Ulka18 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Ale ma super to ucho podniesione do gory :evil_lol: Czy ono to ucho zawsze tak stoi na bacznosc :???: Quote
Alpina Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Niedługo to z Jadzi będzie zawodowa modelka...;) I pomyśleć, że nie tak dawno bała sie aparatu jak ognia... Brawo dziewczyny...:multi: Właśnie rozmawiałam z Pania Bożenką z Niepołomic...(mamą Paulinki notabene ciepłą, wspaniałą kobietą) Jestem pełna podziwu dla nich i tego co potrafią zrobić z przerażonym psiakiem...Najbardziej jednak cieszy mnie to, że Foksia ma szansę na pełną resocjalizację...I tak trzymać.. Quote
PaulinaB Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 U Jagusi wszystko w jak najlepszym porządku, mała już pozwala zapinać sobie smycz, dała sobie obciąć kołtuny przy pyszczku, także myśle ze w poniedziałek pojedziemy do weterynarza zrobić badania! A w ogóle to Jaga jest wielką flirciarą, najchętniej nie odstępywała by Mawiego na krok, a jak go widzi to macha ogonkiem i cała sie cieszy!:) Reaguje też bardzo ładnie na imie Jaga, czasem przychodzi jak sie ją zawoła, żeby ją trochę pogłaskać i przytulić a potem biegnie poznawać teren:) Oby tylko jej wszystkie wyniki badań były ok, jak narazie podejrzałam tylko że ma troche kamień na ząbkach. Pozdrowienia od JAgusi dla wszystkich:):* Quote
Ulka18 Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Paulinko, dziekujemy za wiesci :calus: Naprawde budujace wiadomosci :multi: Sunia daje sobie zapinac smycz, na pewno przypomniala sobie jak bylo wczesniej w domu jej pani. Kiedys byla domowym psem....I poznaje teren majac za kolege Mawiego :multi: To dwa szczesliwe pieski pod Twoja opieka. Z kazdego Twojego slowa Paulinko, mozna odczytac, ze Jaga i Mawi sa coraz weselsze :loveu: Quote
Sabina02 Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [quote name='Ulka18']Ale ma super to ucho podniesione do gory :evil_lol: Czy ono to ucho zawsze tak stoi na bacznosc :???:[/quote] [B]Wlasnie! Co z tym jej uchem?????[/B] Quote
PaulinaB Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Na początku nieśmiale stawało albo jedno albo drugie ucho, teraz stoją już oba a to chyba dobry znak:):D Quote
Alpina Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Paulinko dziękujemy ślicznie za wiadomości... Jesteś dobrym duszkiem Jagi :loveu: [B]Agusiuzet[/B] ja się bardzo cieszę, że bazarek tak się ładnie kręci...:) Quote
malagos Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Rewelacja! Sunia nareszcie zyje! Dzięki Wam, kochane cioteczki, zeście tak sprawą pokierowały, dzięki Waszemu uporowi ([B]Alpina,[/B] jesteś Wielka i Niesamowita) i ogromnemu zaangazowaniu! [SIZE=3][B] [/B][/SIZE] Quote
Alpina Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Cioteczki jak mi się jutro uda, to wystawię swój pierwszy bazarek dla Foksi [COLOR=Red]z[/COLOR] [COLOR=Red]pysznym, [COLOR=DarkRed]dwukolorowym[/COLOR] [COLOR=Blue]likierem[/COLOR] [/COLOR]w pięknych buteleczkach. Choć butelek jest dwie to zakrętka jedna...Ale co tam butelka..Wyobrażam sobie co za smak tego likierku... Dostałam w prezencie ale się powstrzymam (jakoś)...:roll: Już teraz wszystkich zapraszam...:lol::lol::lol: Quote
Reno2001 Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Hmmmm, PYYYYYCHAAAAAA... Ja juz czekam na ten bazarek i odkładam zaskórniaki :megagrin: . Quote
Alpina Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Mówię Ci [B]Reno[/B] - na sam widok to człowiek ślinotoku dostaje...Mniam... Mniam...:drinka: Quote
Reno2001 Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 A cioteczka Alpina silną wolę musi ćwiczyć...:evil_lol: . Ja juz sie zapisuję na licytację :multi: Quote
Ulka18 Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Dzisiaj w hoteliku jest chyba Beatka, probowala sie do mnie dodzwonic, ale bylam poza zasiegiem. Potem probowalam oddzwonic, ale z kolei Beatka byla nieosiagalna. Czekamy na relacje Beatki :p Alpina, a jaki ten likier? Mozesz podac smak chociaz :Modla: Quote
Alpina Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Hee..Hee.. Hee.. To wielka niespodzianka...Jak nie będziecie wiedziały, to chociaż zajrzycie na aukcję z ciekawości.. Tak, Tak...Na aukcji wszystko będzie napisane i oczywiście uwierzytelnione na zdjęciach...:evil_lol: I nie tylko likier tam się znajdzie...:diabloti: Uchylając rąbka tajemnicy powiem tylko w celu zaostrzenia apetytu że pyszny likerek ma poj. 0,70 ml. Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='Ulka18']Dzisiaj w hoteliku jest chyba Beatka, probowala sie do mnie dodzwonic, ale bylam poza zasiegiem. Potem probowalam oddzwonic, ale z kolei Beatka byla nieosiagalna. Czekamy na relacje Beatki :p Alpina, a jaki ten likier? Mozesz podac smak chociaz :Modla:[/quote] Zgadza się byłam dzisiaj w hoteliku ale całkiem przypadkiem bo odwoziłam psiaki z aukcji(cały dzień byłam na aukcji)Jagusia coraz odważniejsza i ciekawsza ,tak jak pisała Paulinka w poniedziałek jedzie na badania i jak będzie wszystko ok w piatek sterylka. Byłam u Jagusi też wczoraj wieczorkiem bo przywiozłam jej psiaka ,który błakał się po naszym osiedlu,Jagusia śiwtnie się czuje z innymi pieskami ,ale niestety dzisiaj znowu została sama bo przywiozłam pana ,który szuka swojego psiaka ,ten to nie był jednak jego ale powiedział ,że sie nim zaopiekuje do czasu az się znajdzie własciciel ,a jak nie to go adoptuje i jak się jego odnajdzie będzie miała dwa.Mam nadzieje że niedługo wprowadzi się tam następna psinka w potrzebie bo Jagusia lubi towarzystwo innych zwierzaków i chyba czuje się w tedy pewniej. Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Acha zapomniałam napisac ,że jak byłam na aukcji to zapytałam psiego fryzjera ile by wzioł od naszej jagusi (po opowiedzeniu jej histori) pani powiedziała ,że obetnie ją gratis. Quote
Alpina Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Beatko to super z tym fryzjerem...:multi: Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie...(poza Dogomaniakami oczywiście;)) Bardzo się cieszę z postępów Jagi...Pod Waszą opieką na pewno niedługo wyjdzie na prostą...:loveu: [B]Sabinko[/B] kochana,mam cichą nadzieję, że wpadniesz na likierkową aukcję...:cool3:(nie mów tylko, że jesteś abstynentką :( ) [B]Ulka18[/B] - Aga Ciebie też tam serdecznie zapraszam...:cool3: A odnośnie sterylki to bierzcie fakturę lub rachunek od weta na ANF - to bardzo ważne... Quote
Ulka18 Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Wierze, ze wyniki beda w porzadku i sterylka bedzie w piatek. A jaki jest koszt sterylki??? Dobrze, ze fryzjer jest gratis :multi: Foksia Jagulka bedzie przesliczna :loveu: Quote
PaulinaB Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Dzisiaj Jaga miala sesje zdjęciową, wygląda jak księżniczka, założyłyśmy jej nową obróżke od Alpiny:) sami oceńcie jak ślicznie w niej wygląda!zdjęcia wysłałam pani Irence żeby wstawiła wiec powinny być niebawem:) Poza tym mała pozwala koło siebie robić wszystko, ślicznie chodzi na smyczy i uwielbia sie przytulac!Jutro jedziemy na badania mysle ze bedzie ok mała wygląda zdrowo, sterylke bedzie musiala jak narazie chyba poczekac bo Jaga ma cieczke najprawdopodobniej! Quote
Ulka18 Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Ale niesamowita odmiana :crazyeye: w ciagu tygodnia Foksia Jagienka nauczyla sie zycia od nowa.... lubi sie przytulac, chodzi na smyczy i daje sie czesac, glaskac...:multi: To dla nas znak, ze trzeba byc upartym i wbrew opinii niektorych pracownikow schroniska, walczyc o kazdego psa, ktorym oni nie daja szans. Czekamy zatem na zdjecia :multi: Quote
irenaka Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [IMG]http://img337.imageshack.us/img337/1042/jadzia23te8.jpg[/IMG] Quote
irenaka Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [IMG]http://img337.imageshack.us/img337/9886/jadzia24jf2.jpg[/IMG] Quote
irenaka Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [IMG]http://img337.imageshack.us/img337/4920/jadzia25qq3.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts