Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 285
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

supergoga napisał(a):
Ale tory to Wola Rataje są na drugiej stronie miasta.
Ty studiowałaś na "mojej" uczelni. No wiesz?

No proszę to pewnie po znajomości się dogadacie, a ja zostanę na lodzie:placz:
Nawet jej zdjęcia bedziecie mi wydzielać?:razz: :placz:
Może ja jednak nie przyjadę do Poznania, tak zimno, paskudnie, droga daleka:roll: ....

Posted

Ja wiem, Sahary wolainne klimaty - ale Ty niestety pod groźbą :mad: musisz pakować tyłeczek w troki, psiulkę z honorami brać i przy dźwiękach fanfar do Poznania dostarczyć.
Rataje czekają.

Posted

[quote name='supergoga']Ale tory to Wola Rataje są na drugiej stronie miasta.
Ty studiowałaś na "mojej" uczelni. No wiesz?
No popatrz to moze sie dogadamy co do Ledy...........same?:razz: :diabloti:

A mna sie opiekował na roku słynny P A Bereszyński od cietrzewi i wilków.

Ale Rataje to też tak swojsko i zielono brzmią:evil_lol:

Posted

chucas napisał(a):
tak? :razz: hmm...ja też studiowałam na AR :lol:

No nie znowu trzy do podziału :crazyeye: , musimy inne kryteria ustalić:eviltong:

Posted

Sławny A.Bereszyński jest ze mna na TY - swego czasu wspierał mnie przed egzaminami u swego teścia. Mam od niego broszure o dropiach z dropim piórem i dedykacją i gadaliśmy o ogarach (moja ciotka hodowała ogary, ale niestety z miotu nic nie wyszło).

świat jest taki jakis niewielki.
AR-górą.

Sahara - teraz to juz grzecznie - bo Ci na łeb się cała AR zwali niedługo, razem z wilkami - tytlko co na to nasza OWCA - Super OWCA.

Posted

[quote name='supergoga']Ja wiem, Sahary wolainne klimaty - ale Ty niestety pod groźbą :mad: musisz pakować tyłeczek w troki, psiulkę z honorami brać i przy dźwiękach fanfar do Poznania dostarczyć.
Rataje czekają.
Ale ona taka słodka, kładzie mordkę na moich kolanach i patrzy pytająco w oczy, jakby chciała mnie spytać czy jesteśmy już razem na dobre i złe
Ja się nie nadaje na dt, nawet na chwilę. Mój tz chodził wczoraj za mną z miną cierpiętnika i pytał czy na prawdę nie możemy jej zostawić .
Córka płacze :placz:
A sunia pilnuje już "swojego" domu, pilnuje nas żebyśmy się nie zgubili. Przynosi prezenty , daje buziaki :evil_lol: troszeczke woniejące.
Szykujcie dużą ilość piłeczek, uwielbia je, a do spania przydałaby się jakaś budka, wczoraj koniecznie chciała ułożyć się na półce w regale :cool3: . Lubi miec dach nad głową:p .
To jest wyjątkowe stworzenie, na prawdę. I jest osoba której będę musiała specjalnie podziękować, że powiedziała mi o niej. I że dzięki temu zostanie poznanianką
I koniecznie namówcie Lalunę na szkolenie małej do agility, uważam, że ma zadatki

Posted

supergoga napisał(a):

Sahara - teraz to juz grzecznie - bo Ci na łeb się cała AR zwali niedługo, razem z wilkami - tytlko co na to nasza OWCA - Super OWCA.

Ja tylko proszę bez gróźb :cool1: , odwiozę ją Wam bezpiecznie, ostatecznie obiecałam :p . A ja dotrzymuję słowa :lol:

Posted

Ja się nie nadaje na dt, nawet na chwilę. Mój tz chodził wczoraj za mną z miną cierpiętnika i pytał czy na prawdę nie możemy jej zostawić .
Córka płacze :placz:

I dlatego nasz Pola jechała do nas bez DT, potem bym musiała walczyć :evil_lol:

I koniecznie namówcie Lalunę na szkolenie małej do agility, uważam, że ma zadatki

Mieszkanko, godna pensyjka, służbowy samochód i komórka i wcale nie musicie namiawac, moge zaczać od jutra :lol:

Posted

Hm, tomoże jednak upasiemy Owce i obejdzie się bez agility - coś Laluna chyba nieekonomiczna dla nas się wydaje.
Obgadamy to - my Ratajanki - i zobaczymy.
A ja się nie moge doczekać suni.
Moja suka też :evil_lol: :cool3: :shake: .

Dobrze że w drzwiach sa gałki a nie klamki. Można w razie czego towarzystwo rozparcelować. Bo spacer spacerem, ale dom, to już gorzej.

Czekamy i cieszymy się na spotkania.
A Lalunę zapraszamy jak najbardziej, nawet z noclegiem, coby domek opijać :razz:

Posted

zgodnie z zaleceniami sahary piłeczki już zakupione teraz tylko pozostało mnie czekać za tym małym słodkim "ktosiem" który będzie chciał się nimi bawić :lol:

Posted

Widzę, że zostałam sama na placu boju, no to sobie wstawię kilka zdjęć:evil_lol:
" class="ipsImage" alt="">

Posted

Dlaczego wstawiłaś te zdjecia:placz:
Ona jest taka sliczna, tylko ma jeden poważny feler : nie jest moja :placz:
Sahara jeszcze czas, moze tak jutro :scared: przez Wrocław :modla:
dogadamy sie jakoś :razz: :diabloti:
Leda jest przepiękna:loveu:

Posted

LALUNA napisał(a):
Leda jest przepiękna:loveu:

A propos jej urody i inteligencji to muszę Wam coś opowiedzieć :evil_lol:
Dzisiaj przyszła moja mama i zaczęła mówic o niej. Nie zmieniała intonacji, ani szczególnie na nią nie zwracała uwagi. Leda stała grzecznie przy mnie i obserwowała.:cool3:
W momencie w którym moja mama powiedziała, ale ona brzydka, podobna do Mychy, ale mycha ładniejsza :roll: itd, itp I wtedy........Leda zaczęła kłócić się z moją mamą. Jakby chciałą powiedzieć "ach ty babo podła:angryy: , jakbyś posiedziała miesiąc w schronisku to ciekawe jakbys wyglądała:angryy: , nie zyczę sobie takich uwag:mad: "
Zaczęlismy sie smiać, a moja mama przeprosiła ją i powiedziałą, że jest ładna ale potrzebuje kąpieli i czesania. Leda natychmiast przestała szczekac, poszła się przytulić do mamy i ogólnie okazywała że nie chowa urazy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
No cóż Laluna, za późno, trzeba było brać jak była wolna.:eviltong:
Leda uznała mnie za swoja panią i nie odstępuje na krok, gdzie ja tam i ona.
Tak samo było z Mychą.

Posted

Leda natychmiast przestała szczekac, poszła się przytulić do mamy i ogólnie okazywała że nie chowa urazy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A nie wskoczyła do wanny z mydłem w pysku?:evil_lol:

No cóż Laluna, za późno, trzeba było brać jak była wolna.:eviltong:

No mogłam, ale nie wiedziałam ze ona taka mądra. :eviltong:
W ostatecznosci zostaje nam zwalać sie z częstymi wizytami do Pozannia na imperzy i poszalejemy. Ustalimy grafik.:diabloti:
Wtedy moze sami dobrowolnie nam wydadzą Ledę byleby się nas pozbyć :evil_lol:

Posted

sahara napisał(a):
Uwaga Poznań......zbliżamy się :evil_lol:

TAk, tak zrób im nalot i imprezuj z tydzień dzień i noc.

Potem na hasło Wrocław jedzie, sami zadzwonią kiedy mają z Ledą przyjechac:evil_lol:

Chucas, ale masz śliczny awatorek z takim ładnym pudelkiem. To moze już Leda nie jest Ci potrzebna?:razz:

No dobra to dajdzie mo chociaż znac kiedy mam tytuł zmienić. Moze lepiej przed imprezką?:evil_lol: