supergoga Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Ale tory to Wola Rataje są na drugiej stronie miasta. Ty studiowałaś na "mojej" uczelni. No wiesz? Quote
sahara Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 supergoga napisał(a):Ale tory to Wola Rataje są na drugiej stronie miasta. Ty studiowałaś na "mojej" uczelni. No wiesz? No proszę to pewnie po znajomości się dogadacie, a ja zostanę na lodzie:placz: Nawet jej zdjęcia bedziecie mi wydzielać?:razz: :placz: Może ja jednak nie przyjadę do Poznania, tak zimno, paskudnie, droga daleka:roll: .... Quote
supergoga Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Ja wiem, Sahary wolainne klimaty - ale Ty niestety pod groźbą :mad: musisz pakować tyłeczek w troki, psiulkę z honorami brać i przy dźwiękach fanfar do Poznania dostarczyć. Rataje czekają. Quote
chucas Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 tak? :razz: hmm...ja też studiowałam na AR :lol: Quote
chucas Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Tak tak Rataje czekają z utęsknieniem a i trawa na łakach sie znajdzie na wypas tego białego cudaka Quote
LALUNA Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 [quote name='supergoga']Ale tory to Wola Rataje są na drugiej stronie miasta. Ty studiowałaś na "mojej" uczelni. No wiesz? No popatrz to moze sie dogadamy co do Ledy...........same?:razz: :diabloti: A mna sie opiekował na roku słynny P A Bereszyński od cietrzewi i wilków. Ale Rataje to też tak swojsko i zielono brzmią:evil_lol: Quote
LALUNA Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 chucas napisał(a):tak? :razz: hmm...ja też studiowałam na AR :lol: No nie znowu trzy do podziału :crazyeye: , musimy inne kryteria ustalić:eviltong: Quote
chucas Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 TAk tak słynny Pan Andrzej :evil_lol: miałam z nim przyjemność mieć zoologię :lol: Quote
supergoga Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Sławny A.Bereszyński jest ze mna na TY - swego czasu wspierał mnie przed egzaminami u swego teścia. Mam od niego broszure o dropiach z dropim piórem i dedykacją i gadaliśmy o ogarach (moja ciotka hodowała ogary, ale niestety z miotu nic nie wyszło). świat jest taki jakis niewielki. AR-górą. Sahara - teraz to juz grzecznie - bo Ci na łeb się cała AR zwali niedługo, razem z wilkami - tytlko co na to nasza OWCA - Super OWCA. Quote
sahara Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='supergoga']Ja wiem, Sahary wolainne klimaty - ale Ty niestety pod groźbą :mad: musisz pakować tyłeczek w troki, psiulkę z honorami brać i przy dźwiękach fanfar do Poznania dostarczyć. Rataje czekają. Ale ona taka słodka, kładzie mordkę na moich kolanach i patrzy pytająco w oczy, jakby chciała mnie spytać czy jesteśmy już razem na dobre i złe Ja się nie nadaje na dt, nawet na chwilę. Mój tz chodził wczoraj za mną z miną cierpiętnika i pytał czy na prawdę nie możemy jej zostawić . Córka płacze :placz: A sunia pilnuje już "swojego" domu, pilnuje nas żebyśmy się nie zgubili. Przynosi prezenty , daje buziaki :evil_lol: troszeczke woniejące. Szykujcie dużą ilość piłeczek, uwielbia je, a do spania przydałaby się jakaś budka, wczoraj koniecznie chciała ułożyć się na półce w regale :cool3: . Lubi miec dach nad głową:p . To jest wyjątkowe stworzenie, na prawdę. I jest osoba której będę musiała specjalnie podziękować, że powiedziała mi o niej. I że dzięki temu zostanie poznanianką I koniecznie namówcie Lalunę na szkolenie małej do agility, uważam, że ma zadatki Quote
sahara Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 supergoga napisał(a): Sahara - teraz to juz grzecznie - bo Ci na łeb się cała AR zwali niedługo, razem z wilkami - tytlko co na to nasza OWCA - Super OWCA. Ja tylko proszę bez gróźb :cool1: , odwiozę ją Wam bezpiecznie, ostatecznie obiecałam :p . A ja dotrzymuję słowa :lol: Quote
LALUNA Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Ja się nie nadaje na dt, nawet na chwilę. Mój tz chodził wczoraj za mną z miną cierpiętnika i pytał czy na prawdę nie możemy jej zostawić . Córka płacze :placz: I dlatego nasz Pola jechała do nas bez DT, potem bym musiała walczyć :evil_lol: I koniecznie namówcie Lalunę na szkolenie małej do agility, uważam, że ma zadatki Mieszkanko, godna pensyjka, służbowy samochód i komórka i wcale nie musicie namiawac, moge zaczać od jutra :lol: Quote
