monita Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Hala napisał(a):hoho..jak zwykle się porobiło :evil_lol: No tak, słuszna uwaga, Zulka ma do tego szczęście :p Quote
AMIGA Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. A ja byłam u przyjaciółki, która mieszka blisko Monity i stale jak ta głupia stałamprzy oknie z nadzieją, że gdzieś w parku wypatrzę Pyzę na spacerku:roll: Quote
monita Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 AMIGA moja mama była tam w parku ;) ( jakieś 30 minut temu wróciła ) :p Quote
Kropcia Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Oj... Aniołeczki nabroiły :evil_lol: :eviltong: :) Quote
AMIGA Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Buuuuuuuuuuuuuuuuuuu nie widziałam ich. pewnie nie dochodziły az do tego brzegu parku Quote
monita Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Kropcia napisał(a):Oj... Aniołeczki nabroiły :evil_lol: :eviltong: :) Aniołki jak śpią, a w dzień im rogi wyrastają :diabloti: Quote
monita Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 AMIGA napisał(a):Buuuuuuuuuuuuuuuuuuu nie widziałam ich. pewnie nie dochodziły az do tego brzegu parku Wiem, że Zulka wariowała po całym parku ;) Quote
monita Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Kolejny spacer zaliczony ( dopiero co wróciłam, a wyszłam o 19:45 ) :p Zulka wariowała z innymi psami - a ja biegałam za nią :diabloti: Ale mnie wytarmosiła ;) To jest dobry pies, jak ktoś chce schudnąć - polecam gorąco :razz: gdyż widzę już rezultaty :multi: Quote
BIANKA1 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 monita napisał(a):Kolejny spacer zaliczony ( dopiero co wróciłam, a wyszłam o 19:45 ) :p Zulka wariowała z innymi psami - a ja biegałam za nią :diabloti: Ale mnie wytarmosiła ;) To jest dobry pies, jak ktoś chce schudnąć - polecam gorąco :razz: gdyż widzę już rezultaty :multi: A masz cioteczko z czego chudnąć ? Bo coś slyszalam , że PyZulec zostaje u Ciebie :evil_lol: Quote
monita Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 No tu i tam, coś do "zrzucenia" by się znalazło :p Quote
monita Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Jutro postaram się zrobić jakieś zdjęcia Zulce :razz: A tymczasem dobrej nocki życzę :p Quote
weszka Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Pyziulka słodziaczek miała kolejny wspaniały dzień :) Wizyta potencjalnych chętnych przełożona na jutro. Zobaczymy jak wypadną. Śpij smacznie piękna dziewczynko :) Quote
AMIGA Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Monita - nie bluźnij z tym chudnieciem! Ja mam genialny plan - Zula zostaje u Was, a ja będę przychodzic dawac się przegonic przez nią! :evil_lol: O której dzisiaj ta wizyta się odbędzie? A czy już możesz zlikwidować w domu dywan z woreczków foliowych? Quote
BIANKA1 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 AMIGA napisał(a):Monita - nie bluźnij z tym chudnieciem! Ja mam genialny plan - Zula zostaje u Was, a ja będę przychodzic dawac się przegonic przez nią! :evil_lol: O której dzisiaj ta wizyta się odbędzie? A czy już możesz zlikwidować w domu dywan z woreczków foliowych? Po co likwidować tak piękny , foliowy dywanik :shake: Monita , nie likwiduj , bo PyZulke zabiorą :mad: Quote
AnkaG Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Pyzulka zrobiła porządki poświąteczne. :evil_lol: Quote
monita Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Wizyta ma być o 19:00 ( jeśli znowu nie przełożą ) :evil_lol: Hmmm AMIGA dasz radę przychodzić tak wcześnie rano :eviltong: Mogę się już pozbyć, tych perskich dywanów :p Quote
monita Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='BIANKA1']Po co likwidować tak piękny , foliowy dywanik :shake: Monita , nie likwiduj , bo PyZulke zabiorą :mad: BIANKA1 dlatego je zostawiam :diabloti: Quote
monita Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Dzisiaj odbębniłam dwa spacerki ( w tym jeden dłuższy ) :p Zulka sika już na dworze, ale rano trzeba się dobrze wygimnastykować z wstawaniem, żeby zdążyć zejść na dół :diabloti: Czasami, się jej pomyli i siknie na chodniku, zamiast na trawie :evil_lol: Jeszcze trochę, trzeba popracowac nad tym sikaniem i będzie OK ;) Pytanie do weszki ile ten chłopiec ma lat ?? Bo z tego, co zauważyłam, to Zulka podczas zabawy skacze, gryzie i szczypie. Żeby nie było problemów z tym dzieckiem :hmmmm: Quote
monita Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Klika zdjęć - ale nie ze spaceru :diabloti: Zulka po porannym spacerze :p Nic dodać nic ująć :loveu: Co tam masz, dobrego ?? :roll: Daj mnie, bo jestem taaaka piękna :loveu: Quote
monita Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Wreszcie dostałam kostkę :p Mniammmm Mniaaaammmm ;) Te białe plamki, to ślady po ugryzieniach. Quote
AnkaG Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Booooska. :loveu: Monita ty się jeszcze zastanów ... :eviltong: Quote
BIANKA1 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='monita']BIANKA1 dlatego je zostawiam :diabloti: A mnie się wydaje , że Monita już się zastanowiła :evil_lol: Quote
AMIGA Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Monito, ale dlaczego zaraz zakładasz, że ja miałabym przyjeżdzać na pierwszy poranny spacer??? A jeśli się uprzesz, to Ci się przyznam, że ja wstyaję o 5,15. Ale żeby zdążyć na spacerek z Pyziulką, to miałabyś pobudkę przed 5 rano :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Czekam na wieści o PyZulce , a tu cisza :shake: Czy to dzisiaj miala się odbyć prezentacja ? :roll: Quote
Recommended Posts