Jump to content
Dogomania

Pies, kot i kobylaste, czyli Nestor Wielki i przyjaciele :)

Recommended Posts

Posted

Dzień dobry popołudniowo:multi:
Ja od rana znowu zabiegana jestem, ale chociaż dzisiaj się wyspałam;) Byłam na zakupach(ostatnio prawie codziennie jestem, wesele kuzyna za tydzień a ja dalej nie mam w co się ubrać:placz:) i u Kluchy-dzisiaj trochę nam nie szło, ale cóż-są gorsze i lepsze dni:roll:
I znowu mamy gości... Przyjechała ciotka z wujkiem i ich półtorarocznym wnukiem. Narazie dzieciak grzeczny, ale nie wiem, co będzie jak się rozkręci:cool3: Nes oczywiście radosny jak szczygiełek, musiałam mu dać urodzinową kostkę, żeby się uspokoił-na szczęście kupiłam dwie:evil_lol: W ogóle dzisiaj mnie pozytywnie zaskoczył-generalnie nie lubi, żeby przeszkadzać mu w jedzeniu smakołyków. Leżał sobie na dywanie i wcinał kostkę, nagle patrzę a młody tupta w jego stronę, staje nad nim i patrzy. Zanim zdążyłam zareagować, przelazł między łapami Nesa, prawie po nosie, i poszedł dalej-a Nes tylko pomachał ogonem:loveu: Jednak jest normalny, skoro "szczeniaka" nie rusza;)

Śpioch:evil_lol:

Z kosteczką

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj urodzinki? Będe pierwsza z zyczeniami :diabloti:

Nestorze, wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęscia, pomyslnosci.. radosci, niekrzyczącej Panci, ładniej suczki, duzo kosci, spacerków na plazy, powodzenia na szkoleniu i w ogóle :diabloti:

:new-bday: :BIG: :new-bday: :BIG: :new-bday: :BIG: :new-bday:

Milusia przesyła buziaczki :cool3:
:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

witamy
widze że dużo tu się wydarzyło pod moją nieobecność, niewiem czy uda mi się nadrobić te zaległości.
ale trafiłam akurat na urodzinki to będę druga z życzeniami czego można życzyć przede wszystkim wszystkiego naj naj najlepszego. itp
:new-bday: :BIG: :tort:

Posted

Dzień dobry:multi:
Nesik serdecznie dziękuje za życzonka:loveu: I życzy udanej imprezy:evil_lol::BIG::drinking::beerchug::drink1:
Miałam w planach urodzinowy wypad autkiem na dziką plażę za Ustronie, ale mama się zbuntowała że samej mnie tam nie puści, więc pojechaliśmy po prostu na rowerek:roll: Wstawiam kilka fotek, nie do końca udane ale mój aparacik robi w miarę fajne fotki tylko jak jest dobre światło;) poza tym, aparat w jednej ręce i Nes w drugiej to nie jest dobre połączenie:shake::evil_lol:
Fotka z rowerkiem

Nes zaprzyjaźniający się z kamieniem porośniętym wodorostami... W końcu stchórzył:diabloti:

W drodze z plaży spotkaliśmy sporego, ale "niskopodłogowego" psiaka, zgadali się z Nesem i zaczęli bawić. Pancia mało nie wyrżnęła na chodnik z rowerem:mad: Potem nowy kolega nas odprowadzał, ale dał spokój kiedy Nes zaczął galopować:evil_lol:

Posted

Paulina, rower jest już stary, tylko był nieużywany;) Zresztą, jak sie bliżej przyjżeć, to pomału sie sypie...:shake:

Czarna Owieczka, Nesik dziękuje za życzonka:loveu:

Posted

aaaaaaaaaaaaaaa:loveu: , nie jestem wstanie nic powiedziec, cemu ja tu weszlam:placz: , ja chce sznaucera!:placz:

STO LAT STO LAT NIECH ZYJE ZYJE NAM STO LAT STO LAT NIECH ZYJE ZYJE NAM!!!!!!!:loveu:

Posted

Sto Lat Sto Lat Niech Żyje Nesik Nam!!!
[SIZE=3]Moc Buziolców dla Nesa:loveu::loveu:

http://agu_um.w.interia.pl/P1030394.jpg
Piękne:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Dziękujemy za życzonka :loveu: Dzięki cioteczkom panci właśnie się przypomniało, że mam dla pesia jeszcze jedna kostkę;) Ale "duzie hau" tradycyjnie śpi, więc nie będę go budzić...:evil_lol:

Niedźwiadek, witamy:multi:

Posted

Dobcia, zuzolandia, dziękujemy za życzonka:loveu: Dobrze, że Szczeniak śpi, bo by sie jeszcze na kicie rzucił :evil_lol:

P.S.Cioteczki drogie, to jest dzisiejszy wschód słońca:diabloti: