BIANKA1 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Coś mi się zdaje , że wizyta w schronie ma wiele wspólnego z wizytą w lumpeksie :evil_lol: Quote
AMIGA Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Bianka1 - i ja zaręczam, że to Pyza :p Weszko - toć ona waży więcej od mojej niejadkowatej "domowej" Amigi. Ona w porywach dobija do 15 kg, a po szczeniaczkach ważyła 11 (słownie jedenaście kg!!!!) Quote
AMIGA Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Weszko, a czy już ktoś oglądał Pyziulkę - wiesz, chodzi mi o dom na stałe? Quote
BIANKA1 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 RATUNKU !!!!!!!Moja Kropka 1 dostala cieczkę , Zauważylam plamkę na pościeli . Roki jest kastrowany , ale Puniek nie , Co robić ????????? Telefon wetki milczy:placz::placz::placz: Quote
kaLOlina Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 pyzulka slicznie wyglada!!! piekna jest!!!! Bianka->co robic-odizolowac.... pozniej kombinowac-majteczki na cieczki i te sprawy... Quote
BIANKA1 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 kaLOlina napisał(a):pyzulka slicznie wyglada!!! piekna jest!!!! Bianka->co robic-odizolowac.... pozniej kombinowac-majteczki na cieczki i te sprawy... A od kiedy izolować i na jak długo :placz: Quote
AMIGA Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Kuuurcze, niby cieczka trwa ok. 21 dni, a "najlepsze dni" są tak mniej więcej od 13, 14 dnia, ale to jest indywidualne u suczek. Ale majtałasy i tak jej można zakładac, żeby nie plamiła pościeli i podłog itd Quote
kaLOlina Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 biedna bianka ale bedziesz miala zamieszanie...musisz pilnowac on moze na nia skakac juz nawet teraz... Quote
Hala Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Bianka..ztym lumpeksem cudowne porównanie :p Quote
monita Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Ha Ha :p Kolejny spacer i potrzeby załatwione na dworze :multi: Dzisiaj Zulka ma świetny humor - zabawowy ;) Bawiła się z psiakiem, a później ze mną ( patyczek był w ruchu podczas zabawy ) :razz: Ja jej chyba już nie oddam :diabloti: PS Idę na momencik do sklepu :p Zostawiam psy same :evil_lol: Później napiszę co i jak :razz: Quote
BIANKA1 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 W stresie jestem . Wiórek uciekł od nowych właścicieli . Kropka 1 dostała cieczke . Przez Kropke 2 czuję się jak w domu Wielkiego Brata i nawet nie wiedziałam , że Pyza to sznaucer :placz::placz::placz: Quote
AMIGA Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Bianko1 trzymam za Was kciuki, żebyście ten okres jakoś przetrwali! A jak długo Wiórek był w tym nowym domku? Nie ma nadziei, że sam odnajdzie drogę do domu? A Kropeczce po prostu zakładaj majtałasy - moja Amiga zawsze paraduje w domu w majtkach jak ma cieczkę. Już ogołociłam wszystkie moje kolezanki z dziecinych majtek, bo ona taka raczej chudzina jest. Quote
kaLOlina Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 bianka jestesmy z toba;) Monita ja tez na twoimj miejscu bym jej nie oddala:) Quote
monita Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Jestem :cunao: :cunao: :cunao: Wróciłam już ho ho temu ( byłam około 20 minut w sklepie ) Psy zostały same w domku i ... i była sisza !!!! A Maks zawsze wyje jak zostaje sam :p a teraz taka zmiana !!!! Ale się cieszę :Cool!: :Cool!: :Cool!: hihihihi :diabloti: Quote
monita Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 kaLOlina napisał(a):Monita ja tez na twoimj miejscu bym jej nie oddala:) Moja mama była święcie przekonana, że pies trafia do nas już na stałe :diabloti: Była rozczarowana kiedy jej wytłumaczyłam, że ktoś chce ją oglądać :p Quote
BIANKA1 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 monita napisał(a):Jestem :cunao: :cunao: :cunao: Wróciłam już ho ho temu ( byłam około 20 minut w sklepie ) Psy zostały same w domku i ... i była sisza !!!! A Maks zawsze wyje jak zostaje sam :p a teraz taka zmiana !!!! Ale się cieszę :Cool!: :Cool!: :Cool!: hihihihi :diabloti: U mnie przed chwilą było odwrotnie :mad::mad::mad: Kropon wył.:shake: Quote
monita Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Ale chyba udzieliła Ci się moja radość ;) Nauczy się :diabloti: Quote
BIANKA1 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 monita napisał(a):Ale chyba udzieliła Ci się moja radość ;) Nauczy się :diabloti: Jak najbardziej :loveu::loveu::loveu: W czwartek bedę robić za instrumentariuszkę i pomoc przy kastracji Punia :mad: Mam super tydzień.:placz: Quote
kaLOlina Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 kropon wyl-oj lobuznica... bianka ta sunia o ktorej ci mowilam wtedy jak kropki znalezc nie mogalm-chyba w czwartek-o ile jeszcze bedzie w schronie-trafi do nowego domu:) domu na stale:) Quote
monita Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 No a ja się muszę znowu pochwalić :diabloti: Odbębniłam kolejny spacer ( wszystkie potrzeby zostały załatwione tam gdzie potrzeba ) :p Zulka szczeka !!!! HiHi z niej jest wcielony :diabloti: weszka dzięki Ci, za tą dłuugą smycz :modla: :modla: :modla: Zulka ma dzisiaj taką głupawkę, że nie wiem czy byłabym cała, po tych spacerach z krótką smyczą :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 kaLOlina napisał(a):kropon wyl-oj lobuznica... bianka ta sunia o ktorej ci mowilam wtedy jak kropki znalezc nie mogalm-chyba w czwartek-o ile jeszcze bedzie w schronie-trafi do nowego domu:) domu na stale:) To cudownie :loveu: Quote
monita Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 AMIGA na te zwariowane spacery aparatu nie biorę, bo nic by z niego nie zostało, a szkoda ;) Ale obiecuję poprawę jutro :p A tymczasem fotki z domku :eviltong: Tak psy odpoczywają po powrocie z zalewu :cool1: I sama Zulka na "ulubionym psim fotelu" ;) Quote
AMIGA Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Ale superowy widok - dwa padnięte psy!! :p Czy ona zostanie już tak przemianowana na Zulkę? Już jej pewnie nie jest teraz tak goraco jak w tej sukience z kudełków? Quote
Recommended Posts