despera Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 Dzień dobry popołudniowo:multi: Ja od rana znowu zabiegana jestem, ale chociaż dzisiaj się wyspałam;) Byłam na zakupach(ostatnio prawie codziennie jestem, wesele kuzyna za tydzień a ja dalej nie mam w co się ubrać:placz:) i u Kluchy-dzisiaj trochę nam nie szło, ale cóż-są gorsze i lepsze dni:roll: I znowu mamy gości... Przyjechała ciotka z wujkiem i ich półtorarocznym wnukiem. Narazie dzieciak grzeczny, ale nie wiem, co będzie jak się rozkręci:cool3: Nes oczywiście radosny jak szczygiełek, musiałam mu dać urodzinową kostkę, żeby się uspokoił-na szczęście kupiłam dwie:evil_lol: W ogóle dzisiaj mnie pozytywnie zaskoczył-generalnie nie lubi, żeby przeszkadzać mu w jedzeniu smakołyków. Leżał sobie na dywanie i wcinał kostkę, nagle patrzę a młody tupta w jego stronę, staje nad nim i patrzy. Zanim zdążyłam zareagować, przelazł między łapami Nesa, prawie po nosie, i poszedł dalej-a Nes tylko pomachał ogonem:loveu: Jednak jest normalny, skoro "szczeniaka" nie rusza;) Śpioch:evil_lol: Z kosteczką Quote
despera Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 Dwa oblicza Szczeniaka: Oświecony... ...i zblazowany:evil_lol: Quote
Pianka Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Witanko:multi: http://agu_um.w.interia.pl/P1030375.jpg co za zdobycz:p Quote
olifka Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 http://agu_um.w.interia.pl/P1030367.jpg och jeeeeej :loveu: On jest cudowny :loveu: Quote
Dobcia Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Ale słodziak!!! Oświecony Nesik świetny:loveu: A jaki dumny z siebie, ale cóż... z takim smakołykiem!:cool3: Quote
agaciaaa Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Witamy :) super fotki. http://agu_um.w.interia.pl/P1030365.jpg uwielbiam fotki śpiącego Nesika :loveu: Quote
Paulina. Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Gdybyśmy nie były juz w nim zakochane to po tym zdjęciu to by się stało.. My obie lubimy takich... :diabloti: http://agu_um.w.interia.pl/P1030382.jpg Quote
Paulina. Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Dzisiaj urodzinki? Będe pierwsza z zyczeniami :diabloti: Nestorze, wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęscia, pomyslnosci.. radosci, niekrzyczącej Panci, ładniej suczki, duzo kosci, spacerków na plazy, powodzenia na szkoleniu i w ogóle :diabloti: :new-bday: :BIG: :new-bday: :BIG: :new-bday: :BIG: :new-bday: Milusia przesyła buziaczki :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alcazar Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 witamy widze że dużo tu się wydarzyło pod moją nieobecność, niewiem czy uda mi się nadrobić te zaległości. ale trafiłam akurat na urodzinki to będę druga z życzeniami czego można życzyć przede wszystkim wszystkiego naj naj najlepszego. itp :new-bday: :BIG: :tort: Quote
despera Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 Dzień dobry:multi: Nesik serdecznie dziękuje za życzonka:loveu: I życzy udanej imprezy:evil_lol::BIG::drinking::beerchug::drink1: Miałam w planach urodzinowy wypad autkiem na dziką plażę za Ustronie, ale mama się zbuntowała że samej mnie tam nie puści, więc pojechaliśmy po prostu na rowerek:roll: Wstawiam kilka fotek, nie do końca udane ale mój aparacik robi w miarę fajne fotki tylko jak jest dobre światło;) poza tym, aparat w jednej ręce i Nes w drugiej to nie jest dobre połączenie:shake::evil_lol: Fotka z rowerkiem Nes zaprzyjaźniający się z kamieniem porośniętym wodorostami... W końcu stchórzył:diabloti: W drodze z plaży spotkaliśmy sporego, ale "niskopodłogowego" psiaka, zgadali się z Nesem i zaczęli bawić. Pancia mało nie wyrżnęła na chodnik z rowerem:mad: Potem nowy kolega nas odprowadzał, ale dał spokój kiedy Nes zaczął galopować:evil_lol: Quote
Paulina. Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Mmmmm.....:loveu: http://agu_um.w.interia.pl/P1030394.jpg A Nesik z rowerkiem super się komponuje.. W ogóle, fajny masz rowerek. Mój to stary zwykły Romecik :evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Śliczne zachody :loveu: edit: wschody :loveu: Wszystkiego najlepszego dla Nesika :BIG: :drink1: Quote
despera Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 Paulina, rower jest już stary, tylko był nieużywany;) Zresztą, jak sie bliżej przyjżeć, to pomału sie sypie...:shake: Czarna Owieczka, Nesik dziękuje za życzonka:loveu: Quote
basia bonnie Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Plaża w Ustroniu Morskim :loveu: moja ukochana plaża:loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 despera-nawet nie wiesz jak bym chciała być o wschodzie lub zachodzie na plaży :placz: ostatnio nad morzem byłam jakieś 4 lata temu, ale rodzice powiedzieli że za rok pojedziemy :cool3: Quote
puzzle Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 aaaaaaaaaaaaaaa:loveu: , nie jestem wstanie nic powiedziec, cemu ja tu weszlam:placz: , ja chce sznaucera!:placz: STO LAT STO LAT NIECH ZYJE ZYJE NAM STO LAT STO LAT NIECH ZYJE ZYJE NAM!!!!!!!:loveu: Quote
olifka Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Sto Lat Sto Lat Niech Żyje Nesik Nam!!! [SIZE=3]Moc Buziolców dla Nesa:loveu::loveu: http://agu_um.w.interia.pl/P1030394.jpg Piękne:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
despera Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 Dziękujemy za życzonka :loveu: Dzięki cioteczkom panci właśnie się przypomniało, że mam dla pesia jeszcze jedna kostkę;) Ale "duzie hau" tradycyjnie śpi, więc nie będę go budzić...:evil_lol: Niedźwiadek, witamy:multi: Quote
Dobcia Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NESIKU!!! Zachody słońca piękne:loveu: Quote
zuzolandia Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 STO LATEK DLA PANA NESTORKA !!!!! NIECH ZYJE ZYJE NAM !!!! A zachody przepiekneeeee ........ech tak mi sie marzy wyjazd nad morze .... Quote
despera Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 Dobcia, zuzolandia, dziękujemy za życzonka:loveu: Dobrze, że Szczeniak śpi, bo by sie jeszcze na kicie rzucił :evil_lol: P.S.Cioteczki drogie, to jest dzisiejszy wschód słońca:diabloti: Quote
puzzle Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 taaaaak niedzwiadek: ) juz sie zadomowil:lol: Czekamy na foteczki Nesia:loveu: Quote
Recommended Posts