Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bejkowa']Hejooo ! :eviltong: Witamy się po raz pierwszy ! Fajny Rottek :loveu:[/QUOTE]

Witam:) A dziękujemy!

[quote name='Medorowa']Śliczna dziewczynka, naprawdę śliczna:loveu::loveu::loveu:
Kto wie, może i u mnie kiedyś zawita rotek, wspaniałe psy;)[/QUOTE]

Witam i dziękuję za kompelmencik:loveu: Rzeczywiście to wspaniałe psiaki- słyszę to głównie od właścicieli którzy roty posiadali więc coś w tym musi być;) aaa i oczywiście sama się przekonuję! Ale jak każda rasa- musi być dostosowana do właściciela.

[quote name='unikatowydiament']witamy się cieplutko:)[/QUOTE]

Czeeeść Oskarki:loveu:

Posted

[quote name='Ptysiak']Nudą wieje to trzeba galerię rozruszać ;)
Po spamować:evil_lol:

I zdjęcia nowe by się przydały :diabloti:

Bestyjka ma problemy ze stawami?

Miłej nocki :loveu:[/QUOTE]

Iza w zagadaniu najlepsza:eviltong: Zdjęcia tak ale pogoda nim w tym nie pomaga, pewnie jakiś wypad zrobimy na dniach to coś ciekawego wkleję.
Co do stawów to ma dysplazję a ja jej niepotrafię pomóc. Najbliższy ośrodek gdzie by mogła profilaktycznie się leczyć jest 300km od nas więc wypad jednodniowy jest trochę bez sensu. Ciężko, ale miejmy nadzieje że będzie chodziła i niecierpiała do końca swoich dni...

[quote name='Kaaasia']Środowe cześć :smile:[/QUOTE]

Cześć Kasiu:)

Dzisiaj druga rocznica śmierci mojej Sońki. Łzy się kręcą w oku. Z samego rana zmarł mój ukochany ostatni dziadek a kilka godzin później Ona... Najgorszy dzień w moim życiu.

Była malutka, grubiutka, oczki duże, wyjątkowo grzeczna. Było tyle śmiesznych historii z nią związanych, kiedyś zjadła pół blachy sernika na wigilię:) albo często na działce uciekała i wracała po kilku godzinach wytarzana w jakiejś gnojówce- teraz miło się to wspomina. Tesknię i żałuję że więcej dla niej dobrego w życiu nie zrobiłam:-(

[IMG]http://imageshack.us/a/img717/125/dsc04326np.jpg[/IMG]

Posted

Podobno pływanie jest dobre na stawy a Bestyjka widzę, że bardzo lubi pływać :) Na pewno zadbasz o nią i nie będzie cierpiała nigdy :)

Sonieczka... :(
[*]

U mnie minęło 5 lat a tak samo tęsknię ciągle. To zawsze boli... ale i miło powspominać, choć łzy zawsze wychodzą...

Posted

[quote name='unikatowydiament']
[*]

ależ Ona piękna była,i miała super uszka[/QUOTE]

Niestety "miała" brzmi strasznie:-(

[quote name='Ptysiak']Podobno pływanie jest dobre na stawy a Bestyjka widzę, że bardzo lubi pływać :) Na pewno zadbasz o nią i nie będzie cierpiała nigdy :)

Sonieczka... :(
[*]

U mnie minęło 5 lat a tak samo tęsknię ciągle. To zawsze boli... ale i miło powspominać, choć łzy zawsze wychodzą...[/QUOTE]

Pływać kocha, wczoraj się wykąpała w morzu wariatka jedna, a było baaardzo zimno, może jest morsem?:evil_lol:
Kto straci swojego przyjaciela zrozumie drugiego człowieka jak bardzo cierpi...

Jutro jedziemy do nowego domku:multi:

Posted

[quote name='Besti']Pływać kocha, wczoraj się wykąpała w morzu wariatka jedna, a było baaardzo zimno, może jest morsem?:evil_lol:
Kto straci swojego przyjaciela zrozumie drugiego człowieka jak bardzo cierpi...[/QUOTE]
Całkiem możliwe, macie Bestyjkowego Morsa w domu :evil_lol:
Dobrze napisane.

Jak w nowym domku ?? :)

Posted

Jesteśmy na miejscu:razz:
Oczywiście Bestia nie mogła bez niespodzianek nas zostawić:mad: Myślałam że z tyłu samochodu bawi się swoją zabawką a ona rozpruła torbę z zakupami i zjadła pół kilo cukru!!!! Oczywiście obkleiła się cała jak i wszytko wokół. Przyszła do domu, napiła się wody, wstać nie mogła i się zrzygała:shake: Jak już wydobrzała to rozpruła swoją poduszkę i pełno gąbki było w całym pokoju. Oto efekty...

[IMG]http://imageshack.us/a/img27/24/dsc07808kopia.jpg[/IMG]

A tu usiadła kiedy zabrałam jej tą poduszkę z fochem oczywiście i noga na nogę haha:lol:
[IMG]http://imageshack.us/a/img839/8902/dsc07817kopia.jpg[/IMG]

Ogólnie nie znam jeszcze okolicy więc później zdam relację.

Pozdrowionka ze Szczecina:buzi:

Posted

Jakie ma fajne posłanko :smile:
[URL]http://imageshack.us/a/img839/8902/dsc07817kopia.jpg[/URL] Foch musi być. Przecież takie niewinne mordki nie robią brzydkich rzeczy :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']Cukier zjadła ? :crazyeye: dobra jest :evil_lol:
[URL]http://imageshack.us/a/img27/24/dsc07808kopia.jpg[/URL] :evil_lol: chyba jej się podoba podusia :evil_lol:[/QUOTE]

Tak cukier, prosto z torebki i to pół kilo bleeee

[quote name='leónowa']Hahaha takiej agentki jeszcze nie widziałam, wiecie jak poprawić człowiekowi humor:-D[/QUOTE]

Haha teraz to śmieszne ale wtedy nie było, ale fakt, Mała uatrakcyjnia życie:evil_lol:

[quote name='Kaaasia']Jakie ma fajne posłanko :smile:
[URL]http://imageshack.us/a/img839/8902/dsc07817kopia.jpg[/URL] Foch musi być. Przecież takie niewinne mordki nie robią brzydkich rzeczy :evil_lol:[/QUOTE]

to fakt:evil_lol: Posłanko jej się raczej nie spodobało jeśli mała podusię zżarła

[quote name='YxNinaxY']Ooo ze Szczecina to niedaleko mnie ;)[/QUOTE]

Gryfino-Szczecin rzut beretem:) Może się kiedyś spotkamy:razz:

Posted

Witamy się pierwszy raz :)
Piękna Suczka i widać,że lubi sprawiać niespodzianki :cool3: Fajnie, że lubi pływać zawsze to odciąży stawy skoro ma z nimi problem :) Będziemy zaglądać :P
I zapraszamy również do nas

Posted

wIESZ, JAK PATRZE NA TWOJEGO rOTTKA TO NIE WIEM CZEMU MAM PRZED OCZAMI MOJEGO HAKERA :p ON JEST CHYBA JAKĄŚ MIESZANKĄ Z ROTKIEM WŁASNIE, WYRAZ PYSIA MAJĄ IDENTYCZNY ( sorka za caps)

Posted

[quote name='Ana :)']Witamy się pierwszy raz :)
Piękna Suczka i widać,że lubi sprawiać niespodzianki :cool3: Fajnie, że lubi pływać zawsze to odciąży stawy skoro ma z nimi problem :) Będziemy zaglądać :P
I zapraszamy również do nas[/QUOTE]

Dziękuję za komplementy i miłe powitanie- oczywiście, że wpadniemy:)

[quote name='szalej']wIESZ, JAK PATRZE NA TWOJEGO rOTTKA TO NIE WIEM CZEMU MAM PRZED OCZAMI MOJEGO HAKERA :p ON JEST CHYBA JAKĄŚ MIESZANKĄ Z ROTKIEM WŁASNIE, WYRAZ PYSIA MAJĄ IDENTYCZNY ( sorka za caps)[/QUOTE]

Bardzo możliwe, budowę czoła uszu ma bardzo podobną i jak mówisz że miny też identyczne to warto się zastanowić:)

[quote name='YxNinaxY']Nie widzę problemu :)[/QUOTE]

Jestem za!

[quote name='omry']Besti ze Szczecina jesteś?! :crazyeye:[/QUOTE]

Taaaak:) Rozmawiałyśmy kiedyś o tym na forum wizażu o ile dobrze pamiętam

[quote name='unikatowydiament']z kąt Ja znam te fochy:mad: najpierw narozrabiają ,a potem się gniewają:lol:

pozdrawiamy cieplutko:)[/QUOTE]

Haha to teraz wiesz, że nie jesteś sama:eviltong: Również pozdrawiam!

Dzisiaj pojechałam na zakupy, martwiłam się że zostanie sama na kilka godzin, pochowałam wszytko żeby niczego nie pogryzła, pięknie wszystko zostawione.
Przed samym domem pytam się nagle: "wyrzuciłeś te śmieci spod progu?"
"myślałem że ty to zrobiłaś"
I wszystko jasne czym pies się zajmował...:roll: Wszystkie pudełka po jogurtach i mięsie wylizane do zera, resztki cukru z przedwczoraj poroznoszone po pokoju, podłoga zaklejona, brudna- masakra jednym słowem... Były generalne porządki drugi raz dzisiaj:eviltong:

Zdjęcie to oczywiście część niespodzianki jaką zastałam:)

[IMG]http://imageshack.us/a/img99/759/dsc07829kopia.jpg[/IMG]