Jump to content
Dogomania

Pies, kot i kobylaste, czyli Nestor Wielki i przyjaciele :)

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Broda boska, widać, ze pańcia uczesła do zdjęcia :evil_lol: Czemu Ty go nie wystawiasz?
Najlepsze ma łapy - świetny kolor opuszek! :loveu::loveu:

Dobrze, że z siwą wszystko w porządku. :loveu:

Posted

Paulinaaa napisał(a):
Malawaszka - uruchomij wyobraźnię. Pomyśl sobie, ze Nes jest tak piękny jak Lordzik, ba nawet jeszcze piękniejszy :loveu:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

despera napisał(a):
http://aga_um.eu.interia.pl/P1060738.JPG

Jakie CUDNE stopki :loveu: :loveu: :loveu: .

Despera, czemu nie zetniecie tej kryzy na klacie :eviltong:

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Despera, czemu nie zetniecie tej kryzy na klacie :eviltong:

BO JEST PIĘKNA !!!!! AAAAAAJ JAK JA BYM CHCIAŁA TAKIE PRZEDPIERSIE U ŁOSIAAAAA:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

eria napisał(a):
BO JEST PIĘKNA !!!!! AAAAAAJ JAK JA BYM CHCIAŁA TAKIE PRZEDPIERSIE U ŁOSIAAAAA:loveu::loveu::loveu::loveu:

NIEEEEEEE, wcale nie jest piekna i nalezy ja sciac :eviltong: :mad:.

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
NIEEEEEEE, wcale nie jest piekna i nalezy ja sciac :eviltong: :mad:.

Kreon był dziś u fryzjera i zostawiłam mu takie przedpiersie a'la Nesik :loveu::loveu: piękne!

Posted

Paulinaaa napisał(a):
Hm. Mam nadzieję, ze Aga nie umarła nad biofizyką ... !!

.. a Des juz urodziła :loveu:

urodziła ??????????? czy masz nadzieję że urodziła ??? bo niebardzo rozumiem :cool3:

Posted

Cześć:multi: Ale tu burzliwa atmosfera:evil_lol: Co do nesowego przedpiersia, najpierw zostawiła mu je fryzjerka i tak już zostało, pasuje mi to ;) Co do wystawiania Nesa-początkowo były takie plany, ale się rozwiało... Pomijając to, że Szczeniak "źle nosi uszy", chodzi przeważnie inochodem z którego ciężko go wybić i ma mięciutką sierść, to zachowywał się jak wieśniak i ciężko mi było nawet wyobrazić sobie wprowadzenie go na teren, gdzie jest dużo psów, a co dopiero ładnie zaprezentować-jak on mógłby radośnie nie przywitać się z szanownym jury:diabloti: A teraz to już trochę za późno, za dużo szczeniąt by po nim nie było :evil_lol: A poza tym Nes w ciągu ostatnich kilku dni cofnął sie do poziomu sprzed szkolenia, nie wraca na zawołanie, skacze na rowerzystów i ciągnie na smyczy:placz: Nie wiem, czemu, taki nagły przeskok:placz:
Despera nadal nie urodziła i za to ją zamorduję, zwłaszcza jeśli urodzi np jutro w nocy... Przyjeżdżam dopiero za miesiąc, maluch już będzie duży:shake: Ale nauczę mamę przerzucania fotek na komputer i jak już je dostanę to jakoś wrzucę:cool3:(albo znowu ładnie sie do kogoś uśmiechnę:loveu:)
Kilka fotek na pożegnanie(mam nadzieję, że już wszyscy je zobaczą:razz:) i lecę się pakować... Dziwne, jakoś nie dociera do mnie, że już jutro znowu wyjeżdżam:roll:

Wczorajsze szaleństwa w ogródku:evil_lol:

:loveu: