Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

LALUNA napisał(a):
Ale fantastyczna opowiesc. A przynosi Ci te piłke ?
Widac dziewczyna bardzo sportowa.

hmm... róznie to bywa czasem przynosi a czasem ma mnie gdzieś ale generalnie przybiega z ta piłką gdzies niedaleko mnie a wysportowana to i owszem jest i to bardzo, poza pogonia za piłka uwielbia różnego rodzaju skoki przez przeszkody (ostanio praktykowała przeskoki przez wielkie kałuże z róznym skutkiem:eviltong: ),
Laluno czasem odnosze wrażenie, że sen to rzecz wyjątkowo zbedna w jej przypadku, chyba że w nocy ale to tez niewiele jak na psa jakieś 6,7 h, ale to fajnie bo ja bardzo lubie takie szalone psy:evil_lol:

• Replies 285
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A propos, Laluna, obraziłas się czy cuś? co mi nie odpisujesz?:mad:

A gdzie mi wysyłasz?
Jak do pracy to zapomnij, dopiero bede we wtorek pod swoim kompem. Odbieram tylko domowy mail:eviltong:

Posted

Hej! ja też miałam Lenę zobaczyć life na niedzielnym spacerku, ale niestety wypadł mi wyjazd, no a przede wszystkim Masza ma cieczkę, więc nadmierne kontakty towarzyskie póki co nie są wskazane ;)

Posted

Kurcze, boję się, że za wcześnie się cieszyłam. Teoretycznie w sobotę i niedzielę powinniśmy byc w Poznaniu, ale tak mi się pokomplikowało mnóstwo spraw, że nie wiem czy dojedziemy. :placz:

Posted

sahara napisał(a):
Kurcze, boję się, że za wcześnie się cieszyłam. Teoretycznie w sobotę i niedzielę powinniśmy byc w Poznaniu, ale tak mi się pokomplikowało mnóstwo spraw, że nie wiem czy dojedziemy. :placz:

Saharo nie przejmuj się, czasem tak bywa, po prostu nadrobimy innym razem ;)

Posted

Właśnie, jak udało się spotkanie?

Spotkanie było krótkie ale bardzo sympatyczne :lol: Poznałam w końcu Sahare i Saharowego Męża, bardzo sympatyczni ludzie, tacy ciepli i o wielkim sercu :lol: A co do zdjęć to gapa ze mnie bo nie zrobiłam, po mimo, ze aparat miałąm prawie pod pachą chyba z tego przejęcia :oops:
ale jak ładnie poprosicie Sahare to na pewno wstawi zdjęcia, bo ona jedna pomyślała i parę zrobiła :evil_lol:
Prawdopodobnie we wrześniu będzie kolejne spotkanie, moze teraz lepiej się wszyscy zorganizujemy i spotkamy w większym gronie dogomaniaków
Pozdrawiam wszystkich serdecznie :lol:
Ago od Maszy jak panienka Masza? Kiedy przewidywany termi zakońceni rui? :evil_lol:

Posted

Lepsze krótkie spotkanie niż żadne ;) A Supergoga była?
Panienka Masza jest nie do poznania - sierść jej zgęstniała, zrobiła się aksamitna w dotyku, radość życia bije jej z oczu, w ogóle zachowuje się tak, jakby była z nami od dawna. Niektórzy robią wielkie oczy słysząc, że to jest pies ze schroniska i że jest z nami dopiero trzy miesiące :cool3:
Cieczka powinna się skończyć za kilka dni, Masza już strasznie chętna na poszerzanie gatunku :smhair2: Jak tylko ochota jej przejdzie, możemy się spotkać :gent:

Posted

AgaOdMaszy napisał(a):

Cieczka powinna się skończyć za kilka dni, Masza już strasznie chętna na poszerzanie gatunku :smhair2: Jak tylko ochota jej przejdzie, możemy się spotkać :gent:

To superancko za parę dni umówimy się w końcu nad Maltę na spacerek i oczywiscie Supergogę wyciagniemy, a teraz Super gogi na spotkaniu nie było, ale nad malttę z przyjemnością się z nami przejdzie :lol: Będziemy w kontakcie. Wyściskaj sierściucha z piekna aksamitną sierścią :evil_lol:

Posted

AgaOdMaszy napisał(a):

To superancko za parę dni umówimy się w końcu nad Maltę na spacerek i oczywiscie Supergogę wyciagniemy, a teraz Super gogi na spotkaniu nie było, ale nad malttę z przyjemnością się z nami przejdzie :lol: Będziemy w kontakcie. Wyściskaj sierściucha z piekna aksamitną sierścią :evil_lol:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Wybaczcie mi bardzo proszę, ale dwa dni po naszym spotkaniu mieliśmy bardzo przykre wydrzenie w rodzinie, a potem pochłonęła nas praca.
Na dogo jestem pierwszy raz chyba od mieisiąca.
Dobrzez że tu przynajmniej same dobre wiadomości.:loveu:
"Moja" maleńka super wygląda, a Chucas jest dokładnie taką Osoba której z czystym sumieniem można powierzyć psa.:loveu: I mówi o Lenie z takim uczuciem, że przestałam miec wyrzuty sumienia, że tak niecnie "porzuciłam" maleństwo w Poznaniu.
Mam nadzieję, że bedzie okazja do spotkania we wrześniu, może nawet zostaniem chwilkę dłuzej bo akurat od wtorku zaczynaja się targi reklamowe.

Posted

No ładnie, przekazanie w moje "czcigodne" łapy suni Sahara nazywa niecnym porzuceniem. Hmmm, chyba się pochlastam.
Ładnie, ładnie. Przyjeżdżaj w tym wryeśniu już sobie z Toba pogadam. :mad:

Posted

supergoga napisał(a):
No ładnie, przekazanie w moje "czcigodne" łapy suni Sahara nazywa niecnym porzuceniem. Hmmm, chyba się pochlastam.
Ładnie, ładnie. Przyjeżdżaj w tym wryeśniu już sobie z Toba pogadam. :mad:

To było tak specjalnie żeby tym razem zobaczyć Was wszystkich :evil_lol: !
Widzisz,podziałało :evil_lol: :evil_lol: !
A o niecnym porzuceniu było w nawiązaniu do tego co mi Magda opowiadała o momencie w którym Lena zrozumiała, że to jest już jej dom na zawsze. Nie będę ukrywać że tak miętko mi się zrobiło koło serca :-(
Lubię historie z happy endem.:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='sahara']
"Moja" maleńka super wygląda, a Chucas jest dokładnie taką Osoba której z czystym sumieniem można powierzyć psa.:loveu: I mówi o Lenie z takim uczuciem, że przestałam miec wyrzuty sumienia, że tak niecnie "porzuciłam" maleństwo w Poznaniu.
Mam nadzieję, że bedzie okazja do spotkania we wrześniu, może nawet zostaniem chwilkę dłuzej bo akurat od wtorku zaczynaja się targi reklamowe.[/quote]
Witam dziewczyny :lol: Miło mnie słyszeć takie słowa, cieszę sie bardzo Saharo, ze masz czyste sumienie :evil_lol: I cieszę się na spotkanie wrześniowe, moze tym razem Super Goga do nas dołączy :eviltong:
Zreszta bardzo fajnie, że was poznałam Ciebie Saharo i twojego TZ-eta.
Pozdrawiam serdecznie

Posted

[quote name='AgaOdMaszy']Chucas, dzisiaj nasze spotkanie, no i Leny z Maszą :) Strasznie jestem ciekawa, jak na siebie zareagują i czy się polubią
Spotaknie udane, Masza na poczatku nie bardzo była zachwycona gościem, ale szybko sie przekonała, że Owca też pies i ze fajnie mozna sobie z nia pochasać na trawce :evil_lol: poniżej dowód wyjatkowo udanego spotkania :lol: Dzięki Agnieszko za spacer i sympatyczną pogawędkę, nastepnym razem choćby siłą ale zaciągnę Super Gogę :evil_lol:

" class="ipsImage" alt="">

Posted

:placz: :placz: :placz:
A ja nie widzxę fotek, buuu z tego spacerku i nie wiem która którą zeżarła. Bo to tak jakoś tajnie jest - jakis kwadracik, krzyżyk w środku - a Ani Maszeńki ani Owieczki niet.

Oj boję się bardzo, oj,oj :shake:

Posted

supergoga napisał(a):
:placz: :placz: :placz:
A ja nie widzxę fotek, buuu z tego spacerku i nie wiem która którą zeżarła. Bo to tak jakoś tajnie jest - jakis kwadracik, krzyżyk w środku - a Ani Maszeńki ani Owieczki niet.

Oj boję się bardzo, oj,oj :shake:

Nie zżarły się :eviltong: miałm problemik z wstawieniem zdjęć juz daję Tobie na pożarcie nastepne :evil_lol: