Jump to content
Dogomania

Amstafka Dora ... MA DOM !! Aida miała rację ... cuda się zdarzają !!!

Recommended Posts

• Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='baster i lusi']Justa podeślij Dorę do ogłoszeń i napisz,że ode mnie.nieraz cuda się zdarzają i może szybko znajdzie domek.
a co do sterylki to może napisz tu http://www.dogomania.pl/forum/threads/184498-AKCJA-STERYLIZACJA-WZNAWIAMY-%21-Tymczasowe-konto/page188 możesz dostać 50% zwrotu ale dobre i to.

[quote name='Justa i zwierzaki']Bardzo dziekuje :) A GDZIE PODESŁAĆ ?

przepraszam zapomniałam wkleić link.

http://www.dogomania.pl/forum/threads/232492-Ekspresowe-og%C5%82oszenia-edycja-VII-zbieramy-na-transport-dla-Rokiego-ZAKO%C5%83CZONY/page9

Posted

[quote name='Jenny19']Czy wiemy coś więcej o suni, wiek, zachowanie itp? Czy ona mieszkała z dziećmi, poza tym nowo narodzonym?[/QUOTE]
Wiek 2.5 roku, mieszkała z dziećmi , ale jak była w tdt były tam dzieci i dzieci mogły sie do niej dosłownie tulić i na jej legowisku spać , do psów samców om , ale do szuczek to juz nie bardzo .

Jest już w kolejnym dt , w którym są dwa króliki na które Dorka nie reaguje agresją .

Posted

Mam sprawdzony dom z Bytomia, w którym jest dwoje dzieci 4 i 7 lat bodajże, jezeli nie wzięli już żadnego psiaka to może sunia im się spodoba, prześlę im na meila sunię.

Posted

[quote name='Jenny19']Mam sprawdzony dom z Bytomia, w którym jest dwoje dzieci 4 i 7 lat bodajże, jezeli nie wzięli już żadnego psiaka to może sunia im się spodoba, prześlę im na meila sunię.[/QUOTE]
było by super, a tym bardziej ze sprawdzony a czy bedą chcieli ja w przyszłości wysterylizować , lub chociaż nie rozmazać , bo już dość tego nieszczęścia wszędzie ...

Posted (edited)

Serdecznie zapraszam na wizyte do mnie :) jeśli chodzi o umówienie sie na konkretny dzień to najlepiej w weekend żebyśmy wszyscy byli w domu tj. w tym tygodniu to w niedziele bo w sobote męża nie będzie :)
z telefonem prosze sie nie krępować i śmiało dzwonić od 7 do 22-23 :D
A i mam jeszcze pare pytań organizacyjnych tzn. jakiej wielkości legowisko Dora potrzebuje? czy jest na coś uczulona np. na jakies kosmetyki? A i chciałam się zapytać co myślicie o ubezpieczeniach? słyszłam że się przydają a przy tej rasie jest to nawet wskazane?
przepraszam ze tak męcze pytaniami, ale wole się zapytać osoby mające doświadczenie w takich sprawach :)

Edited by sysia_waw
literówki, z góry przepraszam za błędy :/