chucas Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 LALUNA napisał(a):Ale fantastyczna opowiesc. A przynosi Ci te piłke ? Widac dziewczyna bardzo sportowa. hmm... róznie to bywa czasem przynosi a czasem ma mnie gdzieś ale generalnie przybiega z ta piłką gdzies niedaleko mnie a wysportowana to i owszem jest i to bardzo, poza pogonia za piłka uwielbia różnego rodzaju skoki przez przeszkody (ostanio praktykowała przeskoki przez wielkie kałuże z róznym skutkiem:eviltong: ), Laluno czasem odnosze wrażenie, że sen to rzecz wyjątkowo zbedna w jej przypadku, chyba że w nocy ale to tez niewiele jak na psa jakieś 6,7 h, ale to fajnie bo ja bardzo lubie takie szalone psy:evil_lol: Quote
sahara Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 A ja widziałam filmiki z Leną:eviltong: , a w następną niedzielę zobaczę ją na własne oczy :multi: . Jak sie wstawia filmiki to chyba bedzie wiedziała Laluna, bo ja tego nigdy nie robiłam. A propos, Laluna, obraziłas się czy cuś? co mi nie odpisujesz?:mad: Widziałyście jaka Lena jest podobna do tej suni? http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=42146&page=47 Quote
LALUNA Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 A propos, Laluna, obraziłas się czy cuś? co mi nie odpisujesz?:mad: A gdzie mi wysyłasz? Jak do pracy to zapomnij, dopiero bede we wtorek pod swoim kompem. Odbieram tylko domowy mail:eviltong: Quote
AgaOdMaszy Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Hej! ja też miałam Lenę zobaczyć life na niedzielnym spacerku, ale niestety wypadł mi wyjazd, no a przede wszystkim Masza ma cieczkę, więc nadmierne kontakty towarzyskie póki co nie są wskazane ;) Quote
sahara Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Kurcze, boję się, że za wcześnie się cieszyłam. Teoretycznie w sobotę i niedzielę powinniśmy byc w Poznaniu, ale tak mi się pokomplikowało mnóstwo spraw, że nie wiem czy dojedziemy. :placz: Quote
chucas Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 sahara napisał(a):Kurcze, boję się, że za wcześnie się cieszyłam. Teoretycznie w sobotę i niedzielę powinniśmy byc w Poznaniu, ale tak mi się pokomplikowało mnóstwo spraw, że nie wiem czy dojedziemy. :placz: Saharo nie przejmuj się, czasem tak bywa, po prostu nadrobimy innym razem ;) Quote
sahara Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Jednak jedziemy :lol: :lol: :lol: Do zobaczenia w niedzielę! Quote
LALUNA Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 sahara napisał(a):Jednak jedziemy :lol: :lol: :lol: Do zobaczenia w niedzielę! I jak, macie jakieś zdjecia ze spotkania? Quote
chucas Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Właśnie, jak udało się spotkanie? Spotkanie było krótkie ale bardzo sympatyczne :lol: Poznałam w końcu Sahare i Saharowego Męża, bardzo sympatyczni ludzie, tacy ciepli i o wielkim sercu :lol: A co do zdjęć to gapa ze mnie bo nie zrobiłam, po mimo, ze aparat miałąm prawie pod pachą chyba z tego przejęcia :oops: ale jak ładnie poprosicie Sahare to na pewno wstawi zdjęcia, bo ona jedna pomyślała i parę zrobiła :evil_lol: Prawdopodobnie we wrześniu będzie kolejne spotkanie, moze teraz lepiej się wszyscy zorganizujemy i spotkamy w większym gronie dogomaniaków Pozdrawiam wszystkich serdecznie :lol: Ago od Maszy jak panienka Masza? Kiedy przewidywany termi zakońceni rui? :evil_lol: Quote
AgaOdMaszy Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Lepsze krótkie spotkanie niż żadne ;) A Supergoga była? Panienka Masza jest nie do poznania - sierść jej zgęstniała, zrobiła się aksamitna w dotyku, radość życia bije jej z oczu, w ogóle zachowuje się tak, jakby była z nami od dawna. Niektórzy robią wielkie oczy słysząc, że to jest pies ze schroniska i że jest z nami dopiero trzy miesiące :cool3: Cieczka powinna się skończyć za kilka dni, Masza już strasznie chętna na poszerzanie gatunku :smhair2: Jak tylko ochota jej przejdzie, możemy się spotkać :gent: Quote
chucas Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 AgaOdMaszy napisał(a): Cieczka powinna się skończyć za kilka dni, Masza już strasznie chętna na poszerzanie gatunku :smhair2: Jak tylko ochota jej przejdzie, możemy się spotkać :gent: To superancko za parę dni umówimy się w końcu nad Maltę na spacerek i oczywiscie Supergogę wyciagniemy, a teraz Super gogi na spotkaniu nie było, ale nad malttę z przyjemnością się z nami przejdzie :lol: Będziemy w kontakcie. Wyściskaj sierściucha z piekna aksamitną sierścią :evil_lol: Quote
chucas Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 AgaOdMaszy napisał(a): Cieczka powinna się skończyć za kilka dni, Masza już strasznie chętna na poszerzanie gatunku :smhair2: Jak tylko ochota jej przejdzie, możemy się spotkać :gent: To superancko za parę dni umówimy się w końcu nad Maltę na spacerek i oczywiscie Supergogę wyciagniemy, a teraz Super gogi na spotkaniu nie było, ale nad malttę z przyjemnością się z nami przejdzie :lol: Będziemy w kontakcie. Wyściskaj sierściucha z piekna aksamitną sierścią :evil_lol: Quote
sahara Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Wybaczcie mi bardzo proszę, ale dwa dni po naszym spotkaniu mieliśmy bardzo przykre wydrzenie w rodzinie, a potem pochłonęła nas praca. Na dogo jestem pierwszy raz chyba od mieisiąca. Dobrzez że tu przynajmniej same dobre wiadomości.:loveu: "Moja" maleńka super wygląda, a Chucas jest dokładnie taką Osoba której z czystym sumieniem można powierzyć psa.:loveu: I mówi o Lenie z takim uczuciem, że przestałam miec wyrzuty sumienia, że tak niecnie "porzuciłam" maleństwo w Poznaniu. Mam nadzieję, że bedzie okazja do spotkania we wrześniu, może nawet zostaniem chwilkę dłuzej bo akurat od wtorku zaczynaja się targi reklamowe. Quote
supergoga Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 No ładnie, przekazanie w moje "czcigodne" łapy suni Sahara nazywa niecnym porzuceniem. Hmmm, chyba się pochlastam. Ładnie, ładnie. Przyjeżdżaj w tym wryeśniu już sobie z Toba pogadam. :mad: Quote
sahara Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 supergoga napisał(a):No ładnie, przekazanie w moje "czcigodne" łapy suni Sahara nazywa niecnym porzuceniem. Hmmm, chyba się pochlastam. Ładnie, ładnie. Przyjeżdżaj w tym wryeśniu już sobie z Toba pogadam. :mad: To było tak specjalnie żeby tym razem zobaczyć Was wszystkich :evil_lol: ! Widzisz,podziałało :evil_lol: :evil_lol: ! A o niecnym porzuceniu było w nawiązaniu do tego co mi Magda opowiadała o momencie w którym Lena zrozumiała, że to jest już jej dom na zawsze. Nie będę ukrywać że tak miętko mi się zrobiło koło serca :-( Lubię historie z happy endem.:loveu: :loveu: :loveu: Quote
chucas Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='sahara'] "Moja" maleńka super wygląda, a Chucas jest dokładnie taką Osoba której z czystym sumieniem można powierzyć psa.:loveu: I mówi o Lenie z takim uczuciem, że przestałam miec wyrzuty sumienia, że tak niecnie "porzuciłam" maleństwo w Poznaniu. Mam nadzieję, że bedzie okazja do spotkania we wrześniu, może nawet zostaniem chwilkę dłuzej bo akurat od wtorku zaczynaja się targi reklamowe.[/quote] Witam dziewczyny :lol: Miło mnie słyszeć takie słowa, cieszę sie bardzo Saharo, ze masz czyste sumienie :evil_lol: I cieszę się na spotkanie wrześniowe, moze tym razem Super Goga do nas dołączy :eviltong: Zreszta bardzo fajnie, że was poznałam Ciebie Saharo i twojego TZ-eta. Pozdrawiam serdecznie Quote
AgaOdMaszy Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Chucas, dzisiaj nasze spotkanie, no i Leny z Maszą :) Strasznie jestem ciekawa, jak na siebie zareagują i czy się polubią Quote
chucas Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='AgaOdMaszy']Chucas, dzisiaj nasze spotkanie, no i Leny z Maszą :) Strasznie jestem ciekawa, jak na siebie zareagują i czy się polubią Spotaknie udane, Masza na poczatku nie bardzo była zachwycona gościem, ale szybko sie przekonała, że Owca też pies i ze fajnie mozna sobie z nia pochasać na trawce :evil_lol: poniżej dowód wyjatkowo udanego spotkania :lol: Dzięki Agnieszko za spacer i sympatyczną pogawędkę, nastepnym razem choćby siłą ale zaciągnę Super Gogę :evil_lol: " class="ipsImage" alt=""> Quote
supergoga Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 :placz: :placz: :placz: A ja nie widzxę fotek, buuu z tego spacerku i nie wiem która którą zeżarła. Bo to tak jakoś tajnie jest - jakis kwadracik, krzyżyk w środku - a Ani Maszeńki ani Owieczki niet. Oj boję się bardzo, oj,oj :shake: Quote
chucas Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 supergoga napisał(a)::placz: :placz: :placz: A ja nie widzxę fotek, buuu z tego spacerku i nie wiem która którą zeżarła. Bo to tak jakoś tajnie jest - jakis kwadracik, krzyżyk w środku - a Ani Maszeńki ani Owieczki niet. Oj boję się bardzo, oj,oj :shake: Nie zżarły się :eviltong: miałm problemik z wstawieniem zdjęć juz daję Tobie na pożarcie nastepne :evil_lol: Quote
Recommended Posts