Jump to content
Dogomania

Pies, kot i kobylaste, czyli Nestor Wielki i przyjaciele :)

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć kochane!!! Dziękuję za gratulacje, życzonka świąteczne i śliczny bannerek!!! Po wielu próbach udało mi się w końcu go wstawić:evil_lol:
Aniu, ostatnio nie zajrzałam do ciciatych bo byłam tylko na momencik... Za to dzisiaj najpierw odezwałam się u ciebie a dopiero teraz piszę tutaj:cool3:
Dotarłam do domu dzisiaj ok. 8:40, nawściekałam się na wszystko (ściany nadal oczojebnie pomarańczowe, mimo że podobno były rozjaśniane, przemeblowanie w pokoju-niewielkie ale drażniące!!! nowy glonojad-poprzedni pływa za TM, nowe rybki, roślinki-4 danio, 2 gupiki(parka!!) i mini glonek w 16litrach !!! Nes brudny i nieuczesany, kot znowu utył...), wzięłam Nesa na plażę-bez aparatu...-i już mi lepiej:) Ach nie ma to jak Szalony Szczeniak i jodowane powietrze:loveu::evil_lol: Wstawię jakieś fotki wieczorem, a jutro postaram się zrobić nowe-nesikowe i brudasowe-kobylaste;) Wpadnę wieczorem, muszę doprowadzić Nesa do porządku(trymowanie+kąpiel+mycie zębów...) i posprzątać, kudłacz wniósł pół morza i plaży do domu:diabloti:
Zostaję na 2 tygodnie!!! Raj:loveu:
Pozdrawiamy!

Posted

Witam:)
...ciekawe, jak to sie dzieje, ze jak Nas nie ma w domu, to zmiany w naszych pokojach i tak zachodzą...:diabloti::evil_lol:
Fajnie, ze dotarłaś już do domu;)
Negrusia też musiałam zaraz wczoraj wykąpać, bo brudas był straszny;)
Czekamy na fotki;)

Posted

Łomatko, ja tu się nastawiłam na wieczór z dogo a tu mi goście jadą:roll: więc szybko:
Agacia, fotki mieszane, sprzed miesiąca i już dzisiejsze po kąpieli;) Kota narazie ni ma, jest ciemno a ona czarna:diabloti:
Czarna Owieczka, ja też się cieszę:multi:
Dobciu, ja miałam ten remont planowany już od dawna, kolor z 10 razy tłumaczyłam, a i tak rodzice wybrali po swojemu... Niech żyją nasze brudaski:loveu:
Paulina, Natija, taki mały psikus-najpierw będą fotki yorka Norki zwanego Szczurkiem:evil_lol:
Eria, to jest w sumie takie pseudo-trymowanie, mam taką szczotkę "skrzyżowaną z grzebieniem i nożykami", generalnie to podobno dla koni jest;) nie trymuje tym jakoś dokładnie tylko pozbywam się nadmiaru kłaków, aż Nes jest miękki i puszysty... Mniejsza o to, że nie powinien:diabloti:
Norka:

Norka z moją 15-centymetrowa linijką:evil_lol:

Szczur też pies i prezent pod choinkę dostać musi:loveu:

Myślcie co chcecie-ona śpi...

A takiego żółwika kupiłyśmy koleżance pod choinkę:lol:

Posted

I wasz ulubieniec()
2w1:evil_lol:

Nessie polujący na mewy... z marnym skutkiem

Uwielbiam ten fioletowy piasek:loveu: Tylko już nie pamiętam, z czego się składa:oops:

A tu Nes na tle mojej "jasnej brzoskwinki"...:mad:

Posted

Paulina, nawet szczekać potrafi-np. wczoraj o 5:44...:evil_lol:

Jaka ja jestem już staraaa... Wyszczotkowałam i wykąpałam Szczeniaka, posprzątałam mieszkanie i ledwo chodzę, nie mogę się zginać tak mnie plecy bolą:placz: Na szczęście mam pod ręką mojego kudłacza i narazie nie wpadł na to, żeby mnie dobić, i służy mi za podpórkę:loveu:

Posted

a Nesik widzę jak Figa -lodowata woda mu nie straszna :diabloti::diabloti:

brzokwinka.....bez komentarza:diabloti:

piaskowa fota piękna:loveu::loveu:

Norka śliczniasta!! niektóre yorki są brzydkie, ale ona jest fajna :)

Posted

Boniu, on w takie zimno wchodzi? Moja małpa mi ostatnio wlazła, ale nie tak głęboko i nie w morską wodę :roll: :evil_lol:

Despera - u mnie miała byc jasna brzoskwinka, jest prawie biały i sciany sttrrrrrasznie brudne :shake:
A u was jak wyblaknie to będzie ok :cool3:

Posted

Eria, wtedy było jeszcze w miarę, dzisiaj niewiele ponad 0 st. a ten głupek cały sie moczył... Najgorszy jest powrót, ale liczę na to, że Nes jest "twardy nie miętki":cool3:
Cieszę się, że fotka się podoba:loveu:

Paulina, jak przystało na morskiego potwora, Nesowi zimna woda nie straszna:diabloti: A zanim ściana u nas wyblaknie to ta farba chyba odpadnie...:angryy:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Niech magiczna noc Wigilijnego Wieczoru
Przyniesie Ci spokój i radość.
Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia
Żyje własnym pięknem,
A Nowy Rok obdaruje Ciebie
Pomyślnością i szczęściem.
Najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia
Niech spełniają się wszystkie Twe marzenia...

[FONT=Comic Sans MS]bGirl, Cleo i teddY[/FONT]

[/FONT]

Posted

Jutro jadę do kopytnych :lol: Narazie wiem tyle, że są masakrycznie brudne-wszędzie błoto, a te potwory nie ominą żadnej okazji do tarzania, zwłaszcza jeśli wcześniej ktoś je wyczyści:mad: A z nowinek-odpukać, ale już od dłuższego czasu Dalia nic sobie nie zrobiła:multi:
A, tak mi sie przypomniało-mama mi opowiadała, że jakiś czas temu wietrzyła nesowe posłanko i zapomniała zabrać je na noc do domu-Nenio poradził sobie, przenosząc się na moje łóżko:lol: Biedak, musiało być mu ciasno:evil_lol: