Jump to content
Dogomania

Pies, kot i kobylaste, czyli Nestor Wielki i przyjaciele :)

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No, no despera zdolniacha jestes! Mówiłam, ze sie dostaniesz? To co, ze na wieczorowe.. Będzie więcej czasu dla Nesa :cool1:
To witamy w Stolycy :diabloti: Tylko 70 km od nas, a my w Wawie często bywamy :evil_lol:
Nesik juz grzeczny piesek.. my tez chciałysmy spróbowac agility.. Nawet mamy juz pewnien plan. :evil_lol:
Briady mi sie straaasznie podobują, ale jednak Nesa bym nie zamieniła na zadnego :loveu:

Posted

Nie ja zdolniacha, tylko próg był niski na wieczorowe... I dobrze:diabloti: Moja mama strasznie to przeżywa, już chce ze mną na zakupy jechać, obdzwania wszystkich... Tylko znowu się zaczyna, że Nesa nie wezmę, bo mnie z psem nikt nie przyjmie:angryy: Ona swoje i ja swoje-bez niego nie jadę!! Pytam wstępnie-może znacie kogoś kto mógłby wynająć pokój dziewczynce ze wsi i jej Szczeniakowi?:evil_lol:

Posted

Witaj Rybka:multi:
Dobciu, właśnie o to mi chodzi-jeśli tylko mogę, nie ruszam się z domu bez Nesa, a miałabym się wyprowadzić bez niego...? Nigdy:diabloti:
Zmykamy na spacerek z Ruby, jak mi sie będzie chciało to jeszcze dzisiaj wstawię jakieś fotki;)

Posted

Ja też mam taki problem. Chciałabym wziąć Sare na stancje, ale mama sie burzy, że nikt mi mieszkania z psem nie wynajmie.. no i w sumie taka prawda, ale bede pytać od razu o psa, jak jakieś mieszkanie wypatrze. Może jak właściciel mieszkania sie zgodzi to i rodziców da sie jakoś przekonać. Życze powodzenia!!!

Posted

Nie chodzi tylko o to, że ja chcę go ze sobą zabrać-nie ma opcji, żeby został w domu, bo rodziców nie słucha, a oni nie są w stanie go utrzymać, kiedy jest niegrzeczny:shake: Więc albo pojedzie ze mną, albo będzie skazany na ogród zamiast spacerów:shake: Ale mam znajomego w Warszawie, może on mi jakoś pomoże... Mam jeszcze trochę czasu i duży zapas nadzei;)
Kilka obiecanych fot-koleżanka robiła za fotoreportera i mam ich całkiem sporo;)
Powitanie

Już na plaży
:evil_lol:

Wielki brutal i mała foczka:loveu:

Posted

Nareszcie sie ode mnie odczepił:multi:

Hej, tam są mewy:mad:

Na dzisiaj to tyle:D W ogóle na plaży zrobiliśmy furorę, wokół nas poustawiali się ludzie z dziećmi i podziwiali dwa morskie potworki:evil_lol:
A jutro wstawię fotki z powrotu przez pola:evil_lol:

Posted

Szaleństwa raczej z jednej strony, niuńka trochę się go bała-toż to takie nieokrzesane jest, nie wiem, w kogo sie wrodził:shake::evil_lol:
Dobciu, gdyby nie był na lince, pewnie zniosłoby go do końca falochronów, a potem to zależy, gdzie by mewy uciekały:diabloti:
Nesik dziękuje za buziole:)

Posted

http://despera_88.w.interia.pl/NRP2.jpg
jaki on jest pięknyyyyyy:loveu: :loveu:
mój nastęony sznaucer napewno będzie ogoniasty :loveu: :loveu:

nasze wodne zabawy też dziś matka z dzieckiem podziwiały. Chciałam pozwolić dziecku rzucić psm piłke, ale to za małe było i jeszcze nie umiało tak daleko rzucić, a Foxi jest nieokrzesana nad wodą i skacze i chlapie i brudzi ,więc wyczyn nie wyszedł :)

Posted

Dzień dobry wszystkim :multi:
(Paulina ja ci dam Agnieszko!!):mad:
Cieszę się że fotki się podobają:loveu: za to że tak grzecznie podziwiacie dostaniecie następną partię;)
Fotki robione podczas powrotu do domu przez pole-tego chyba nie widać, ale Ruby urządziła sobie kąpiel błotną:evil_lol:

Uroki psa na lince:shake:

Nesik lubi małolaty:diabloti:

Czyżby węzeł małżeński?:evil_lol:

Posted

Labcia przesłodka tylko nieco przetłuszczona:roll: Ale kilka spacerów z Nesem i będzie ok:evil_lol:

Uroki psa na lince2:evil_lol:

Zaplątana łapka-pancia streszczaj się:diabloti:

I moje pantofelniki własnej hodowli, w końcu zakwitły:loveu: