Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No i tak dobrze ze są chociaż dwa :D ręce nam pozamarzaly mimo rękawiczek. Besti jest kochana, taka radosna i usluchana. Mój dureń jest tylko radosny... Aż za bardzo:diabloti: I mimo upomnien Besti nie przestawal nachalnie zaglądać jej pod ogon.. Ajj jak ja żałuje ze tych kolcow nie wzięłam, wtedy by się słuchał :diabloti: Następnym razem nie popełnię tego błędu ;p

Posted

[quote name='kropi124']Ależ ty ie dobra dla swojego piesiulka:evil_lol: On taki kochany.

A gdzie wy byłyście na tym spacerniaku?:cool3:[/QUOTE]

nie niedobra tylko szczera :D Na Wełtyńskich polach byłyśmy ;) Agata chyba miała dość:D

[quote name='leónowa']Oo zazdroszczę spacerku, takie towarzystwo:p[/QUOTE]

Noo towarzycho pierwsza klasa :)

Posted

[quote name='YxNinaxY'] Agata chyba miała dość[/QUOTE]

A dziwisz się jej?? :evil_lol: W taką pogodę się taszczyć aż do Wełtynia:eviltong:
Ja bym nie wysiedziała nawet 30 min.

Posted

[quote name='kropi124']A dziwisz się jej?? :evil_lol: W taką pogodę się taszczyć aż do Wełtynia:eviltong:
Ja bym nie wysiedziała nawet 30 min.[/QUOTE]

Ja też się jej nie dziwie :P Haha

Ta pogoda była wczoraj zabójcza, gile wisiały po kolana. Z tego zimna podeszwa z moich ulubionych butów mi odpadła :angryy: Następnym razem będzie lepiej :eviltong:

[quote name='YxNinaxY'] Besti jest kochana, taka radosna i usluchana. [/QUOTE]

Kazałam jej zrobić dobre pierwsze wrażenie:evil_lol:

• 3 weeks later...
Posted

niedługo szeleczki się zmienią na typowo sportowe, do oponki :P ale kolorystyka będzie ta sama :)

kiedy to było... :)

[URL=http://img38.imageshack.us/i/qr5d.jpg/][IMG]http://img38.imageshack.us/img38/2976/qr5d.jpg[/IMG][/URL]

Posted

kluska właśnie mi oblizała kanapkę wykorzystując moją nieuwagę:mad:
w sumie Hunter jest moim drugim psem, którego mam od szczyla, ma to swoje uroki ale to sprzątanie siurków (i nie tylko) to ewidentny minus :D

Posted

[quote name='YxNinaxY']kluska właśnie mi oblizała kanapkę wykorzystując moją nieuwagę:mad:
w sumie Hunter jest moim drugim psem, którego mam od szczyla, ma to swoje uroki ale to sprzątanie siurków (i nie tylko) to ewidentny minus :D[/QUOTE]

Ciesz się, że małe szczyle sikają pod siebie a nie na ściane :P

Posted

Mnie strasznie przeraża mnie ta głupkowatość szczyli, 'kocham cały świat' , pełen nieogar i do tego siuśki, gdbybym mogła to od hodowcy brałabym szczeniaka tak minimum półrocznego:evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Onomato-Peja napisał(a):
Ja chyba się nigdy nie zdecyduję na szczyla, nie wiem, mam jakies opory. Fajnie gdy ktoś ma ale żebym ja miała... Nie bardzo. :lol:

Powiem Ci, że mam to samo;) Szczeniaczek u kogoś ciuicu fajnie ale u mnie ym no jednak niebardzo. Przeżyłam mojego, nie był jakiś nieznosny czy problemowy, ale jednak za psie dziecię podziękuje :evil_lol:

• 3 weeks later...
  • 3 months later...