supergoga Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Hm, tomoże jednak upasiemy Owce i obejdzie się bez agility - coś Laluna chyba nieekonomiczna dla nas się wydaje. Obgadamy to - my Ratajanki - i zobaczymy. A ja się nie moge doczekać suni. Moja suka też :evil_lol: :cool3: :shake: . Dobrze że w drzwiach sa gałki a nie klamki. Można w razie czego towarzystwo rozparcelować. Bo spacer spacerem, ale dom, to już gorzej. Czekamy i cieszymy się na spotkania. A Lalunę zapraszamy jak najbardziej, nawet z noclegiem, coby domek opijać :razz: Quote
chucas Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 zgodnie z zaleceniami sahary piłeczki już zakupione teraz tylko pozostało mnie czekać za tym małym słodkim "ktosiem" który będzie chciał się nimi bawić :lol: Quote
sahara Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 chucas napisał(a):witaj Saharo :lol: jak sie miewa Leda? Świetnie, własnie pilnuje tz żeby o jej śniadanku nie zapomniał :lol: Quote
sahara Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Za chwileczkę będą zdjęcia z pasienia SuperOwcy, poczekaj jak możesz :lol: Quote
sahara Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Widzę, że zostałam sama na placu boju, no to sobie wstawię kilka zdjęć:evil_lol: " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
LALUNA Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Dlaczego wstawiłaś te zdjecia:placz: Ona jest taka sliczna, tylko ma jeden poważny feler : nie jest moja :placz: Sahara jeszcze czas, moze tak jutro :scared: przez Wrocław :modla: dogadamy sie jakoś :razz: :diabloti: Leda jest przepiękna:loveu: Quote
sahara Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 LALUNA napisał(a):Leda jest przepiękna:loveu: A propos jej urody i inteligencji to muszę Wam coś opowiedzieć :evil_lol: Dzisiaj przyszła moja mama i zaczęła mówic o niej. Nie zmieniała intonacji, ani szczególnie na nią nie zwracała uwagi. Leda stała grzecznie przy mnie i obserwowała.:cool3: W momencie w którym moja mama powiedziała, ale ona brzydka, podobna do Mychy, ale mycha ładniejsza :roll: itd, itp I wtedy........Leda zaczęła kłócić się z moją mamą. Jakby chciałą powiedzieć "ach ty babo podła:angryy: , jakbyś posiedziała miesiąc w schronisku to ciekawe jakbys wyglądała:angryy: , nie zyczę sobie takich uwag:mad: " Zaczęlismy sie smiać, a moja mama przeprosiła ją i powiedziałą, że jest ładna ale potrzebuje kąpieli i czesania. Leda natychmiast przestała szczekac, poszła się przytulić do mamy i ogólnie okazywała że nie chowa urazy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No cóż Laluna, za późno, trzeba było brać jak była wolna.:eviltong: Leda uznała mnie za swoja panią i nie odstępuje na krok, gdzie ja tam i ona. Tak samo było z Mychą. Quote
LALUNA Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Leda natychmiast przestała szczekac, poszła się przytulić do mamy i ogólnie okazywała że nie chowa urazy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A nie wskoczyła do wanny z mydłem w pysku?:evil_lol: No cóż Laluna, za późno, trzeba było brać jak była wolna.:eviltong: No mogłam, ale nie wiedziałam ze ona taka mądra. :eviltong: W ostatecznosci zostaje nam zwalać sie z częstymi wizytami do Pozannia na imperzy i poszalejemy. Ustalimy grafik.:diabloti: Wtedy moze sami dobrowolnie nam wydadzą Ledę byleby się nas pozbyć :evil_lol: Quote
chucas Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 słodziarskie cudeńko :lol: dzięki za zdjęcia Quote
LALUNA Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 sahara napisał(a):Uwaga Poznań......zbliżamy się :evil_lol: TAk, tak zrób im nalot i imprezuj z tydzień dzień i noc. Potem na hasło Wrocław jedzie, sami zadzwonią kiedy mają z Ledą przyjechac:evil_lol: Chucas, ale masz śliczny awatorek z takim ładnym pudelkiem. To moze już Leda nie jest Ci potrzebna?:razz: No dobra to dajdzie mo chociaż znac kiedy mam tytuł zmienić. Moze lepiej przed imprezką?:evil_lol: Quote
sahara Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Hasło dostaniesz z Poznania :lol: Mówiłam, że masz szczęśliwą rękę do adopcji :loveu: Quote
Recommended Posts