Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Bianka1 - i ja zaręczam, że to Pyza :p
Weszko - toć ona waży więcej od mojej niejadkowatej "domowej" Amigi. Ona w porywach dobija do 15 kg, a po szczeniaczkach ważyła 11 (słownie jedenaście kg!!!!)

Posted

RATUNKU !!!!!!!Moja Kropka 1 dostala cieczkę , Zauważylam plamkę na pościeli . Roki jest kastrowany , ale Puniek nie , Co robić ????????? Telefon wetki milczy:placz::placz::placz:

Posted

kaLOlina napisał(a):
pyzulka slicznie wyglada!!! piekna jest!!!!
Bianka->co robic-odizolowac....
pozniej kombinowac-majteczki na cieczki i te sprawy...

A od kiedy izolować i na jak długo :placz:

Posted

Kuuurcze, niby cieczka trwa ok. 21 dni, a "najlepsze dni" są tak mniej więcej od 13, 14 dnia, ale to jest indywidualne u suczek. Ale majtałasy i tak jej można zakładac, żeby nie plamiła pościeli i podłog itd

Posted

Ha Ha :p Kolejny spacer i potrzeby załatwione na dworze :multi:

Dzisiaj Zulka ma świetny humor - zabawowy ;) Bawiła się z psiakiem, a później ze mną ( patyczek był w ruchu podczas zabawy ) :razz:

Ja jej chyba już nie oddam :diabloti:

PS Idę na momencik do sklepu :p Zostawiam psy same :evil_lol:

Później napiszę co i jak :razz:

Posted

W stresie jestem . Wiórek uciekł od nowych właścicieli . Kropka 1 dostała cieczke . Przez Kropke 2 czuję się jak w domu Wielkiego Brata i nawet nie wiedziałam , że Pyza to sznaucer :placz::placz::placz:

Posted

Bianko1 trzymam za Was kciuki, żebyście ten okres jakoś przetrwali! A jak długo Wiórek był w tym nowym domku? Nie ma nadziei, że sam odnajdzie drogę do domu? A Kropeczce po prostu zakładaj majtałasy - moja Amiga zawsze paraduje w domu w majtkach jak ma cieczkę. Już ogołociłam wszystkie moje kolezanki z dziecinych majtek, bo ona taka raczej chudzina jest.

Posted

Jestem :cunao: :cunao: :cunao:

Wróciłam już ho ho temu ( byłam około 20 minut w sklepie ) Psy zostały same w domku i ... i była sisza !!!! A Maks zawsze wyje jak zostaje sam :p a teraz taka zmiana !!!!

Ale się cieszę :Cool!: :Cool!: :Cool!: hihihihi :diabloti:

Posted

kaLOlina napisał(a):
Monita ja tez na twoimj miejscu bym jej nie oddala:)

Moja mama była święcie przekonana, że pies trafia do nas już na stałe :diabloti:

Była rozczarowana kiedy jej wytłumaczyłam, że ktoś chce ją oglądać :p

Posted

monita napisał(a):
Jestem :cunao: :cunao: :cunao:

Wróciłam już ho ho temu ( byłam około 20 minut w sklepie ) Psy zostały same w domku i ... i była sisza !!!! A Maks zawsze wyje jak zostaje sam :p a teraz taka zmiana !!!!

Ale się cieszę :Cool!: :Cool!: :Cool!: hihihihi :diabloti:

U mnie przed chwilą było odwrotnie :mad::mad::mad: Kropon wył.:shake:

Posted

monita napisał(a):
Ale chyba udzieliła Ci się moja radość ;)

Nauczy się :diabloti:

Jak najbardziej :loveu::loveu::loveu: W czwartek bedę robić za instrumentariuszkę i pomoc przy kastracji Punia :mad: Mam super tydzień.:placz:

Posted

kropon wyl-oj lobuznica...
bianka ta sunia o ktorej ci mowilam wtedy jak kropki znalezc nie mogalm-chyba w czwartek-o ile jeszcze bedzie w schronie-trafi do nowego domu:) domu na stale:)

Posted

No a ja się muszę znowu pochwalić :diabloti:

Odbębniłam kolejny spacer ( wszystkie potrzeby zostały załatwione tam gdzie potrzeba ) :p

Zulka szczeka !!!! HiHi z niej jest wcielony :diabloti:

weszka dzięki Ci, za tą dłuugą smycz :modla: :modla: :modla: Zulka ma dzisiaj taką głupawkę, że nie wiem czy byłabym cała, po tych spacerach z krótką smyczą :evil_lol:

Posted

kaLOlina napisał(a):
kropon wyl-oj lobuznica...
bianka ta sunia o ktorej ci mowilam wtedy jak kropki znalezc nie mogalm-chyba w czwartek-o ile jeszcze bedzie w schronie-trafi do nowego domu:) domu na stale:)

To cudownie :loveu:

Posted

AMIGA na te zwariowane spacery aparatu nie biorę, bo nic by z niego nie zostało, a szkoda ;)

Ale obiecuję poprawę jutro :p

A tymczasem fotki z domku :eviltong:

Tak psy odpoczywają po powrocie z zalewu :cool1:

I sama Zulka na "ulubionym psim fotelu" ;)

Posted

Ale superowy widok - dwa padnięte psy!! :p
Czy ona zostanie już tak przemianowana na Zulkę?
Już jej pewnie nie jest teraz tak goraco jak w tej sukience z kudełków?