Kanzaj Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 [quote name='Ania-tygrysiczka']Ja tak tylko na marginesie. Wiem ile robią dla zwierzaków pajunia i ARKA. Całe życie tych dziewczyn to pomoc innym... Niepotrzebne tylko te wzajemne oskarżenia, insynuacje, pretensje i nerwy... Kochane dziewczyny, dajcie spokój, proszę Was. Niech każdy z nas robi tyle ile może. Przecież wszystkich nas tutaj łączy jeden cel. Bądźmy więc ponad wszystkie prywatne spory, pomagajmy zwierzakom, bo one najbardziej cierpią na naszych kłotniach. A przed Wami dziewczyny-pajuniu i ARKO, chylę czoła, za to co już zrobiłyście i robicie dla tych najbiedniejszych stworzeń :Rose: :Rose: Dzięki, że jesteście.[/quote] :klacz::klacz::klacz: Quote
gwiazda0 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 a czy ktos odmówił pomocy???????????? Quote
gwiazda0 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 ja juz nie kapuje.....:( pogubiłam sie juz ze wszystkim :shake: Quote
pajunia Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 [quote name='ARKA']A ja jestem ciekawa czy pajunia zwrocila sie o pomoc do jakies niemieckiej organizacji, o pomoc w pokryciu kosztu leczenia Tiny. Tina, jest w NIEMCZECH [B]i mysle, ze zadna organizacja niemiecka nie powinna odmowic pomocy, [/B]wiecej, sa tu na dogo tez organizacje niemieckie, ktore wlasnie pomagaj polskim schroniskowym zwierzętom np.: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6661373#post6661373[/URL] [URL]http://www.hundehilfe-polen.de/[/URL][/QUOTE] A ja jestem ciekawa, skad ty takie poronione pomysly bierzesz, ze zadna organizacja niemiecka nie powinna odmowic pomocy. Skad tak dobrze znasz realia niemieckie? Jesli ich nie znasz, a tak wyglada z tej pisaniny, to sie nie wtracaj. Tak tylko dla twojej wiadomosci celem wyjasnienia, moze jakas organizacja by czesc kosztow pokryla, ale warunkiem by bylo, ze musialabym im Tinke oddac. Tzn zrzec sie calkowicie praw do Tinki. Jakas organizacja by Tinke przejela, a ja bym nigdy nie miala mozliwosci sie dowiedziec, co sie dalej z Tinka dzieje. A zrzekac sie praw do Tinki nie bede, jak ronwniez nie moge z formalnych powodow. Moze tobie jest obojetnie, gdzie twoje psiaki trafiaja, mnie nie. I chyba nigdy nie bede potrafila zrozumiec, dlaczego, skoro widzisz, jak jestes niepozadana na tym watku, wciaz probujesz nastepne klotnie rozdmuchowac.:angryy: Quote
gwiazda0 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 [quote name='pajunia']A ja jestem ciekawa, skad ty takie poronione pomysly bierzesz, ze zadna organizacja niemiecka nie powinna odmowic pomocy. Skad tak dobrze znasz realia niemieckie? Jesli ich nie znasz, a tak wyglada z tej pisaniny, to sie nie wtracaj. Tak tylko dla twojej wiadomosci celem wyjasnienia, moze jakas organizacja by czesc kosztow pokryla, ale warunkiem by bylo, ze musialabym im Tinke oddac. Tzn zrzec sie calkowicie praw do Tinki. Jakas organizacja by Tinke przejela, a ja bym nigdy nie miala mozliwosci sie dowiedziec, co sie dalej z Tinka dzieje. A zrzekac sie praw do Tinki nie bede, jak ronwniez nie moge z formalnych powodow. Moze tobie jest obojetnie, gdzie twoje psiaki trafiaja, mnie nie. I chyba nigdy nie bede potrafila zrozumiec, dlaczego, skoro widzisz, jak jestes niepozadana na tym watku, wciaz probujesz nastepne klotnie rozdmuchowac.:angryy:[/quote] dobrze powiedziane!!!!!!!!!! Quote
ARKA Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 [quote name='pajunia'] Jesli ich nie znasz, a tak wyglada z tej pisaniny, to sie nie wtracaj. Tak tylko dla twojej wiadomosci celem wyjasnienia, moze jakas organizacja by czesc kosztow pokryla, ale warunkiem by bylo, ze musialabym im Tinke oddac. Tzn zrzec sie calkowicie praw do Tinki. Jakas organizacja by Tinke przejela, a ja bym nigdy nie miala mozliwosci sie dowiedziec, co sie dalej z Tinka dzieje. A zrzekac sie praw do Tinki nie bede, jak ronwniez nie moge z formalnych powodow. [/QUOTE] Czyli chcesz przez to powiedziec, ze jak kogos nie stac na leczenie psa to ma go oddac tam/komus gdzie to leczenie zapewnią lub zwrocic tam ,skad wzioł, tak?:roll: [QUOTE] Moze tobie jest obojetnie, gdzie twoje psiaki trafiaja, mnie nie. [/QUOTE] :evil_lol: słucham? trzymaj sie tego co Ciebie obowiazuje, w Niemczech-Twoj pies, Twoje zobowiazania wzgledem niego. A jak jakis psiak za rok,dwa, trzy zachoruje tez bedziesz lamentowala, jak zwykle, ze kasy nie masz, pomóżcie. Oglos na swojej stronie, zbiorka na pomoc, niezle ci idzie po obu stronach granicy a banki tez kredyty chetnie udzielaja;): [URL]http://www.polnischehundeinnot.de/index.html[/URL] [QUOTE] I chyba nigdy nie bede potrafila zrozumiec, dlaczego, skoro widzisz, jak jestes niepozadana na tym watku, wciaz probujesz nastepne klotnie rozdmuchowac.:angryy:[/quote] dmuchasz to ty,cyt: Jak czytam, po tym, gdy Arka zniszczyla watek, Tinka przestala byc wazna. Smutne to, Tinka musi jeszcze byc leczona, gdyz wylizuje i gryzie sie po jednej sutce, i trzeba to zdiagnostykowac. Niestety, ale ja nie mam za co tego sfinansowac. Prosilam o pomoc , ale nic. zadnego odzewu. Tinka widac , przestala byc interesujaca. Quote
