Nutusia Posted September 22, 2014 Author Posted September 22, 2014 Ech, z nowym dogo nie tylko zaproszenia "idą" podwójnie :( Quote
AMIGA Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Super jest to zdiecie z wyciągniętymi "ciałkami" na kanapie. Przynajmniej człowiek może spokojnie podrzemać, bo wie, że ktoś czuwa nad spokojnym snem Quote
Mattilu Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Super jest to zdiecie z wyciągniętymi "ciałkami" na kanapie. Przynajmniej człowiek może spokojnie podrzemać, bo wie, że ktoś czuwa nad spokojnym snem Prawda? nie ma to jak wierny stróż. Tyle że potem sam pieseczek jest zaspany i trudno mu rano wstać. O! prosze: z serdecznymi pozdrowieniami dla Wszystkich Hopciolubnych Cioć :) Quote
Nutusia Posted September 23, 2014 Author Posted September 23, 2014 Padłam i się rozpłynęłam! :) Quote
Mattilu Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Naprawde nikt oprocz Nutusi do nas nie zajrzal? :( Quote
inka33 Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Zaglądam i równiez się rozpływam nad zaspaną Hopencją... :loveu: Quote
jola_li Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Zajrzał, zajrzał :). Tylko z opóźnieniem, bo się pozbierać nie mogę po powrocie ;). Aż mi się sama ręka wyciąga, żeby podrapać to brzusio! Quote
jola_li Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Tego jeszcze nie było - kliknęłam na "Odpowiedz" i - nic. Kliknęłam drugi raz i pokazało mi się: "Odpowiedź nie została dodana, ponieważ została napisana zbyt szybko" Edit: No i wyszło jak wyszło - dubel, a nawet "tripel" ;)! Quote
jola_li Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Dlaczego ja mam nad awatarkiem "advanced member", a Inka nie, chociaż jest bardziej "advanced" niż ja :hmmmm: ? Quote
Mattilu Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 O! Zajrzaly ciotki, zajrzaly! Jak milo:) Jolu, tam nad awatarkiem mozna samemu cos wpisac, bo u roznych ludzi widze rozne rzeczy popisane, ale nie wiem jak...Inka pewnie wie, bo ma tam wpisany swoj nick. Quote
inka33 Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 To, że ma wpisany, to jeszcze wcale nie oznacza, że wie... :roll: znaczy zrobiła, ale nie pamięta... :oops: Jutro poszuka. :p Pa! :bye: Quote
jola_li Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Tym razem nie o Hopci, a o jej starszej koleżance Pusi wyrwanej od tych samych ludzi. Pusia straciła oczko walcząc o kawałek suchego chleba :(. Gdyby Hopcia była tam dłużej, niechybnie wylądowałaby na tym samym łańcuchu :(... Pusia odwiedziła "mojego" mazurskiego Niuniusia - swojego synka :)! A Państwo powiedzieli, ze chętnie by go zabrali i - może kiedyś tak się stanie :). Quote
Nutusia Posted September 24, 2014 Author Posted September 24, 2014 Podobieństwo niesamowite! :) Pamiętam wyprawę po Pusię - jaki to był wtedy kruchy szkieletorek :( Jola cała drogę wzdychała i aż bała się ją głaskać. Quote
jola_li Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Podobieństwo niesamowite! :) Pamiętam wyprawę po Pusię - jaki to był wtedy kruchy szkieletorek :( Jola cała drogę wzdychała i aż bała się ją głaskać. Na tych zdjęciach nie za bardzo widać, ale Pusia ma niesamowicie jasną sierść na głowie - normalnie Marylin Monroe :). I jest sporo mniejsza od Niuniusia - aż nie mogłam uwierzyć, bo po tak długim czasie niewidzenia jej obraz mi się zatarł i założyłam, że jest wielkości Niuniusia. A rozpaczliwej chudości Pusi nie zapomnę do końca życia :(. Quote
Ellig Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Slicznota jest z Hopencji, na tym zdjeciu wyglada troche jak kangurek :) http://i60.tinypic.com/i290n6.jpg Quote
dorcia01 Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Ale jaki śliczny kangurek :D http://i60.tinypic.com/i290n6.jpg Quote
