Jump to content
Dogomania

Pies, kot i kobylaste, czyli Nestor Wielki i przyjaciele :)

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:multi::multi::multi:

despera napisał(a):
Cześć kochane!!! Przepraszam, ze tak długo się nie odzywałam, i dziękuję że o mnie nie zapomniałyście-nawet nie wiecie, jak się cieszę:multi:

Wybaczamy łaskawie ale prosimy o częstsze wizyty :cool3:

a mi się śniło, że urodziła ślicznego gniadego ogierka, na którego wołałam Demon Co wy na to imię?;)

Mamy w stajni Demona wałaszka :loveu: Jest boski, imie też fajne ;)

Kończę, chciałam jeszcze chociaż pozaglądać do was a o 13 mam w-f:grab: Pozdrawiam cieplutko!!!

A nie możesz zaliczać wfu na kuniach? Na Wolicy zaliczają, lepsze to niz bieganie po sali gimnastycznej bez sensu :lol:

Dobranoc ;)

p.s. Genialne zdjęcia z otrzęsin :evil_lol:
Byczek wymiata !

Posted

Ja też zajrzałam:p
DEMON - super imię, a jak będzie klaczka to daj jej na imie DEMOLKA:evil_lol::diabloti:
Fajne fotki otrzęsinowe - moja córcia mi oznajmiła, że będzie vetem i nic tego nie zmieni:multi::multi::multi:
A byczek fajny, ale te "byczki" w tle jeszcze fajniejsze:razz::razz::razz:

Posted

Cześć!! Po pierwsze pochwalę się-zaliczyłam egzamin z biologii komórki!!! :multi: Jestem cała w skowronkach, byłam pewna że nie zaliczę:multi: Teraz mięśnie w przyszły piątek, a po Nowym Roku łacina:grab:
I po drugie... PAULINA ZAMORDUJĘ CIĘ za to okropne zdjęcie w linku!!!:chainsaw: :evil_lol:Masakra byłam wściekła że koleżanka w ogóle je rozesłała:mad: Ech ale cóż, wyglądam jak wyglądam:evil_lol:
A co do byczka-tak to ten sławny:lol: I żeby nie było wątpliwości-to nie ja jestem przy byczku, ja jestem kawałową blondynką:diabloti:
http://img513.imageshack.us/img513/1919/otrzesinywydzialowe0711iy2.jpg w tle-obok pani w białych fartuchu-siedzi nasz kochany dziekan:loveu:
Asiaczku nie wiem o co ci chodzi;) Pimpek, Natija, bredzicie:eviltong:
Bzikowa, chciałam mieć wf na koniach, ale babka która się tym zajmowała powiedziała mi, że jazdy są w poniedziałki o 10 i 16, a ja o tej porze mam inne zajęcia... Inna sprawa, że dowiedziałam się, że jazdy są jednak o 19 i mogłabym chodzić, ale już za późno:roll: Spróbuję w przyszłym semestrze:D
Cieszę się, że imię Demon się podoba:loveu: Doginka, niestety Demolka jest już zajęte przez moją kiciastą;) Ale w trakcie nauki do egzaminu znalazłyśmy z koleżanką białko Desminę:diabloti:
Masakra, trafił mi sie jakiś trefny monitor, wszystko jest rozmazane:angryy:
Ale muszę trochę poględzić bo wpadnę chyba w przyszłym tygodniu;)
Pozdrawiam!!

Posted

Gratuluje i ja :multi:
Cos tam o komórkach miałam w tamtym roku bodajze... Niedawno miałam hormony.. A łacinę będe miała niedługo. Widzisz? I wcale nie trzeba byc na wecie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

I nie krzycz, bo ja chciałam dobrze :placz:
Fajne to zdjęcie było :evil_lol:

Pozdrawiam! Przyjdz do nas niedługo! :loveu: