LALUNA Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Sliczna Lena i jaki pychol uśmiechnięty. Ale ona całkiem spora, ta owieczka;) Quote
chucas Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Dziewczyny Lena przestała już negatywnie reagować na dzieci :multi: teraz z moją mała sąsiadką potrafi się bawić całe popołudnia :loveu: uwielbiam tego mojego małego sierściucha, a oczka juz wyleczone i muszę napisać, ze prawdziwa z niej cwaniara i mądrala, dopóki oczy zalewały się ropą to spokojnie pozwalała sobie wlewać kropelki a teraz wieczorem zbuntowała sie i już nie pozwoliła sobie wlac kropelek sama sobie oceniła, że tego typu zabiegi są już zbędne :lol: zreszta ostatnio był podobny przypadek z jej przypadłością gastryczną, dopóki popedzała na spacer nawet w nocy dopóty zjadała wegiel lecznicy zupełnie dobrowolnie ale jak juz jej sie ustabilizowała sytuacja to nie ruszyła juz wegielka, czyz to nie jest mądra bestia... ach mają ten instynkt zwierzaczki :evil_lol: Quote
agusiazet Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Niesamowicie piękna ta owieczka!!! I taki pychol szczęśliwy, że miło patrzeć!!! Quote
LALUNA Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 zreszta ostatnio był podobny przypadek z jej przypadłością gastryczną, dopóki popedzała na spacer nawet w nocy dopóty zjadała wegiel lecznicy zupełnie dobrowolnie ale jak juz jej sie ustabilizowała sytuacja to nie ruszyła juz wegielka, czyz to nie jest mądra bestia... Madra , mądra. Nie chcesz jej jeszcze oddać? Którejś ciotce :razz: A na biegunki kup Lakcid coby był w apteczce;) Quote
chucas Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Dzięki Laluno za cenne wskazówki, zaopatrze się w lakcid aczkolwiek teraz Lenia ma się bardzo dobrze a dowody poniżej :evil_lol: http://img354.imageshack.us/my.php?image=imgp0589iay3.jpg http://img57.imageshack.us/my.php?image=imgp05821avu7.jpg i niestety rozcaruje Cie ale nie oddam mojej owieczki nie ma mowy :eviltong: Quote
chucas Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Witam wszystkich dogomaniaków :lol: chciałąbym złożyc wszystkim zdrowych i spokojnych świątek spędzonych w wyjątkowo rodzinnej atmosferze na czele z wszystkimi małymi podopiecznymi :loveu: Quote
sahara Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Wiedziałam że wszystko będzie dobrze, wierzyłam w moją dziewczynkę :evil_lol: Bardzo się cieszę, że jest coraz lepiej. Ja niestety z netu korzystam tylko gościnnie. Nie wiem jak długo to jeszcze potrwa :shake: Wybaczcie więc, że nie piszę, myślę o Was codziennie :eviltong: !!!!!!!! Quote
chucas Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 witam wszystkich:roll: Lenia niestety lekko sie rozchorowałą, biegunka dopadała ja na dobre i w związku z tym musiała dostac serię zastrzyków na ta przypadłość, obecnie jest na ścisłej diecie, jutro zaliczy kolejna serię zastrzyków i zobaczymy co dalej generalnie jest bardzo żywa, ma apetyt (z wyjątkiem wczorajszego dnia - po zastrzykach była taka osowiała jak nie ona) i gdyby nie te biegunki...:shake: Tak mi jej żal...Ale mam nadzieję ze teraz wszystko się ustabilizuje i w końcu Lenka odpocznie i przy okazji reszta domowników :lol: A tak poza tym Lenia to prawdziwy aniołek w dodatku wyjątkowo mądry aniołek:loveu: Rozbawiaja mnie reakcje ludzi typu patrz "owca idzie"albo "zobacz jaka owieczka" albo "zobacz jaki piesek wygląda zupełnie jak owca", a mój kumpel stwierził, ze wygląda jak E.T. :evil_lol: Pozdrawiam Quote
chucas Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 aha obiecuję, że w weekend dorzucę jakies fotki Lenisławy :evil_lol: Quote
LALUNA Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 To jakiś wirus pewnie szaleje, bo moja Fiesta - briard dwa tygodnie temu miała tez potworna biegunkę, skończyło się na zastrzykach. Koleżanki maliniak w tym samym czasie też dostał tylko mniejszą. To czekamy na nowe zdjecia;) Quote
sahara Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Biedne maleństwo :placz: mam nadzieję, że już będzie dobrze. Wszystkie radomianki są takie rewelacyjne :eviltong: ! Quote
LALUNA Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Biedne maleństwo :placz: Mówisz o mojej Fiestusi?:razz: Ona juz nie takie maleństwo :eviltong: Quote
chucas Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Lenia po pierwszym posiłku po zastosowanej dietce :lol: - dostała specjalne jedzonko dla psiaków po takiej dolegliwości i podobno jadła aż uszy jej się trzęsły :evil_lol: i w sumie Laluno pocieszyłas mnie ze to byc może wirus jelitowy zawsze mogłoby byc gorzej :-( ale skoro Mała ma taki apetyt to będzie już tylko lepiej :multi: jestem o tym przekonana Quote
LALUNA Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 chucas napisał(a):Lenia po pierwszym posiłku po zastosowanej dietce :lol: - dostała specjalne jedzonko dla psiaków po takiej dolegliwości i podobno jadła aż uszy jej się trzęsły :evil_lol: i w sumie Laluno pocieszyłas mnie ze to byc może wirus jelitowy zawsze mogłoby byc gorzej :-( ale skoro Mała ma taki apetyt to będzie już tylko lepiej :multi: jestem o tym przekonana Moja jak dostała biegunki ze aż się lało, pierwsza noc to co dwie godziny wstawałam i na ogródek wypuszczałam, to ją na dwa dni odrzuciło od jedzenia. Potem ja namówiłam, ale na trochę wołowinki. Nie chciała nic jeść sztucznego tylko przez kolejne 3 dni naturalne z ryżem. Mądry pies;) I kupiłam jej Lacidofil to bakterie flory jelitowej. Mozesz też podać. Quote
chucas Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Lenie już chyba przeszło to w stan przewlekły i tez się z niej lało ale apetytu nie straciła i pomimo, ze jadła tylko naturalne sraka srakę poganiała. Wczoraj juz nawet węgiel nie pomógł, ale teraz myślę ze juz bedzie dobrze :lol: a Lacidofil zakupie dzisiaj aha co do wołowiny to pani wet nam odradziła podawanie tego mięsa tylko drób, jagnięcina lub konina :evil_lol: a mała tak lubi wołowinkę no trudno będzie jadła kuraki Quote
sahara Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 LALUNA napisał(a):Mówisz o mojej Fiestusi?:razz: Ona juz nie takie maleństwo :eviltong: Dobra, przejęzyczyłam się BIEDNE MALEŃSTWA :placz: :placz: :placz: :eviltong: Quote
LALUNA Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 sahara napisał(a):Dobra, przejęzyczyłam się BIEDNE MALEŃSTWA :placz: :placz: :placz: :eviltong: No, masz szczęście, bo już miałaś przechlapane :diabloti: A wołowinka z ryżem i marchewką, może być. Lepsze to niż sztuczne. A kuraki to też antybiotykami i hormonami pasione, wiec trudno mówić co tu lepsze. ;) Quote
chucas Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 no w sumie Laluno masz racje te dzisiejsze kuraki...:shake: Quote
chucas Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Saharo jakbyś mogła to proszę podaj mi na skrzynke swoj adres domowy jeszcze dzisiaj wysle obiecany list z podziekowaniem dla pani ktora odwiozła Lenie do schroniska z góry dzięki Quote
sahara Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Mam nadzieję, że mój mail doszedł ;) Czekam na obiecane zdjęcia SuperOwcy i byle czym nie dam się spławić.:mad: Quote
chucas Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 ojej to bedzie problem z tymi zdjeciami dla Ciebie Saharo :oops: w takim razie jeszcze jeden wysle list tym razem z płytka ze zdjeciami z Lenką specjalnie dla Ciebie :p Quote
chucas Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 a tymczasem wrzuce teraz na forum zdjecia marne pocieszenie ale mam nadzieje ze zostanie mnie to wybaczone;) Quote
chucas Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 http://img179.imageshack.us/my.php?image=imgp0606abu8.jpg Quote
Recommended Posts