basia bonnie Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 :multi:Super ;) A jak mogę wiedzieć, gdzie mieszkasz w Ustroniu, tak dokładniej?:oops: (jak nie chcesz pisać tu, to napisz mi na PW;)) Pozdrawiamy :loveu: Quote
despera Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Monita, przykro mi ale Nes nie ma jajek do wietrzenia:evil_lol: Basiu, mieszkam przy Kolejowej, tj ta droga od dworca ;) Dzisiaj miałam paskudny dzień, aż się muszę wyżalić:placz: Rano o 6 na plaży było już pełno ludzi, Nesa nawet na lince nie puściłam tylko zrobiłam kilka fot i usiłowałam ćwiczyć-wychodziło tylko siad-zostań:mad: Nes miał kolczatkę na lewą stronę, zapomniałam zwykłej obroży a nie chciałam ćwiczyć "na kolcach", wpadł na mnie i zdarł mi skórę z kolana:placz: Później byłam na zakupach "w mieście" tj. w Kołobrzegu, głupia liczyłam że może sprowadzili dla mnie obrożę z konikami-widziałam w zeszłym roku piękną skórzaną ze srebrnymi główkami koników na pewnym cane corso:loveu: Ponad miesiąc temu zapytałam w tym sklepie, czy może mieli takie, miła starsza pani powiedziała że owszem, może dla mnie zamówić. Ja uchachana że oczywiście, poproszę. Po ok. 2 tygodniach inna pani w tym sklepie powiedziała że pierwsze słyszy że mieli takie obroże, tydzień później właścicielka stwierdziła z żalem że owszem, dowieźli, ale nie wiedziała że to zamówione i dzień wcześniej sprzedała:angryy: Obiecała zamówić i kazała wpaść za 2 tygodnie. Byłam dzisiaj, rozmawiałam z dwiema, i w wielkim skrócie jedna pani wmawiała mi że szukam "obroży dla konia w pieski" , a druga, że oni nie mieli z końmi nigdy, tylko że to były... owczarki niemieckie:crazyeye: I jak tu się nie załamać?? Ale kupiłam Nesowi smycz, bo starą dzisiaj dobił, i trochę mi lepiej. Wstawiam kilka fotek dzisiejszych: Jeszcze dwie pozycje "na Nestora":evil_lol: Z plaży: Quote
eria Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 ostatnia fota -> :loveu: :loveu: :loveu: cud miód orzeszki i nugat :loveu: :loveu: pochwal się smyczą! Quote
Czarna_Owieczka Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Pies na plaży-cudo :loveu: Czyżby Nestorek nie wchodził do wody? Quote
basia bonnie Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 :loveu::loveu: Nesik na pięknej plaży :loveu: Ahh - Piękny pies na pięknej plaży w pięknej miejscowości :evil_lol::loveu::loveu: Quote
Paulina. Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Moja ukochana plaza :loveu: Nesik ślicznie wygląda na tle morza :loveu: A własnie, on nie lubi wchodzic do wody? Widze, ze on jak moja Milka, cała mordka w piachu... Tylko, ze on ma dlugą siersc, gorzej go oczyscic... Quote
Dobcia Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Śliczny Nesti na tle morza:loveu::loveu::loveu: Quote
Paulina. Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Tadadadam :cool3: Mamy galerię, zapraszamy http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74191 Quote
despera Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Dziękujemy za pochwały:loveu: nie czytam głośno bo bestia i bez tego jest zarozumiała:diabloti: Nesik kocha pływać, wykorzystuje każdą możliwość, wtedy na plaży dwa razy prawie mnie wciągnął... Ale jak już pisałam, było pełno ludzi i nie mogłam go puścić:shake: Więc, po pierwsze, zdjęcie potworka z nową smyczą(próbowałam go jakoś inteligentnie ustawić, wlazł na łóżko i przestał się ruszać więc skorzystałam z okazji;)): Kilka fotek konikowo-różnościowych:cool3: Chciałam zrobić fotkę żabie, ale znalazłam tylko ślimole:evil_lol: Uwaga, coś naprawdę niesamowitego... moje kobyłki BIEGNĄCE:crazyeye: Klucha z trawą w zębach:evil_lol: Brudaska:oops: Quote
Czarna_Owieczka Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Jaka smycz, wygląda trochę jak lonża. Koniki cudowne :loveu: Quote
basia bonnie Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Pianka napisał(a):fujj jakie wstretne ślimaki:eviltong: Fuuuj, jakie śliczne ślimaki:eviltong: Quote
despera Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 A ja lubię ślimaki;) jak się przyjrzeć to są całkiem ładne... Tylko nie lubię jak jadę rano rowerem i nie uda mi się jakiegoś ominąć i mi się do koła przyczepia:placz: Quote
eria Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 nie ma chyba przyjemniejszego widoku od konia w ruchu :loveu: :loveu: Quote
Paulina. Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Ja lubie ślimaki, ale te w skorupkach :razz: Boskie zdjęcia koni, mogłabym je ciągle oglądac :loveu: Dzięki za odwiedziny u nas :p Quote
Asiaczek Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Dla mnie ślimaki mogłyby nie istniec. Ale jak byłam mała to lubiłam się nimi bawić, tzn. robiłam wy,ścigi, który pierwszy dojdzie/dopełznie do mety... Spędzałam na tych "wyścigach" całe dnie i moja Mama miała wtedy święty spokój... A ślimaki potrafiły iść w inną stronę, paskudy i trzeba było im pokazywać, którędy wiedzie trasa wyścigu... Pzdr. Quote
despera Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Ja jak miałam kilka lat to byłam sadystką i deptałam ślimaki bo mama mi powiedziała że kwiatki zjadają:placz: Dopiero ciocia mi powiedziała, że tak nie wolno, że to je boli... Do dzisiaj mam wyrzuty sumienia:oops: A te moje kopytne bestie nieczęsto można zobaczyć w ruchu, nie wiem jakieś dziwne są:shake: Koleżankę-koniarę aż zatkało jak je kiedyś wypuściłam na duże pastwisko, a one poszły jedna za drugą spokojnym stępikiem... Zamiast wyrwać z prędkością światła jak to robi większość normalnych koni:evil_lol: Eria, słyszałam że trzy najpiękniejsze rzeczy to kobieta w tańcu, koń w galopie i żagiel na wietrze. Ja bym do tego dodała śpiącego spokojnie Nesa:loveu: O, na przykład takiego:loveu: A tak wczoraj zbliżała się do nas ulewa(a nawet trzy:razz:) Quote
WinterGirl Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 HellO zaglądamy pomerdać ogonkami... Cleo & WielkoLUD Quote
despera Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 bGirl, Nesik dziękuje za odwiedziny o również macha do ciebie i twojego dueciku:) Quote
Asiaczek Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Taaaa, śpiący pies to naprawdę wspaniały wydik.:loveu: Pzdr. Quote
Czarna_Owieczka Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Chmurka niczego sobie, podobna była wczoraj u mnie, może troszkę ciemniejsza, bo to była burza ;) Z resztą u mnie jednego dnia: świeci słońce, wieje, pada, zachmurzenie, burze, ciepło, zimno...eh :/ Quote
Dobcia Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 A tęcza też była? Ja wczoraj miałam śliczną:loveu: Nestik jak śpi, wygląda jak aniołek... czarny:loveu: Quote
basia bonnie Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Piięęękny Nesik:loveu: i konicki :loveu: Super by było, jakby była okazja, żeby ich zobaczyć na żywo :loveu: Quote
Recommended Posts