Evelin Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Bazarek dla Tinki....zapraszam... [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=83761[/url] Quote
pajunia Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Nie bede ci Arko odpowiadala na twoje bezpodstawne ataki na mnie, abys nie miala powodow mi dawac punktow karnych. Quote
Evelin Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Nie mogę...Arka co Ty chcesz osiągnąć pisząc w ten sposób... Nic co napiszesz nie zmieni tego,że Pajunia pomaga wielu psom...Nie umniejszając Twoich zasług...Niedawno na tym watku była prawdziwa jatka-awanturki,żale i wkońcu bany...Po co? komu to służy? Obawiam się,że modzi będa znów mieli robote.. [B]Ale to watek Tinki...pamietaj Arka...W twoim poście nie ma nic o Tinusi...[/B] Quote
Matusz Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 [COLOR=Navy][B]najlepszym sposobem jest ignorowanie Arki i problem z głowy... tak jakby jej tu nie było... chyba sama z sobą nie będzie prowadzić rozmowy... chyba, że monolog...[/B][/COLOR] Quote
ARKA Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 [quote name='Evelin']Nie mogę...Arka co Ty chcesz osiągnąć pisząc w ten sposób... Nic co napiszesz nie zmieni tego,że Pajunia pomaga wielu psom...Nie umniejszając Twoich zasług...Niedawno na tym watku była prawdziwa jatka-awanturki,żale i wkońcu bany...Po co? komu to służy? Obawiam się,że modzi będa znów mieli robote.. [B]Ale to watek Tinki...pamietaj Arka...W twoim poście nie ma nic o Tinusi...[/B][/quote] Jesli bys naprawde dokladnie czytala, ze zrozumienie, to bys zrozumiala, ze o nic innego mi nie chodzi tylko o dobro tej suni. Naprawde. Quote
pajunia Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 walsnie dostalam 2 punkty karne od Arki za brednie wypiusje. Zbiera w Polsce pieniadze na psiaki, ktore juz sa pod jej opieka w Niemczech! Quote
Matusz Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 [COLOR=Navy][B]pajuniu masz maila, bo PW masz już pełne...[/B][/COLOR] Quote
Evelin Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Czytam....Może nie umiem czytać ze zrozumieniem ,ale mi tez chodzi o dobro Tinusi.. I bez sensu sa awantury...Po to jest PW a nie forum... I to wszystko co mam do powiedzenia...ale mam dość awantur na watku chorej suńki... Quote
gwiazda0 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 ja jej wogole nie rozumie!!!!!!!!!! tu jest cicho i spokojnie,a tu nagle ARKA zaczyna jakies głupoty gadac :shake: Quote
Evelin Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Mam tez jakies punkty za dawanie bezpodstawnych (?) ostrzeżeń... Trzymam kciuki za zdrowie Tinusi.... Quote
Poker Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 ja też mam punkty karne ,hahaha,ale sie wystraszyłam. To może my się zbieżmy do kupy i zróbmy co trzeba albo ignorujmy aż do bólu. Quote
Poker Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Pajuniu,opróżnij swoją skrzynkę,bo nie moge wysłac wiadomości. Quote
pajunia Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 oproznilam, pisz szybko, bo zaraz zostane zbanowana przez Arke i Ewkaa Quote
Maupa4 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 [quote name='pajunia']walsnie dostalam 2 punkty karne od Arki [/quote] [quote name='Evelin']Mam tez jakies punkty za dawanie bezpodstawnych (?) ostrzeżeń...[/quote] [quote name='Poker']ja też mam punkty karne [/quote] [B][COLOR=green]Jak widzę "zabawa" znów się zaczęła ... [/COLOR][/B] [B][COLOR=green]W związku z tym informuję, że dawanie jakichkolwiek bezpodstawnych ostrzeżeń a tym samym "przydzielanie" punktów karnych będzie "promowane" banem.[/COLOR][/B] Quote
Poker Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Dziękuję Maupa 4 ,ze się zajęłas sprawą, bo nie jest miłe jak jedna dogomaniaczka ciągle zastrasza nas ,a to ona ma w sumie nie wyparzoną buzię i sieje zamęt gdzie sie tylko da.Sama uważa się za nietykalną. Quote
gwiazda0 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 a tak wogole,to ktos o mówił o niej co mysli????????? ja z checioł bym jej wygadała Quote
Matusz Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 [quote name='gwiazda0']a tak wogole,to ktos o mówił o niej co mysli????????? ja z checioł bym jej wygadała[/quote] [COLOR=Navy][B] przystopuj gwiazda ;) [/B][/COLOR] Quote
Maupa4 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 [quote name='matusz5'] [B][COLOR=navy]przystopuj gwiazda ;) [/COLOR][/B][/quote] [B][COLOR=green]gwiazda ... :mad:[/COLOR][/B] Quote
Recommended Posts