Ewa Marta Posted March 24, 2021 Author Posted March 24, 2021 Dnia 21.03.2021 o 09:48, Nadziejka napisał: Najlepszego Kulence i Panciom Dolozylam ciut fantuskow na baz Gucinkowy,ktore beda dla Kulenki Bardzo dziękujemy:) Quote
Nadziejka Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 Kuleczka Kulcia kokana stokrosci pozdrowienia z calej duszy i modlitwa za spokojne zycie calej rodzinki Quote
Nadziejka Posted April 2, 2021 Posted April 2, 2021 Dla Kuleczki i dziadziunia zapraszam sercem calem Quote
Nadziejka Posted April 6, 2021 Posted April 6, 2021 Poslalam do Ewy Marty 39 zl dla Kulci cudnej z mnostwem mnostwem goracych pozdrowien Kuleczce i Panciom 1 Quote
Ellig Posted April 6, 2021 Posted April 6, 2021 3 godziny temu, Nadziejka napisał: Poslalam do Ewy Marty 39 zl dla Kulci cudnej z mnostwem mnostwem goracych pozdrowien Kuleczce i Panciom Dziękujemy bardzo Nadziejko. Quote
Ewa Marta Posted April 6, 2021 Author Posted April 6, 2021 4 godziny temu, Nadziejka napisał: Poslalam do Ewy Marty 39 zl dla Kulci cudnej z mnostwem mnostwem goracych pozdrowien Kuleczce i Panciom Bardzo pięknie dziękujemy za wpłatę dla Kuleczki:) Zaraz uzupełnię rozliczenie:) Quote
Ewa Marta Posted April 6, 2021 Author Posted April 6, 2021 Zapomniałam wrzucić na wątek i do rozliczeń zakupu tabletki przeciw kleszczom dla Kulki. Kupiłam jej Simparicę na 5 tygodni. Jej gęsta sierść nie przepuszcza substancji z obroży, a tam gdzie mieszka kleszczy jest w tej chwili masa i musiała dostać solidne zabezpieczenie. Quote
Nadziejka Posted April 6, 2021 Posted April 6, 2021 3 godziny temu, Ewa Marta napisał: Bardzo pięknie dziękujemy za wpłatę dla Kuleczki:) Zaraz uzupełnię rozliczenie:) Na zdrowko przecudnej a tutaj tutaj bazarusio zapraszam w odwiedzinka Quote
Nadziejka Posted April 23, 2021 Posted April 23, 2021 Wyslalam dla Kuleczki z baz na dwa serduszka 21 zl plus malunia cegielka moja 4 zl Pozdrowienia ogromne Kulci i rodzince Kulciowej Quote
Ewa Marta Posted April 23, 2021 Author Posted April 23, 2021 22 minuty temu, Nadziejka napisał: Wyslalam dla Kuleczki z baz na dwa serduszka 21 zl plus malunia cegielka moja 4 zl Pozdrowienia ogromne Kulci i rodzince Kulciowej Nadziejko, bardzo Ci dziękujemy. Będę niebawem kupować dla niej karmę. Quote
Ewa Marta Posted April 24, 2021 Author Posted April 24, 2021 Doszło 25 zł z bazarku Nadziejki dla Kulki. Z całego serca dziękujemy:) Quote
Nadziejka Posted May 3, 2021 Posted May 3, 2021 ♡ Serdecznosci wszelkie pozdrowienia Panciom i Kuleczce Quote
Nadziejka Posted June 1, 2021 Posted June 1, 2021 2 godziny temu, Ellig napisał: Kulka❤️ Kuleczko iskiereczko niechaj bedzie Tobie wszelkie najlepsze i zdrowko i spokojnosci i milosci Kulenko 1 Quote
Nadziejka Posted June 5, 2021 Posted June 5, 2021 Ksiegi nowe,wittchen,perfum Calem Sercem Dla Lukuni I 2 ksiegi Dla Kuleczki Zajrzyj Przybadz Dobraduszko 17.06! Quote
Ewa Marta Posted June 7, 2021 Author Posted June 7, 2021 Dnia 5.06.2021 o 12:25, Nadziejka napisał: Ksiegi nowe,wittchen,perfum Calem Sercem Dla Lukuni I 2 ksiegi Dla Kuleczki Zajrzyj Przybadz Dobraduszko 17.06! Nadziejko, bardzo Ci dziękujemy za pomoc dla naszych psiaków. Muszę jednak przyznać uczciwie, że w tym miesiącu Kulka dostała pomoc rzeczową spoza dogomanii. Dostała karmę, leki na stawy, Simparicę na kleszcze. Karmy starczy prawdopodobnie na 3 miesiące. W związku z tym może lepiej przeznaczyć tę jej część na Lukę, która zbiera w tej chwili pieniądze na badanie krwi i na sterylizację. Quote
Nadziejka Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 7 godzin temu, Ewa Marta napisał: Nadziejko, bardzo Ci dziękujemy za pomoc dla naszych psiaków. Muszę jednak przyznać uczciwie, że w tym miesiącu Kulka dostała pomoc rzeczową spoza dogomanii. Dostała karmę, leki na stawy, Simparicę na kleszcze. Karmy starczy prawdopodobnie na 3 miesiące. W związku z tym może lepiej przeznaczyć tę jej część na Lukę, która zbiera w tej chwili pieniądze na badanie krwi i na sterylizację. Ciesze bardzo ciesze z Kulenkowych wiesci Quote
Ellig Posted June 22, 2021 Posted June 22, 2021 Niestety tym razem nie mamy dobrych wieści o Kulce, po wizycie u gromera okazało sie ,że Kulka ma dużego guza na tylnej lewej łapie, weterynarz uważa , ze jest to złośliwa zmiana, wstępnie badania i zabieg umówiony jest na początek lipca. Teraz Kulka dostaje leki przeciw zapalne i przeciw bólowe. ❤️ Quote
Ewa Marta Posted June 22, 2021 Author Posted June 22, 2021 Ja przepraszam, muszę poprawić. Pewnie w stresie tak Eluni przekazywałam. Wet nie uważa, że to złośliwa zmiana. To jak tak uznałam patrząc na zdjęcie. Zmiana wyszła po ogoleniu Kulki u groomera. Znowu ją zaniedbali i potrzebne było wycinanie dredów, żeby skora mogła oddychać. Wet nie wie, co to może być, ale podobno ( wiem to po rozmowie z Januszem przed godziną) to może być wielki stan zapalny po zakłóciu się czymś. Trzeba to koniecznie usunąć, bo to rośnie i Kulka za moment może przestać chodzić. Jaka jest prawda dowiem się może od weta po powrocie albo po zabiegi u badaniu histopatologicznym. Na początku lipca ma mieć zabieg. Jesteśmy z Elunią bardzo zmartwione, bo tam nie ma warunków na zadbanie o ranę pooperacyjną:( 1 Quote
Ewa Marta Posted August 30, 2021 Author Posted August 30, 2021 Kulka w sobotę w końcu trafiła na stół operacyjny. Zmiana urosła i dosyć długo trwało jej usunięcie. Ile ja się z nimi nakłóciłam o to, żeby ją przyprowadzili, to tylko ja wiem. No, ale jest już po zabiegu i wycinek został wysłany na badanie hist-pat. Czekamy. Zabieg miał kosztować 500 zł, ale z uwagi na to, kim są właściciele Kulki cena została obniżona do 300 zł. No i teraz uwaga... Janusz wziął pożyczkę i sam zapłacił całość:) Nic mnie ostatnio tak mocno i pozytywnie nie zaskoczyło jak to. Ciekawa jestem, czy przyjdzie prosić o pomoc w spłaceniu tej pożyczki. Ja póki co siedzę cicho. Mamy na koncie Kulki 177,50 zł, ale jak jej się skończy karma, którą dostała możemy jej kupić worek dobrej karmy za to. 3 Quote
Nadziejka Posted August 30, 2021 Posted August 30, 2021 58 minut temu, Ewa Marta napisał: Kulka w sobotę w końcu trafiła na stół operacyjny. Zmiana urosła i dosyć długo trwało jej usunięcie. Ile ja się z nimi nakłóciłam o to, żeby ją przyprowadzili, to tylko ja wiem. No, ale jest już po zabiegu i wycinek został wysłany na badanie hist-pat. Czekamy. Zabieg miał kosztować 500 zł, ale z uwagi na to, kim są właściciele Kulki cena została obniżona do 300 zł. No i teraz uwaga... Janusz wziął pożyczkę i sam zapłacił całość:) Nic mnie ostatnio tak mocno i pozytywnie nie zaskoczyło jak to. Ciekawa jestem, czy przyjdzie prosić o pomoc w spłaceniu tej pożyczki. Ja póki co siedzę cicho. Mamy na koncie Kulki 177,50 zł, ale jak jej się skończy karma, którą dostała możemy jej kupić worek dobrej karmy za to. Kulenko sciskam tulam ogromnie ogromnie i za panciow i za cieplo aby Wam bylo jak najlepiej Quote
Recommended Posts