AMIGA Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Ja to myśle, że donos donosem, ale jakąś wizytę poadopcyjną to koniecznie trzeba zrobić. Bo nie wolno tak męczyć psów :-) A Jędrkowi Kraków przesyła górę serdeczności i czeka na dalsze Hopciowe "epitety" Quote
Mattilu Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 My kochamy Krakow!!! A na dodatek on lezy tak blisko naszych ukochanych Tatr :) Quote
AMIGA Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 A i owszem. Czasami jak jest nad Krakowem calkiem przewiane powietrze, to nawet czubki Tatr widać Quote
Gosiapk Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='AMIGA']A i owszem. Czasami jak jest nad Krakowem calkiem przewiane powietrze, to nawet czubki Tatr widać[/QUOTE] Ale na czubki palców trzeba stanąć ;) Quote
AMIGA Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 [quote name='Gosiapk']Ale na czubki palców trzeba stanąć ;)[/QUOTE] A wyobraź Sobie, że nie - mieszkam na ósmym piętrze :evil_lol: Quote
Nutusia Posted December 2, 2013 Author Posted December 2, 2013 Oj, Hopcia, Hopcia - dobrze żeś Ty jednak do tego Luxa wyjechała, bo u nas różnie mogłoby być po wyglamaniu kaczorka - na Hopka, coś Ty narobiła mogłoby się nie skończyć ;) Quote
Gosiapk Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 [quote name='AMIGA']A wyobraź Sobie, że nie - mieszkam na ósmym piętrze :evil_lol:[/QUOTE] Szczęściara! Z jedej strony góry z drugiej Wawel. Quote
Gosiapk Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 [quote name='AMIGA']I jeszcze Kopiec Kościuszki w oddali[/QUOTE] I jeszcze dodaj, że jak się wychylisz to morze widać, co?! :diabloti: Quote
Mattilu Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 [quote name='Gosiapk']I jeszcze dodaj, że jak się wychylisz to morze widać, co?! :diabloti:[/QUOTE] No pewnie! Czarne!:diabloti: Quote
Mattilu Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 Amigo kochana, specjalnie dla Ciebie: Jedrus do Hopki : moj Ty Wercyngetoryksie! My: ??? Jedrus: Bo ona taka waleczna! Quote
AMIGA Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 [quote name='Mattilu']Amigo kochana, specjalnie dla Ciebie: Jedrus do Hopki : moj Ty Wercyngetoryksie! My: ??? Jedrus: Bo ona taka waleczna![/QUOTE] Może pokaż Jędrusiowi parę zdjęć "mojej" Nuśki i zapisz co o niej powie? Strasznie bym chciała też mieć w zanadrzu parę epitetów. On jest mistrzem w tym :-) Quote
Nutusia Posted December 3, 2013 Author Posted December 3, 2013 Mattillu,a może... bazarek? ;) Jędrek "sprzeda" swój talent na psią uciechę :) Quote
Gosiapk Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 [quote name='Mattilu']No pewnie! Czarne!:diabloti:[/QUOTE] Nie kop leżącego :) Quote
jola_li Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 [quote name='Mattilu']Amigo kochana, specjalnie dla Ciebie: Jedrus do Hopki : moj Ty Wercyngetoryksie![/QUOTE] Hopcia - powtórz ;)! [QUOTE]My: ??? Jedrus: Bo ona taka waleczna![/QUOTE] Hopcia waleczna, a Jędruś oczytany :). Quote
Mattilu Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 [quote name='AMIGA']Może pokaż Jędrusiowi parę zdjęć "mojej" Nuśki i zapisz co o niej powie? Strasznie bym chciała też mieć w zanadrzu parę epitetów. On jest mistrzem w tym :-)[/QUOTE] Te epitety to mu z serca plyna, wiec samo zdjecie nie wystarczy - on musi psa wymiziac, wytarmosic i wtedy do niego przemawia. [quote name='Nutusia']Mattillu,a może... bazarek? ;) Jędrek "sprzeda" swój talent na psią uciechę :)[/QUOTE] Patrz wyzej: to jeden z tych licznych "talentow" Jedrka, ktorych nie ma jak spieniezyc...;) [quote name='jola_li'] Hopcia waleczna, a Jędruś oczytany :).[/QUOTE] Taaa, w Asteriksach :) Quote
Mattilu Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 [quote name='Gusiaczek']Hopka, zaraz się pogubisz ;)[/QUOTE] Siostra, nawet nie wiesz! Nie dosc, ze do mnie w dwoch jezykach mowia, to jeszcze kazdy sie czuli do mnie inaczej! Samo moje imie ma chyba ze 20 wariantow :p Ale jedno wiem na pewno: tu jest DOM :) Hopka o tysiacu imion Quote
Nutusia Posted December 4, 2013 Author Posted December 4, 2013 Tak myślałam... z tymi "imionami" i psiakiem. No nic, pieniądz ważna rzecz, ale nie najważniejsza ;) Quote
AMIGA Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 [quote name='Mattilu']Te epitety to mu z serca plyna, wiec samo zdjecie nie wystarczy - on musi psa wymiziac, wytarmosic i wtedy do niego przemawia. Taaa, w Asteriksach :)[/QUOTE] To może będzie miał okazję poznać Nusię osobiście jak będziemy w Warszawie. Asterix to przeciez klasyka. A sa tacy, co nawet bajeczek dla dzieci nie tolerowali Quote
Gosiapk Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 [quote name='Mattilu'](..) Jedrus do Hopki : moj Ty Wercyngetoryksie!(...) [/QUOTE]Ile trzeba ćwiczyć, aby przestać się mylić w wymowie? :hmmmm: Quote
Gusiaczek Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 [quote name='Mattilu']Siostra, nawet nie wiesz! Nie dosc, ze do mnie w dwoch jezykach mowia, to jeszcze kazdy sie czuli do mnie inaczej! Samo moje imie ma chyba ze 20 wariantow :p [B]Ale jedno wiem na pewno: tu jest DOM[/B] :) Hopka o tysiacu imion[/QUOTE] Tak Hopciu, to jest najważniejsze bez względu na zawirowania lingwistyczne ;) Ja miziankowa i przytulińska nie jestem, ale chyba mnie kofają ? ;) Ovka po pierwszym śnieżnym spacerku (wariactwie z kijkiem) Quote
jola_li Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 [quote name='Mattilu']Jolu, u nas nawet oba chlopy lubia ten film:) Tak jak piszesz: mistrzostwo swiata :) Teraz juz by czegos takiego nie potrafili wyczarowac...[/QUOTE] No właśnie - niestety tak to wygląda... A z tych pięknych dawnych polecam dla Zosi (i nie tylko ;)) "Dźwięki muzyki" ("The Sound of Music"); też z Julie Andrews (jeśli jeszcze nie oglądała) :). Quote
Mattilu Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 [quote name='Gusiaczek']Tak Hopciu, to jest najważniejsze bez względu na zawirowania lingwistyczne ;) Ja miziankowa i przytulińska nie jestem, ale chyba mnie kofają ? ;) Ovka po pierwszym śnieżnym spacerku (wariactwie z kijkiem)[/QUOTE] Ovka, ja Cie kofam zaocznie!!! Mattilu Quote
Recommended Posts