jola_li Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Biedny cudny maluszek :(... Nie wiem jak mu pomóc :(... Quote
Gusiaczek Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Witaj Hopsalino, Ovka jeszcze na gigancie :crazyeye: Quote
inka33 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Toż Hopka nie tylko nakolannik, ale i naramiennik! :-o Quote
Gusiaczek Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 [quote name='Mattilu']A gdzie jest Ovolinka?:crazyeye:[/QUOTE] Filip zorganizował jej spotkanie ze znajdką Zuchem przyjaciół. Już dawno planowali imprezę, ale jakoś po drodze im nie było - praca, szkoła ... Z wczoraj wiadomość optymistyczna "Zuch to fajny kumpel, zainteresowany Ovką również jako mężczyzna, ale sunia się nie daje ;) " No, nauka nie poszła w las - nim pojechali dostała matczyny wykład na temat :evil_lol: Siedzę jak na szpilkach, bo okrutnie ciekawa jestem :) Quote
Ellig Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 [quote name='Gusiaczek']Witaj Hopsalino, Ovka jeszcze na gigancie :crazyeye:[/QUOTE] No to ładnie :evil_lol:[COLOR=#ffffff]...........[/COLOR] Quote
Mattilu Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 A my dzis idziemy odwiedzic Doris - i tez jestem ciekawa, czy sie dziewczyny zaprzyjaznia i beda bawic :) Quote
jola_li Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 [quote name='Mattilu']A my dzis idziemy odwiedzic Doris - i tez jestem ciekawa, czy sie dziewczyny zaprzyjaznia i beda bawic :)[/QUOTE] Czekam z niecierpliwością na relację ze spotkania ściskając kciuki za przyjaźń i porozumienie wzajemne :). Quote
Mattilu Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 A zatem...na poczatku bylo groznie. Nasi przyjaciele czekali na nas na dworze, bo miesieczny dzidzius wlasnie byl zasnal na swiezym powietrzu. Doris i Hopka, obie na krotkich smyczach rzucily sie na siebie nawzajem z gluchym charkotem i trzeba bylo Doris wziac na rece, zeby sie nie zjadly. Ale gdy tylko doszlismy do wielkiej laki i spuszczono Doris ze smyczy a Hopce poluzowalismy smycz na maksimum zaczal sie taniec, podskoki i dzikie gonitwy. Jedrek nie wyrabial na zakretach :evil_lol:Balismy sie ja spuscic ze smyczy, las byl na wyciagniecie reki...A potem w domu: Hopcia wyzarla wszystko z miski gospodyni, wypila prawie wszystko, a potam we dwie urwaly glowe strusiowi i wypruly z niego bawelniane flaczki, przeciagaly supel i wskakiwaly sobie nawzajem na plecy. Na koniec zaczely znowu na siebie warczec, ale uznalismy, ze to jak u dzieci: zmeczone, wiec zaczynaja sie klocic ;) Dzidzius zniosl wszystko meznie i nie narobil dziewczynom konkurencji krzykiem. Nasi gospodarze orzekli, ze Hopcia ma zdecydowanie terierowaty temperament i stopien posluszenstwa;) Teraz Hopcik padl :eviltong:Dobranoc! Quote
jola_li Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 No to uffff.... szczęśliwie, że nie było tak źle i jest szansa, że szorstka przyjaźń zmieni się w prawdziwą :). Mam wielką nadzieję, że się dotrą przy kolejnych spotkaniach. Chyba najbezpieczniej pierwsze kontakty aranżować na neutralnym gruncie, gdzie żadna nie czuje się władczynią terenu ;). Quote
Gusiaczek Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 No, to pierwsze koty za płoty;) Hopsalino, bez smyczki jest fajowo - pokaż, że jesteś grzeczna i nie nawiejesz;) Wczoraj wieczorem wróciłam z gigantu - było bosko! Co prawda jestem okrutnie zmęczona, ale szczęśliwa;) Zuch to fajny chłopak (lubię rudych;)), szaleliśmy prawie bez przerwy, więc teraz muszę odespać;) U mnie będą pewnikiem jakieś zdjęcia, bo Filip trzaskał, jak opętany. Jednak Gusiak powiedziała, że musi je coś tam-coś tam i ocenzurować, bo niektóre kipią erotyzmem :???: cokolwiek to znaczy ... Trzym się Siostra :) Quote
Nutusia Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 Terierowaty stopień posłuszeństwa - hit sezonu! Chyba tylko jamnikowaty mógłby mu dorównać, żeby było jak w tym dowcipie "Mam tresowanego psa - jak mu mówię: idziesz, czy nie - on idzie albo nie" :) Quote
Mattilu Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 [quote name='Nutusia']Terierowaty stopień posłuszeństwa - hit sezonu! Chyba tylko jamnikowaty mógłby mu dorównać, żeby było jak w tym dowcipie "Mam tresowanego psa - jak mu mówię: idziesz, czy nie - on idzie albo nie" :)[/QUOTE] :lol::lol::lol: Dobrze Nutusiu, że się odezwałaś, bo nam już bez Ciebie było smutno... Quote
Mattilu Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 [quote name='Gusiaczek']U mnie będą pewnikiem jakieś zdjęcia, bo Filip trzaskał, jak opętany. Jednak Gusiak powiedziała, że musi je coś tam-coś tam i ocenzurować, bo niektóre kipią erotyzmem :???: cokolwiek to znaczy ... Trzym się Siostra :)[/QUOTE] Też nie wiem co to znaczy :crazyeye: Ale zdjęcia chętnie obejrzę, tylko je dobrze wrzućcie. My z Doris mamy filmik - Mattilu znaczy ma w telefonie, ale nie wie co z nim dalej zrobić :evil_lol: Może zrzuci do komputera a potem pocztą wyśle do cioci Ellig albo do cioci Joli_li i one coś wymyślą, ale najpierw musi znaleźć kabelek. Tak powiedziała... Quote
Nutusia Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 Jak miło, że ktoś na mnie czeka! :) Ach, te kabelki... Mi się wczoraj udało obejrzeć 3 nowe zdjęcia Inki tylko dzięki temu, że Dziecię przelotem do domu wpadło ;) Quote
jola_li Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 [quote name='Mattilu']Też nie wiem co to znaczy :crazyeye: Ale zdjęcia chętnie obejrzę, tylko je dobrze wrzućcie. My z Doris mamy filmik - Mattilu znaczy ma w telefonie, ale nie wie co z nim dalej zrobić :evil_lol: Może zrzuci do komputera a potem pocztą wyśle do cioci Ellig albo do cioci Joli_li i one coś wymyślą, ale najpierw musi znaleźć kabelek. Tak powiedziała...[/QUOTE] Bardzo chętnie wstawię filmik - tak jak potrafię ;). Quote
jola_li Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Tak mi się przypomniało :). Trafiłam kiedyś na wątek psiaczków, z których jeden (Elf) trafił do Marcina Pałasza, a drugi - za namową Marcina - do jego Cioci (chyba). [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/180026-Elf-i-Erka-znalaz%C5%82y-wspania%C5%82ych-opiekun%C3%B3w-podzi%C4%99kowania-dla-DIF-za-opiek%C4%99[/url] Nie minęło wiele czasu, a powstała książka zainspirowana przyjaźnią z Elfem :): [url]http://www.empik.com/sposob-na-elfa-palasz-marcin,p1049630128,ksiazka-p[/url] I tak to Elf trafił do literatury :). Quote
Mattilu Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 [quote name='jola_li']Bardzo chętnie wstawię filmik - tak jak potrafię ;).[/QUOTE] Dziękujemy:) Jak tylko się technicznie zbierzemy, zaraz prześlę - tylko u mnie to pewnikiem trochę potrwa... Quote
Mattilu Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 [quote name='jola_li']Tak mi się przypomniało :). Trafiłam kiedyś na wątek psiaczków, z których jeden (Elf) trafił do Marcina Pałasza, a drugi - za namową Marcina - do jego Cioci (chyba). [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/180026-Elf-i-Erka-znalazły-wspaniałych-opiekunów-podziękowania-dla-DIF-za-opiekę[/URL] Nie minęło wiele czasu, a powstała książka zainspirowana przyjaźnią z Elfem :): [URL]http://www.empik.com/sposob-na-elfa-palasz-marcin,p1049630128,ksiazka-p[/URL] I tak to Elf trafił do literatury :).[/QUOTE] Ale fajne! muszę kupic dla Zosi ;) Quote
Mattilu Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Cześć Ciocie, chcialam zameldować, że Jędrek wrócił zmęczony do domu po całym szkolnym dniu a ja jak zwykle rzuciłam się hopsając go witać w przedpokoju. I usłyszałam: od kiedy jesteś z nami jeszcze fajniej się wraca do domu. A teraz leżymy razem, on na kanapie a ja na nim. Podobno on w ten sposób odpoczywa. Ja tam nie wiem, mi w sumie wygodniej niż na kolanach u drugiego pana. Pozdrawiam Was wszystkie, Hopka Quote
jola_li Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 [quote name='Mattilu']Cześć Ciocie, chcialam zameldować, że Jędrek wrócił zmęczony do domu po całym szkolnym dniu a ja jak zwykle rzuciłam się hopsając go witać w przedpokoju. I usłyszałam: od kiedy jesteś z nami jeszcze fajniej się wraca do domu. A teraz leżymy razem, on na kanapie a ja na nim. Podobno on w ten sposób odpoczywa. Ja tam nie wiem, mi w sumie wygodniej niż na kolanach u drugiego pana. Pozdrawiam Was wszystkie, Hopka[/QUOTE] Ależ Hopcia ma wspaniałych Opiekunów, a Mattibo wspaniałe Dzieci. Mój zachwyt rośnie :)! Quote
Nutusia Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 Jędruś - jesteś moim IDOLEM od czasu maila, którego do mnie napisałeś na długo, zanim Hopcia u Was zamieszkała ;) Quote
Ellig Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Koleżanki:) Hopka i Doris [IMG]http://images10.fotosik.pl/3485/a0b7882aa40544a0gen.jpg[/IMG] [IMG]http://images10.fotosik.pl/3485/637388897e9637f2.jpg[/IMG] [IMG]http://images10.fotosik.pl/3485/df80f54bfd5224a4.jpg[/IMG] Quote
Nutusia Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 Ło jezusicku!!!! Ile żarcia!!!!!!!!!! A Hopcia się wodą zadowala?!?!!?!? Psa MOJEGO podmienili za tą zagramanicą :( Quote
Recommended Posts