Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Masza na szczęście nie lubi kopać. Dlatego po spacerach wygląda jak księżniczka. Najwyżej ma zaróżowione brzucho od biegania w wysokiej trawie. Za to Kaja - zupełnie jak Lena. Najpierw kopie dołki w lesie, a potem wracając do domu rozkłada się w kałuży, żeby się ochłodzić. Żeby wszystko było jasne - Kaja nie robiła tego przez pierwsze 6 lat swojego psiego życia. Nie robiła tego, dopóki Masza nie pokazała jej, do czego służą kałuże :diabloti:

• Replies 285
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Za to Kaja - zupełnie jak Lena. Najpierw kopie dołki w lesie, a potem wracając do domu rozkłada się w kałuży, żeby się ochłodzić.

Widzę, ze wesoło u Was :eviltong: Kaja przeżywa po raz kolejny szczeniacki okres w swoim życiu a co tam w końcu jej też sie coś od zycia należy :diabloti:
A Lena z dnia na dzień coraz bardziej rozbrykana skąd ona ma w sobie tyle energi nie wiem... :shake: najlepsza pora to późny wieczór wtedy w nią diabeł wstępuje a kiedy ja ledwo żywa wstaję rano ona sobie smacznie śpi i przeciąga sie i rozwala na wszytskie strony świata jak ma już całe łóżko do dyspozycji :diabloti:
i musze przyznać, ze staje się też coraz szybsza co tam labrador czy colie Lena zawsze przoduje, a jak się złości jak jednak mimo wsio ją wyprzedzą ...biegnie i poszczekuje "zwolnij, to ja mam być pierwsza" :diabloti: Małą włochata wariatka :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

o to kilka zdjęć Lenisławy :diabloti: wstawiłąmbym też jakiś filmik w roli głównej z Leną ale nie mam pojecia jak mogę to zrobić ? :p Może ktoś wie i mógłby mi podpowiedzieć
Pozdrawiam

Posted

Owca skacze jak konik polny :lol: Skoro ma tyle energii, to może warto ją przekonać do jakichś prac domowych? :cool3:

prace domowe a i owszem ale w jej wydaniu moze bardzie prace na ogródku w wykopkach czuje sie doskonale, wtedy jest w swoim żywiole :diabloti:
postaram sie w najblizszym czasie nagrac jakis króciutki filmik jak Lena na wypasie szaleje ze swoim kumplem z osiedla Hermanem. Generalnie sa w podobnym wieku no może Lena jest ciut starsza z jakies 3 mce :lol: Oj potrafia szalec...ostatnio przewrócili mnie na ziemię jak oboje wbiegli we mnie ale kupa smiechu była :evil_lol: nie zauwazyli ze pańcia stoi, no coz przytrafia sie nawet najlepszym :evil_lol:
Musimy sie ponownie umowic na jakis spacerek z psicami

• 1 year later...
  • 4 months later...
  • 5 months later...
  • 2 weeks later...