inka33 Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Poszukałam, jak zmienić np. "Advanced Member" wyświetlane nad awatarem. Trzeba kliknąć w nazwę swojego nicka w prawym górnym rogu (tam gdzie jest trójkacik oznaczający rozwijalne menu). Tam kliknąć "Moje ustawienia", a w nich w rubryczce "Informacje o profilu" zmienić "Tytuł użytkownika" (pod okienkiem do wpisania jest napisane "Twój tytuł użytkownika jest pokazywany opok posta, który napiszesz"). Oczywiście, na koniec trzeba kliknąć na dole strony "Zapisz zmiany". Ja sobie tam wpisałam zwyczaje inka33 i tak sie wyświetla. :) Quote
jola_li Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 Bardzo dziękuję, Inka. Kiedyś w wolniejszym czasie też sobie zmienię :). Quote
Gusiaczek Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 Ale jaki śliczny kangurek :D http://i60.tinypic.com/i290n6.jpg Hihihihihi, też miałam takie skojarzenie :) Quote
Mattilu Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Poszukałam, jak zmienić np. "Advanced Member" wyświetlane nad awatarem. Trzeba kliknąć w nazwę swojego nicka w prawym górnym rogu (tam gdzie jest trójkacik oznaczający rozwijalne menu). Tam kliknąć "Moje ustawienia", a w nich w rubryczce "Informacje o profilu" zmienić "Tytuł użytkownika" (pod okienkiem do wpisania jest napisane "Twój tytuł użytkownika jest pokazywany opok posta, który napiszesz"). Oczywiście, na koniec trzeba kliknąć na dole strony "Zapisz zmiany". Ja sobie tam wpisałam zwyczaje inka33 i tak sie wyświetla. :) Alez Ty jestes technicznie zdolna:) I pod kazdym innym wzgledem tez :) Dobrego dnia życzę :) Nawzajem! Fajnie, ze nas odwiedzasz:) Hihihihihi, też miałam takie skojarzenie :) Jak to kangurek?ja tam widze zaspanego szakala;) Hopcik mial ostatnio dwa ciezkie dni: w czwartek byl tylko na czterech krociutkich spacerkach pt siku, kupka a w piatek przekiblowal w domu samotnie 10 godzin!!! TZ wywialo sluzbowo do Wloch, Jedrek pojechal na dni otwarte uniwerku, gdzie chcialby studiowac, a mnie robota przykula do kompa. Tak mi jej bylo zal, ze az cos. Zatem wczoraj postanowilysmy jej to z Zosia wynagrodzic i poszlysmy na 3 godziny do lasu. My po gorkach i dolinach zrobilysmy z 7 km, ale Hopka wybiegala ze trzy razy tyle:) Wypluskalysmy tez nogi w rozlewisku rzeczki, gdzie kiedys byl mlyn a Hopka omal zaby nie zjadla! Ale sie zabie udalo nawiac. Najfajniej Hopka hamuje, zeby zawolana, zmienic kierunek pedu - ogon wychyla sie w ztrone zamierzonego skretu a spod nog leca bryzgi ziemi i igiel;) Quote
Gusiaczek Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Zaspany szakal = kangurek ... proste? ;) :) przekiblowal w domu samotnie 10 godzin!!! i jak to się ma do całego życia na łańcuchu ? wiem, wiem, Mattilu, co czułaś u nas też priorytetem są spacerki, ale jestem przekonana, że nasze Ogoniaste doskonale wiedzą, że "dzisiaj tak musi być, trudno,ale dam radę" Ovka czeka cierpliwie i grzecznie, z pewnością Hopka też przyjęła do wiadomości "dzisiaj" i gitara ;) Quote
jola_li Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Najfajniej Hopka hamuje, zeby zawolana, zmienic kierunek pedu - ogon wychyla sie w ztrone zamierzonego skretu a spod nog leca bryzgi ziemi i igiel;) Chciałabym to zobaczyć :). Quote
inka33 Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Hopcik, powiedz tej swojej Matiśce, żeby mnie nie przechwalała, bo ciągle się robię... :oops: Quote
Mattilu Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Zaspany szakal = kangurek ... proste? ;) :) i jak to się ma do całego życia na łańcuchu ? wiem, wiem, Mattilu, co czułaś u nas też priorytetem są spacerki, ale jestem przekonana, że nasze Ogoniaste doskonale wiedzą, że "dzisiaj tak musi być, trudno,ale dam radę" Ovka czeka cierpliwie i grzecznie, z pewnością Hopka też przyjęła do wiadomości "dzisiaj" i gitara ;) Bo Ty Gusiaku rozumiesz:) Chciałabym to zobaczyć :). Za kiepski fotograf ze mnie :( Moze kiedys Jedrek filmik zrobi, ale spacerek musi byc "inspirujacy" ;) Hopcik, powiedz tej swojej Matiśce, żeby mnie nie przechwalała, bo ciągle się robię... :oops: Taki to juz los, jak sie jest jedna z Najbardziej Ulubionych Ciotek ;) Quote
Recommended Posts