paula_t Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 Takiego maila dzisiaj dostałam: "[COLOR=#000000][FONT=Verdana]Hej;[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana]Piszę w sprawie Rubkia! Niestety nie mogę go adoptować, trafiłam na niego, bo sama na portalu "zaadoptuj zwierzaka" promuję swego psa ze Schroniska! Zakochałam się w Rubisiu, mam nadzieję, że się nie obrazisz, bo zapisałam Twoje zdjęcie i wstawiłam u siebie na FB, jest publiczne, z linkiem do ogłoszenia, kontaktem do Ciebie etc;[/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Verdana]Trzymam za niego mocno kciuki!!!!![/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Verdana] [/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Verdana]Serdecznie pozdrawiam[/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Verdana]Ewelina" Rubik jednak wszystkich zachwyca, szkoda tylko, że jeszcze nie znalazła się ta jedna jedyna osobą, którą już by na zawsze za serce złapał:([/FONT][/COLOR] Quote
Avaloth Posted May 28, 2013 Author Posted May 28, 2013 Każde udostępnienie to kolejna szansa, także super że Rubiś czaruje :) Quote
ewab Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 Mam nadzieję, że uda nam się w najbliższych dniach nakręcić filmik. Quote
Rudzia-Bianca Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 Super że ktoś jeszcze Rubika udostepnia ,a takie maile dodają otuchy :) Ciągle licze że ktoś sie w tym maluchu zakocha, a ewab go komuś odda w końcu ;) Czekamy na filmik :) Quote
ewab Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 [quote name='Rudzia-Bianca'] Ciągle licze że ktoś sie w tym maluchu zakocha, a ewab go komuś odda w końcu ;) [/QUOTE] No niech się zastanowię:hmmmm:.... Jasne, że w końcu odda ten budzik poranny pracujący bez względu na dzień tygodnia:roll:, terrorystę współtowarzyszy, srołko-jszczołka, destruktora poduszek:diabloti:. Nie będę egoistyczna - podzielę tym szczęściem:p. [quote name='Rudzia-Bianca'] Czekamy na filmik :)[/QUOTE] Trochę to potrwa. Jeszcze produkcja się nie zaczęła. Na razie czekamy - my na filmik, Rubik&Co. na śniadanie (oczywiście jak zwykle, Rubik ma coś do powiedzenia:eviltong:) [IMG]http://imageshack.us/a/img841/8310/img450i.jpg[/IMG] Quote
Rudzia-Bianca Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 [quote name='ewab']No niech się zastanowię:hmmmm:.... Jasne, że w końcu odda ten budzik poranny pracujący bez względu na dzień tygodnia:roll:, terrorystę współtowarzyszy, srołko-jszczołka, destruktora poduszek:diabloti:. Nie będę egoistyczna - podzielę tym szczęściem:p. Trochę to potrwa. Jeszcze produkcja się nie zaczęła. Na razie czekamy - my na filmik, Rubik&Co. na śniadanie (oczywiście jak zwykle, Rubik ma coś do powiedzenia:eviltong:) [/QUOTE] No myślę że z takim tekstem do ogłoszeń to się telefony rozdzwonią migiem ;) Quote
ewab Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 [quote name='Rudzia-Bianca']No myślę że z takim tekstem do ogłoszeń to się telefony rozdzwonią migiem ;)[/QUOTE] Jestem przekonana:). Ale przecież kocha się mimo wszystko, a nie za coś... Quote
Rudzia-Bianca Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 [quote name='ewab']Jestem przekonana:). Ale przecież kocha się mimo wszystko, a nie za coś...[/QUOTE] :loveu: [COLOR=#F0F8FF]................................[/COLOR] Quote
Felka z Bagien Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 [quote name='ewab']Jestem przekonana:). Ale przecież kocha się mimo wszystko, a nie za coś...[/QUOTE] A to "mimo wszystko", to nie "coś"?:diabloti: Quote
Rudzia-Bianca Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 [quote name='Felka z Bagien']A to "mimo wszystko", to nie "coś"?:diabloti:[/QUOTE] I to jakie " coś " :diabloti:dla wybranych :evil_lol: Quote
ewab Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 Żeby nie być gołosłowną popatrzcie sami jakie to cudowne dziecko:diabloti:. W sobotę i niedzielę mamy imprezę promującą adopcje (oczywiście Rubik też będzie promował). Przygotowywałam materiały, na chwilę wyszłam z pokoju i co?... Rubiś postanowił, że mi pomoże:mad:. Był bardzo zaskoczony dlaczego jestem niezadowolona. Właśnie pyskuje, że w zasadzie to powinnam mu podziękować, a tu taka niewdzięczność:cool3:. [IMG]http://img69.imageshack.us/img69/5231/img459o.jpg[/IMG] Quote
Felka z Bagien Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 :megagrin:No normalnie "mała szajba":megagrin: Quote
paula_t Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 [quote name='Rudzia-Bianca']No myślę że z takim tekstem do ogłoszeń to się telefony rozdzwonią migiem ;)[/QUOTE] Hahaha, Rudzia, zanim przeczytałam Twój post, a już po przeczytaniu wielbiącego Rubika tekstu miałam dokładnie to samo napisać:evil_lol: Ale jest z tego Rubika niezła zołza, cholera i rozbójnik w jednym ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 Mamusia ty na mnie krzyczysz a co ja takiego zrobiłem???:evil_lol: Quote
Felka z Bagien Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 Skubaniec ,niech te ulotki w pysku nosi za karę,a ty go ewab sprawdzaj czy rozdał wszystkie:diabloti:Dioble jedno:diabloti: Quote
Avaloth Posted May 30, 2013 Author Posted May 30, 2013 Może sparaliżowane psy tak mają? Osobiście znam jednego- Kraksę ulvhedinn, bardziej niezniszczalnego i wszystkomogącego psa nie znam, może Rubiś idzie w jej ślady coby udowodnić że wózkowe psy też potrafią? :evil_lol: (chociaż dla Ewab i przyszłych właścicieli lepiej żeby nie :diabloti:) Quote
andzia69 Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 [quote name='Avaloth']Może sparaliżowane psy tak mają? Osobiście znam jednego- Kraksę ulvhedinn, bardziej niezniszczalnego i wszystkomogącego psa nie znam, może Rubiś idzie w jej ślady coby udowodnić że wózkowe psy też potrafią? :evil_lol: (chociaż dla Ewab i przyszłych właścicieli lepiej żeby nie :diabloti:)[/QUOTE] Oby nie poszedl w ślady Kraksy! :) bylam, widziałam, co ona potrafi ;) :) nie zapomnę, jak odkręcała sloik!!! :) Quote
Felka z Bagien Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 Rubiś udowadnia za każdym razem, że jest normalnym szczeniakiem:loveu:, że nie rozum, a tylko nóżki mi szwankują ,ale nie o to przecież chodzi:lol:. Quote
ewab Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 Berek. Teraz ty gonisz... czyli Rubik z Powiatową [IMG]http://img405.imageshack.us/img405/2572/rubikpowiatka.jpg[/IMG] Quote
paula_t Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 [quote name='andzia69']Oby nie poszedl w ślady Kraksy! :) bylam, widziałam, co ona potrafi ;) :) nie zapomnę, jak odkręcała sloik!!! :)[/QUOTE] Andzia, a mogłabyś nam przybliżyć tę historię? Sądzę, że nie tylko ja jestem ciekawa:evil_lol: Rubinek, ty zamęczysz te wszystkie psy dookoła ciebie ;) Quote
Avaloth Posted May 31, 2013 Author Posted May 31, 2013 [quote name='paula_t']Andzia, a mogłabyś nam przybliżyć tę historię? Sądzę, że nie tylko ja jestem ciekawa:evil_lol: Rubinek, ty zamęczysz te wszystkie psy dookoła ciebie ;)[/QUOTE] Oj z Kraksą jest mnóstwo tego typu historii :D odkręca słoiki, otwiera lodówki i szafki, nawet na znacznych wysokościach, żeby wyjeść kilka kg mrożonego mięsa, rozgryza szklane butelki (i części z nich znikają więc najprawdopodobniej zjadła), wygryza dziury w ścianie do cegły, wychodzi z zamkniętej i zabezpieczonej klatki kennelowej, i tak dalej, a to wszystko bez uszkodzenia siebie :D Quote
Recommended Posts