natija Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 blyszczy super:loveu:trzymamy kciukiza to zebys szybko znalazla domek :) Quote
monita Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Jak znajdzie, to będziemy mieć fotki na czasie Nesa :razz: Quote
Doginka Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Brywieczór, co tam u Nestorka słyszkać:razz: Quote
despera Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Cześć!! Wpadłam dzisiaj po południu (naiwnie?:evil_lol:) licząc na to, że ktoś tu będzie:cool3: O 18 mam dodatkowy wykład z histologii-wersja oficjalna, dzisiaj dowiedziałam się(nieoficjalnie), że pod tą niewinną nazwą kryją się otrzęsiny:diabloti: Ciekawa jestem, jak to będzie wyglądać:lol: Nesio rozpieszczany przez rodziców, koniskami zajmuje sie tata-info dla niezorientowanych;)-wczoraj miała być kobieta od paszportów dla źreboli ale nie dotarła:mad: Co do mieszkania, narazie bez zmian, mam zamiar powiesić ogłoszenie w SGGW i szukać chociaż pokoju... A co do mojego samopoczucia-zaczynam sie przyzwyczajać, szkoła bardzo mi sie podoba i uwielbiam "brać studencką"-z kilkoma wyjątkami, ale to przemilczę;) Tylko powroty do "domu" są nieciekawe:shake: Taka mała niespodziajka-w niedzielę rano byliśmy z Nesem na plaży i mam kilka fotek, nie wstawię wszystkich żeby było na później:D Na początek, trochę wzburzone morze-zdjęcie ciemne i w ogóle nie oddaje tego piękna:loveu: Snek mój kochany:loveu: Quote
despera Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Rozwiana broda i grzyweczka:evil_lol::loveu: Quote
despera Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Miało być ładne zdjęcie ale dziad się otrzepał:evil_lol: No i ciemne wyszło:roll: Tu już lepiej Quote
despera Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Mój świrek:loveu: I to by było na tyle:) Quote
natija Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 witamy piekne zdjecia:):):)a brode to ma rozwlajaca :loveu: Quote
Luzia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 http://aga_um.eu.interia.pl/P1040883.jpg Ale malutki patyczek :evil_lol: tyci tyci :diabloti: Quote
eria Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 :loveu:http://aga_um.eu.interia.pl/P1040877.jpg :loveu:kocham go ! :loveu: kurcze ale mu pieknie w tej obroży ! kupiłabym taką :cool3:ale nigdzie takich nie widuje :roll: powodzenia na 'otrzęsinach' :evil_lol: Quote
Paulina. Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Hahaha otrząsną Agę, otrząsną Agę !! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://aga_um.eu.interia.pl/P1040883.jpg| To falochron? :cool1: http://aga_um.eu.interia.pl/P1040881.jpg Ile razy ja juz mówiłam, ze on się swietnie komponuje z morzem? Kurde.. myślałam, ze przyniesiesz jakies dobre wiesci.. a mieszkania znowy niet.. Rozmawiałas z rodzicami o agencji? Eria, mi tez sie podoba ta obrózka.. kupiłabym mniejszą i np. czerwoną :oops: Ale nie wiem czy do mojej krowy będzie pasowac.. Quote
Doginka Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Cześć Despera:loveu: No i jak tam otrzęsiny:diabloti::razz: A taką obrożę i też czerwoną, ale dla sznupka miniaturki to i ja bym kupiła - a nawet dwie;) Quote
Dorkaa Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Desperka nasza kochana się pojawiłą, witaj :) Fajnie że jesteś :) Fajnie że tobie lepiej :) I oby było jak najlepiej :) Quote
furciaczek Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Nesik:loveu: Slicznie wyglada w tej obrozce:loveu: To co...dalej trzymam kciuki za mieszkanko :) Quote
agaciaaa Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Piękne fotki!!! Tylko nie wszystkie mi sie otwierają :shake: http://aga_um.eu.interia.pl/P1040891.jpg nie wiesz co dobre :evil_lol: otrząsający sie też wygląda świetnie :loveu: Quote
despera Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 Cześć:multi: Wpadłam się zameldować i prosić o trzymanie kciuków... Na 17 jestem umówiona na oglądanie pokoju, z panią-pisarą, która nie ma nic przeciwko Nesowi-tylko są 2 "ale"-jest już kilka chętnych na ten pokój, więc nie wiem, czy jej będę odpowiadała, a po drugie-nic nowego-rodzice... W tym mieszkaniu mieszkałoby dwóch synów tej pani i jeszcze jedna studentka, pani z psami(goldenami) wynosi się pod Warszawę. Rodzice mają wątpliwości, bo młodzi ludzie pewnie będą imprezować wiecznie, nie będę miała jak sie uczyc itp... Byłam spokojna i powiedziałam, że porozmawiam, obejrzę, zobaczymy-nie, mama już wie że mi tam będzie źle, jest mi źle z dwoma dziadkami a co dopiero z trzema osobami :angryy: Ale kawalerki nie chą żebym wynajmowała:shake: Zobaczymy... Otrzęsiny były super, tylko nasza grupa i dosłownie kilka innych osób wiedzieli, że to nie wykład, reszta była totalnie zaskoczona:diabloti: Nawet brałam udział w jednej konkurencji-rozpoznawanie zapachów zw. chemicznych-nie żebym się pchała, dostałam taki numerek:evil_lol: Było świetnie, w przyszłym tygodniu może będę miała zdjęcia, chcecie?:cool3: Reszta Nesikowych fot: Nenio na swoim ukochanym molo:loveu: :evil_lol: Quote
natija Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 witamy:):)a co do morza jest cudniaste,szkoda,ze jak tak dalekood niego....ale Nestor ma sie dobrze moze sie pluskac do woli w morzu i te fale:) Quote
despera Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 Nesio, jak każdy facet, lubi wszelkiego rodzaju pojazdy:evil_lol: Quote
Recommended Posts