Paulina. Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Wróciliście grubasy poświąteczne :loveu::loveu::loveu: Ja tez niedługo umrę z otyłosci :placz: Ta bródka, ten nosek, te kudły :loveu: Przynajmniej masz się do kogo przytulic... A ja :-( I jeszcze jedno zażalenie - dla takich kurdupli jak Milka nie robią takich fajnych kagańców :shake: Quote
despera Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 Cześć:multi: Paulina, za to dla takich kurdupli jak Milcia robią mnóstwo fajnych legowisk a dla Nesa są same pontony itp, a ja bym kciała... budkę:evil_lol: Żeby mi dziad ścian nie brudził, ale nie ma jego rozmiaru:shake: A poza tym nie narzekaj, jak cię Milupa wkurzy to możesz ją wziąć pod pachę i wyrzucić z pokoju, u mnie jest na odwrót, to Nes może mną poniewierać:placz::diabloti: Quote
eria Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 noo to z tymi budkami to prawda...też był do łosia chciała:shake: a ja tam sie nie dam poniewierać, łapię za kark i wywalam do przedpokoju jak mi rano skoro świt zaczyna jęczeć o spacer:angryy: wtedy jest bardzo zaskoczony i jest cicho:evil_lol: Quote
despera Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 Ooo, kolega już poszedł?:eviltong::evil_lol: Ja rano Nesa wpuszczam do łóżka, zwykle zaczyna łazić przed 6 a w łóżku to ja go budzę ok 9:evil_lol: Ania a może złożymy zamówienie w jakiejś firmie, myślisz że znalazłby się jeszcze ktoś chętny?:cool3: Quote
eria Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 poszedł :eviltong: a ta budka to najlepiej z drzwiczkami:evil_lol: i taka jakaś izolująca dźwięki, żeby jęków z budy i wycia słychać nie było :evil_lol:był mendę tam zamykała jakbym go nie chciała oglądać :evil_lol: przed 6 ? zgroza !!! ja mówiąc skoro świt mam na myśli godzinę 9 :D Quote
despera Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 Łomatko, śpiochu!!! To ja się Kreosiowi nie dziwię tylko Foxi że mu nie pomaga panci budzić:evil_lol: A swoją drogą, Norka jest wyprowadzana na ostatni spacer ok. 18-19, a rano ok. 8-9... Nie wiem jak ona tyle wytrzymuje:shake: Quote
Bzikowa Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Heloł :razz: Ojj wiem coś o psie + upierdliwych dzieciach :diabloti: Ale na szczęście moje cioteczke rodzeństwo (wiek 7 i 13) udało się w święta jakoś ustawić - powiedziałam jakie zabawy Bzik lubi, jakie nie. W efekcie cały wieczór Bezik razem z dziećmi mordował ręcznik :diabloti: czyli robił to co Beziki lubią najbardziej :eviltong: I po świętach już :shake::roll: Quote
eria Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 moje wychodzą na ostatni (siq przed dom) o 21.00 a rano koło 9-10 ;) Quote
agaciaaa Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 A jakieś fotki czarnego przystojniaka jeszcze będą? :razz: Quote
Dobcia Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Cześć:) http://agu_um.w.interia.pl/P1060042.jpg jaki wygodniś z niego:lol: Negro tak siada, ale tylko na schodach w kotłowni, jak go tam zamykam, nim mu łapy przeschną:lol: Mnie by się pies zapłakał, jak bym mu kazała spać gdzieś indziej, niż w łóżku...:oops: a ja mam mientkie serce więc nie robię mu świństw, nawet jak w środku nocy ryje się na całego pod kołudre:diabloti: Quote
natija Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 witamy:)wpadlismy sie tylko przywitac bo zabiegani jestesmy... Quote
Czarna_Owieczka Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Cześć! Meldujemy się i lecimy dalej :evil_lol: Quote
eria Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Despera zaniedbujesz nas :placz::placz::placz: Quote
Paulina. Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Aga, a wiesz co mi się marzy? Plażowy Nes :loveu: :cool3::cool3: Quote
Asiaczek Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Despera pewnie sie uczy...:cool1: pzdr. Quote
despera Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 Cześć:multi: Wybaczcie zaniedbanie ale jakoś tak wyszło... Asiaczku, bardzo bym chciała, żebyś miała rację, nawet mam wszystkie zeszyty na wierzchu, ale jakoś nie mogę się zabrać:oops: A do komputera nie siadam bo mam wyrzuty sumienia i w rezultacie nic nie robię:roll: No może poza tym, że powiesiłam obrazki na ścianach w pokoju i nareszcie nie czuję się obco we własnym domu:loveu: Paulina, nie będzie plażowych fot-ostatnio Nes odchorowywał spacery nad morze, coś chyba jest w wodzie a ten mały głupek nie ominie żadnej okazji do kąpieli...:shake: Wstawiam kilka nesowych fotek i idę się pouczyć(tym razem naprawdę!!), a potem trzeba trochę posprzątać przed sylwestrem... Dwie pary+Aga, no cudownie po prostu:grab: :evil_lol: Pamiętacie Mucię? Awansowała na wyższą półkę:cool3: Quote
despera Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 Nie znacie chyba jeszcze moich nowych gupików:cool3: A takie cosio zrobiłam sobie na ścianę;) Quote
Paulina. Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Kocham go :loveu: http://agu_um.w.interia.pl/P1060051.jpg A cosio na ściane jest bardzo ładne :lol: Może też bym pomyślała o czyms takim żeby zakryc moje brudne ściany :roll: Quote
basia bonnie Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 http://agu_um.w.interia.pl/P1060051.jpg aaale ma spineczke :loveu: taką męską :evil_lol: cosio świetne! :loveu: Quote
despera Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 Cieszę się że się cosio podoba, mnie osobiście strasznie rozprasza bo ciągle oglądam fotki jakbym je widziała pierwszy raz:evil_lol: A spineczka to moja ze studniówki, Nes zbuntował się przeciwko gumkom a spinki toleruje, jako że innych nie mam to chodzi z różyczką:diabloti: Spadam, życzę wszystkim udanego sylwestra!!!:multi: Quote
Bzikowa Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Haha Nes z różyczką, mistrzostwo :loveu: Mućka nadal takie stateczne zwierzę jak widze:evil_lol: Quote
Pimpek Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 http://agu_um.w.interia.pl/P1060051.jpg Zrobiłaś z Nesa suczkę :evil_lol: http://agu_um.w.interia.pl/P1060054.jpg Fajne :D A po wolnym, jak z tym mieszkaniem ? Znalazłaś coś by Nesa ze sobą zabrać, bo ja nie na bieżąco ?:oops: Quote
Luzia Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 A ja w tym akwarium jeszcze chyba Danio widzę ale nie jestem pewna :razz: Quote
Recommended Posts