Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja to myśle, że donos donosem, ale jakąś wizytę poadopcyjną to koniecznie trzeba zrobić. Bo nie wolno tak męczyć psów :-)

A Jędrkowi Kraków przesyła górę serdeczności i czeka na dalsze Hopciowe "epitety"

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj, Hopcia, Hopcia - dobrze żeś Ty jednak do tego Luxa wyjechała, bo u nas różnie mogłoby być po wyglamaniu kaczorka - na Hopka, coś Ty narobiła mogłoby się nie skończyć ;)

Posted

[quote name='Mattilu']Amigo kochana, specjalnie dla Ciebie:

Jedrus do Hopki : moj Ty Wercyngetoryksie!
My: ???
Jedrus: Bo ona taka waleczna![/QUOTE]

Może pokaż Jędrusiowi parę zdjęć "mojej" Nuśki i zapisz co o niej powie? Strasznie bym chciała też mieć w zanadrzu parę epitetów. On jest mistrzem w tym :-)

Posted

[quote name='Mattilu']Amigo kochana, specjalnie dla Ciebie:

Jedrus do Hopki : moj Ty Wercyngetoryksie![/QUOTE]
Hopcia - powtórz ;)!

[QUOTE]My: ???
Jedrus: Bo ona taka waleczna![/QUOTE]
Hopcia waleczna, a Jędruś oczytany :).

Posted

[quote name='AMIGA']Może pokaż Jędrusiowi parę zdjęć "mojej" Nuśki i zapisz co o niej powie? Strasznie bym chciała też mieć w zanadrzu parę epitetów. On jest mistrzem w tym :-)[/QUOTE]
Te epitety to mu z serca plyna, wiec samo zdjecie nie wystarczy - on musi psa wymiziac, wytarmosic i wtedy do niego przemawia.
[quote name='Nutusia']Mattillu,a może... bazarek? ;) Jędrek "sprzeda" swój talent na psią uciechę :)[/QUOTE]
Patrz wyzej: to jeden z tych licznych "talentow" Jedrka, ktorych nie ma jak spieniezyc...;)
[quote name='jola_li']

Hopcia waleczna, a Jędruś oczytany :).[/QUOTE]
Taaa, w Asteriksach :)

Posted

[quote name='Gusiaczek']Hopka, zaraz się pogubisz ;)[/QUOTE]
Siostra, nawet nie wiesz! Nie dosc, ze do mnie w dwoch jezykach mowia, to jeszcze kazdy sie czuli do mnie inaczej! Samo moje imie ma chyba ze 20 wariantow :p Ale jedno wiem na pewno: tu jest DOM :)

Hopka o tysiacu imion

Posted

[quote name='Mattilu']Te epitety to mu z serca plyna, wiec samo zdjecie nie wystarczy - on musi psa wymiziac, wytarmosic i wtedy do niego przemawia.

Taaa, w Asteriksach :)[/QUOTE]

To może będzie miał okazję poznać Nusię osobiście jak będziemy w Warszawie.

Asterix to przeciez klasyka. A sa tacy, co nawet bajeczek dla dzieci nie tolerowali

Posted

[quote name='Mattilu']Siostra, nawet nie wiesz! Nie dosc, ze do mnie w dwoch jezykach mowia, to jeszcze kazdy sie czuli do mnie inaczej! Samo moje imie ma chyba ze 20 wariantow :p [B]Ale jedno wiem na pewno: tu jest DOM[/B] :)

Hopka o tysiacu imion[/QUOTE]

Tak Hopciu, to jest najważniejsze bez względu na zawirowania lingwistyczne ;)

Ja miziankowa i przytulińska nie jestem, ale chyba mnie kofają ? ;)
Ovka po pierwszym śnieżnym spacerku (wariactwie z kijkiem)

Posted

[quote name='Mattilu']Jolu, u nas nawet oba chlopy lubia ten film:) Tak jak piszesz: mistrzostwo swiata :) Teraz juz by czegos takiego nie potrafili wyczarowac...[/QUOTE]
No właśnie - niestety tak to wygląda...
A z tych pięknych dawnych polecam dla Zosi (i nie tylko ;)) "Dźwięki muzyki" ("The Sound of Music"); też z Julie Andrews (jeśli jeszcze nie oglądała) :).

Posted

[quote name='Gusiaczek']Tak Hopciu, to jest najważniejsze bez względu na zawirowania lingwistyczne ;)

Ja miziankowa i przytulińska nie jestem, ale chyba mnie kofają ? ;)
Ovka po pierwszym śnieżnym spacerku (wariactwie z kijkiem)[/QUOTE]

Ovka, ja Cie kofam zaocznie!!!

Mattilu