despera Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 Agacia, biednemu zawsze wiatr(a raczej deszcz) w oczy:evil_lol: Wow, zaczyna grzmieć:crazyeye: Quote
agaciaaa Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 despera napisał(a):Agacia, biednemu zawsze wiatr(a raczej deszcz) w oczy:evil_lol: Wow, zaczyna grzmieć:crazyeye: To może ten egzamin wam na wiosne przełożą? :evil_lol: Quote
despera Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 Taa, może Szczeniak w końcu zacznie mnie słuchać:evil_lol: P.S. Do deszczu dołączył grad...:roll: Quote
agaciaaa Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 despera napisał(a):Taa, może Szczeniak w końcu zacznie mnie słuchać:evil_lol: P.S. Do deszczu dołączył grad...:roll: No to chyba rzeczwyście dziś tego egzaminu nie będzie. A o której miał być? Może jeszcze wyjdzie słonko :evil_lol: u mnie nie pada, tylko ziiiiimno :roll: Quote
despera Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 Egzamin dopiero o 19:30, jeszcze dużo czasu;) Więc proszę o kciuki, chyba że wcześniej napiszę że przełożony:evil_lol: Quote
eria Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 trzymam kciuki, choć pewnie przełożą :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 No to trzymam, na wszelki wypadek ;) Quote
gabryska Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Hej hej! U nas też leje, od samego rana :| Kciuki, oczywiście trzymamy :} Quote
olifka Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 http://agu_um.w.interia.pl/P1030931.jpg Cudo:loveu: I oczywiście my też trzymamy kciuki:loveu: Quote
Pimpek Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 http://agu_um.w.interia.pl/P1030955.jpg Ratunku ! Wściekły gremlin na mnie pędzi :cool3: http://agu_um.w.interia.pl/P1030948.jpg Rzeczywiście jak zając :D Quote
eria Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 despera nic nie napisała więc egzamin chyba się odbył :lol: i jak ???? Quote
despera Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 Despera pojechała na egzamin, poćwiczyła z grupą od 19 i okazało się, że pozostałe dwa psy nie dojechały i egzaminu nie będzie:roll: Będzie w sobotę z grillem:evil_lol: I tym razem ma być niezależnie od pogody:evil_lol: Ja chyba zwariuję:roflt: Jutro wstawię fotki trzech psów ze szkolenia:loveu: Pozdrawiamy i dziękujemy za kciuki:multi: Quote
zuzolandia Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 ale Cie biora na wytrzymalosc ehehehehheh witanko i pozdrawianko !!! Quote
agaciaaa Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Ja bym sie już wykończyla nerwowo z tej niepewności :razz: Kciuki mnie rozbolą jak bede trzeci raz trzymać! :eviltong: Quote
eria Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 ja to bym wolała teraz te fotki, plus foty Nesa rzecz jasna:lol: Quote
g_o_n_i_a Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Hej :multi: No prosze, znow szkolenie przelozone :evil_lol: Bedziemy trzymac kciuki w sobote :loveu: Śliczne zdjęcia :iloveyou: Despera :iloveyou: http://agu_um.w.interia.pl/P1030931.jpg Quote
furciaczek Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 a ja biedna nic nie wiedzialam i caly czas kciuki trzymalam :) Ja bym juz chyba zwariowala na twoim miejscu:evil_lol: Quote
Dobcia Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Do trzech razy sztuka, teraz się uda i na pewno będzie dobrze:lol: A to znaczy, że macie jeszcze kilka dni na trening!:cool3: Quote
Asiaczek Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 .. no to czekamy do soboty...:lol: Pzdr. Quote
despera Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Dzieńdoberek:loveu: W końcu głupi ma zawsze szczęście:diabloti: Wczoraj fotek nie wstawiłam, napisałam tylko i uciekłam od komputera:roll: W ogóle okazało się, że nie będzie nikogo "z zewnątrz", więc stres się zmniejszył;) Poza tym liczę na to, że Nes na placu zachowuje sie lepiej niż w domu:cool3: Wczoraj na szkoleniu był nowy pies-wielki piękny dobek o imieniu Szarki(chyba):loveu: Cudo po prostu, wyższy od Nesa:loveu: Niestety uciekł zanim dorwałam aparat:placz: Reszta Nesikowo-konikowych fotek i trzy psy ze szkolenia(resztę dorwę w sobotę:razz:): Moja mała chudzinka i dwie grube doopy:loveu: I tyle go widziałam... Dorwałam go dopiero na podwórku przy klatkach z królikami:mad: Ale był na tyle przyzwoity żeby okazać skruchę:diabloti: Wiecie, że Nes chodzi na lonży lepiej niż Klucha?:evil_lol: A pancia mówiła "stój bo się zaplątałeś":shake: Quote
eria Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 ostatnie foto z tym komentarzem rządzi :evil_lol: czekam na psy ze szkolenia Quote
despera Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Eria, mówisz i masz:cool3: Tylko jeszcze jedno Nesiątko :loveu: Sara:loveu: (w tle-pyskujący Nes:diabloti:) śliczna i wygadana, wczoraj krzyczeli na siebie z Nesem chyba z 5 minut i nie dało sie ich zamknąć:evil_lol: Balu-chyba jest najmłodszy i najweselszy:loveu: Lukas-chyba ma nadmiar testosteronu, co zresztą widać:diabloti: Moje dziwaczki zaczynają kwitnąć:loveu: (jakieś 2 miesiące po terminie:mad:) Quote
Dobcia Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Kwiaty na siłę przywołują lato;) Szkoda, że dobka nie udało się obfocić, ale Balu bardzo mi się podoba:loveu: http://agu_um.w.interia.pl/P1030975.jpg Prawie jak konik:lol: Quote
Recommended Posts