sheltia12 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 No i co tak znowu wszyscy ucichli...?? Jak tam sprawa z ZK na spacerowej? Quote
dog_master Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Ja wiem tylko tyle, ze "cos sie robi"... :/ Nihil novi... Quote
dog_master Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 W poniedzialek o 18. startuje Dog&Roll - nie wiem, co z tego wyjdzie ;) ja ide sprobowac [to 5-10min ode mnie ;]] Quote
wix Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Ala idz koniecznie i zdaj relacje ;) Ja tam niestety przechodzilam pare razy podczas lekcji WFu bo to obok mojej szkoly a ostatnio mialam zaliczenia biegow (wytrzymalosciowy 20min, na czas na 800m i takie tam) na MOSiRze, wiec widzialam ten placyk i szczerze mowiac nie wyobrazam sobie, zeby tam moglo sie odbywac agility- coz, jest MALUTKI ;) chyba ze wyjda poza ten plac, wtedy moze faktycznie. Na ZK czekamy ;) I mam nadzieje ze cos bedzie :) Quote
Blow Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 o właśnie!jak stoi sprawa organizacji ewentualnego toru??:)domyslam się ze nienajlepiej;) placyk na spacerowej faktycznie nienajwiększy ale ujdzie w tłoku:diabloti: dochodzi do tego jeszcze rozproszenie spowodowane odgłosami ulicy,która przecież wiedzie zaraz obok... zna ktos jakieś fajne miejsca w Gdyni,gdziemożna by poćwiczyć z psem???jestem kompletnie zielona w tym temacie ale rozmyślam ostatnio nad aktywnym życiem z psem;)ostatnio bikejorujemy:D:D:D:D:D:D Quote
wix Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 ale Zwiazkowe agility nie bedzie na placu na Spacerowej :) Quote
Blow Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 domyślam się;) buuu....w związkowych mogą brać udział tylko pełnorasowe,nieprawdaż??:( a ja chciałabym zacząć psa trenować w tym kierunku ale raczej amatorsko;) Quote
dog_master Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Blow, nie :P Kazdy moze brac udzial, ale TY [czyli czlowiek] musisz nalezec do ZK [5min papierkowej roboty i ulga w portfelu ;]]. A na Spacerowej nie jest zle, tak BTW ;) samochody nie przeszkadzaja :P Quote
Blow Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 uuuu....:cool3:to nawet nie wiedziałam XD a ile wynosi opłata??:cool3:potem płaci się jakiś "abonament stały":diabloti: włąściwie to racja ze spacerową;)skoro na żabiancxe odbywają się szkolenia zaraz koło ulicy i torów kolejowych...:cool3: Quote
dog_master Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Nie pamietam dokladnie kwot, ale placisz wpisowe [~30-50zl] oraz coroczna skadke [~44zl] Quote
Blow Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 acha:] na razie podaruję sobie to bo mój Qndzio itak nic jeszcze nie umie;) Quote
Sonika Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Nie musi nic umiec, można zaczynąc od zera. Lukas na dobrą sprawę ćwiczył tylko przez cztery miesiące, ponad rok temu, wiec pewnie tez nic nie pamięta. :cool1: Quote
Blow Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 ale powiedzmy,że zapisze się do związku....i co dalej? związek ma gdzieś swoje tory,które są udostępniane członkom,czy co?;) i czy psa szkoli się samemu czy też są jakieś szkolenia(a jesli są to też pewnie odpłatne)):] Quote
Sonika Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Pewnie będą normalne zajęcia z trenerem np. raz w tygodniu po 2 godziny. Oczywiscie płatne, nic w dzisiejszych czasach nie jest darmowe, a tym bardziej agility. :cool1: Quote
dog_master Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Szkolenia sa, tresura.boo.pl tam sie o wszystko mozesz zapytac albo po prostu zadzwonic do ZK. Quote
medyk Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='wix']ale Zwiazkowe agility nie bedzie na placu na Spacerowej :)[/quote] a w ogóle wiadomo gdzie będzie??? Quote
dog_master Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Podobno gdzies w Sopocie... [SIZE=1]Ooo Medyk, weszlam na Twoja stronke - tez Olkowską lustrzanke masz :loveu: :)[/SIZE] Quote
Blow Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 o,fajnie:cool3:podejrzewam,że na hipodromie:Dwstęp widowni też pewnie płatny???:cool3: Quote
dog_master Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Veni, vidi... vici? ;) Wlasnie wrocilam z zajec w Dog&Roll. Wlasnie ruszyl kurs dla poczatkujacych, ja czekam do sierpnia na zaawansowany, bo "niestety" Kubus przeszkody umie :P Quote
Nesuniaaa Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Ile tam kosztuje agility? Czesto tam bywam i ten placyk jest strasznie mały.. Może i my sie zapiszemy na kurs dla początkujących:) Quote
dog_master Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 250zl za 8 zajec - nastepne juz jutro. Najlepiej zadzwonik i sie o wszystko wypytac, a wszystkie dane na [url]www.dogandroll.prv.pl[/url] Quote
Sonika Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Cena koszmarna, ponad 30 zł za jedną lekcje. :crazyeye: :roll: Quote
medyk Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 dog_master -> a wiadomo coś o Sopocie? kiedy, gdzie, za ile??? może ja i ślepa, ale nie widze żadnych info o agility na str dog&roll :/ dog_master -> jak tam wygląda od str technicznej? wystarcza miejsca? porządne przeszkody? Cena faktycznie jak z księżyca szczególnie, że agility to nie jednorazowy kurs, a zabawa na stałe... Narazie mają wyłączność w 3mieście i ściągną sobie wszystkich zapaleńców. Może, gdy w Sopocie będą mieli konkurencję, spuszczą trochę z tonu? no i mam zagwozdkę... Na agility mam ochotę już od dawna. Gdy było gdzie poskakać, pies był za młody. Gdy pies dorósł, skończyło się agility... A teraz pojawiło się światełko w tunelu :) Najchetniej zaczęłabym od września, bo przy takich temperaturach zmuszanie czarnego doopska do skakania bez dostępu do większego zbiornika z wodą zakrawałoby o znęcanie się :/ Quote
Recommended Posts