Jump to content
Dogomania

Pies, kot i kobylaste, czyli Nestor Wielki i przyjaciele :)

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paulina, coś kojarzę, przy okazji lukam;)
Dobciu, cieszę się ze jesteś taka cierpliwa:lol: A Nes robi się bezczelny, kiedyś rano wpuszczałam go do łóżka żeby ukraśc jeszcze parę minut snu, a teraz on perfidnie wykorzystuje moje zaspanie, budzi mnie grubo przed 6 i nawet nie udaje że chce wyjśc tylko przymilnie się uśmiecha, wie drań że go wpuszczę do łózia:mad: I śpimy sobie do 8 albo i dłuzej, aż pancia zwlecze zaspanego potworka na spacer:evil_lol: A dzisiaj uczyłam się biofizyki, Nenio przyszedł się przytulic i jakoś tak wylądował na łóżku... Ale nie dałam się dziadowi, po sesji obrażony wylądował na podłodze:evil_lol:

Reszta nesikowych fotek, na początek zdjęcia z serii "szaleństwa nesozwierza":diabloti:

Posted

Jaki szczęśliwy, wolny pies:loveu:

Heh... ja tam na szczęście nie mam problemów łóżkowych z Negrem:evil_lol: Posłanie mamy wspólne i oboje o tym wiemy:lol:

Posted

Jaki szczęśliwy, wolny pies:loveu:

Heh... ja tam na szczęście nie mam problemów łóżkowych z Negrem:evil_lol:

Wolny i głuchy:roll: Ale nie narzekam, jak ptaki uciekły to wrócił a nie szukał natępnych ofiar, to już duży sukces:cool3:
Dobrze że nie macie problemów:evil_lol:

Pancia, daaaj obiad...

Połowa lutego a w ogródku...

Demolka wczoraj wieczorem drastycznie ubabrała swój fartuch(w sumie nie jej tylko weta), dobierała się do szwów i musiałam jej coś założyc... Jak wam się podoba?:evil_lol:

Posted

Nes, jak wiadomo, jest wielkim łakomczuchem... wiadomo też że to zatwardziały złodziej, i do tego cwany-załapał że na parapecie suszą się jego ukochane kromki chleba:cool3: Ale na pewno nie wiedziałyście, jak Nes potrafi czarowac jedzenie, zeby do niego przyszło:diabloti:

"ok, a teraz przyprowadź kolezanki":evil_lol:

To tyle, idziemy spac, jutro ciężki dzień... Dobranoc:loveu:

Posted

Heeeej :grins:

Dlaczego zawsze mi się tak długo ładują u Was fotki? :mad:

Ale warto było poczekać, dawno czarnuszka zdjęć nie oglądałam:loveu:

Huhu, jaką piękną wiosnę macie:diabloti:

Posted

Cześc:multi: Ja już nie wiem, czy to dogo nawala, czy mój komputer, ale dzisiaj na szczęście działa... Cieszę się że fotki się podobają:loveu: Wstawię kilka fotek, dla odmiany kobylastych;)

wygląda, jak uszyty z kuchennej ścierki:lol: fajny:cool3:
Dobciu, jak słusznie zauważyła Paulina, kubraczek jest z kuchennej ścierki:evil_lol:

Fotki ładują się długo, bo są z poczty... Ale nie ma tego złego, nauczycie się cierpliwości:cool3::diabloti:

No ok, na początek 2 fotki Nesa:lol:

oświecenie:evil_lol:

Posted

Aniu, cierpliwości mówię!! A w ogóle to śliczny masz banner, taki... inny:loveu: A Klunia cwiczyła side pass i jakoś nie mogła wrócic do normalnego chodu:evil_lol:

Sistars dzielnie pomagają w wymianie ogrodzenia;)

:loveu: