Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ala idz koniecznie i zdaj relacje ;) Ja tam niestety przechodzilam pare razy podczas lekcji WFu bo to obok mojej szkoly a ostatnio mialam zaliczenia biegow (wytrzymalosciowy 20min, na czas na 800m i takie tam) na MOSiRze, wiec widzialam ten placyk i szczerze mowiac nie wyobrazam sobie, zeby tam moglo sie odbywac agility- coz, jest MALUTKI ;) chyba ze wyjda poza ten plac, wtedy moze faktycznie.

Na ZK czekamy ;) I mam nadzieje ze cos bedzie :)

Posted

o właśnie!jak stoi sprawa organizacji ewentualnego toru??:)domyslam się ze nienajlepiej;)
placyk na spacerowej faktycznie nienajwiększy ale ujdzie w tłoku:diabloti:
dochodzi do tego jeszcze rozproszenie spowodowane odgłosami ulicy,która przecież wiedzie zaraz obok...
zna ktos jakieś fajne miejsca w Gdyni,gdziemożna by poćwiczyć z psem???jestem kompletnie zielona w tym temacie ale rozmyślam ostatnio nad aktywnym życiem z psem;)ostatnio bikejorujemy:D:D:D:D:D:D

Posted

domyślam się;)
buuu....w związkowych mogą brać udział tylko pełnorasowe,nieprawdaż??:(

a ja chciałabym zacząć psa trenować w tym kierunku ale raczej amatorsko;)

Posted

Blow, nie :P Kazdy moze brac udzial, ale TY [czyli czlowiek] musisz nalezec do ZK [5min papierkowej roboty i ulga w portfelu ;]].

A na Spacerowej nie jest zle, tak BTW ;) samochody nie przeszkadzaja :P

Posted

uuuu....:cool3:to nawet nie wiedziałam XD
a ile wynosi opłata??:cool3:potem płaci się jakiś "abonament stały":diabloti:
włąściwie to racja ze spacerową;)skoro na żabiancxe odbywają się szkolenia zaraz koło ulicy i torów kolejowych...:cool3:

Posted

Nie musi nic umiec, można zaczynąc od zera.

Lukas na dobrą sprawę ćwiczył tylko przez cztery miesiące, ponad rok temu, wiec pewnie tez nic nie pamięta. :cool1:

Posted

ale powiedzmy,że zapisze się do związku....i co dalej?
związek ma gdzieś swoje tory,które są udostępniane członkom,czy co?;)
i czy psa szkoli się samemu czy też są jakieś szkolenia(a jesli są to też pewnie odpłatne)):]

Posted

Pewnie będą normalne zajęcia z trenerem np. raz w tygodniu po 2 godziny. Oczywiscie płatne, nic w dzisiejszych czasach nie jest darmowe, a tym bardziej agility. :cool1:

Posted

Veni, vidi... vici? ;)

Wlasnie wrocilam z zajec w Dog&Roll. Wlasnie ruszyl kurs dla poczatkujacych, ja czekam do sierpnia na zaawansowany, bo "niestety" Kubus przeszkody umie :P

Posted

dog_master -> a wiadomo coś o Sopocie? kiedy, gdzie, za ile???

może ja i ślepa, ale nie widze żadnych info o agility na str dog&roll :/
dog_master -> jak tam wygląda od str technicznej? wystarcza miejsca? porządne przeszkody?

Cena faktycznie jak z księżyca szczególnie, że agility to nie jednorazowy kurs, a zabawa na stałe... Narazie mają wyłączność w 3mieście i ściągną sobie wszystkich zapaleńców. Może, gdy w Sopocie będą mieli konkurencję, spuszczą trochę z tonu?

no i mam zagwozdkę... Na agility mam ochotę już od dawna. Gdy było gdzie poskakać, pies był za młody. Gdy pies dorósł, skończyło się agility... A teraz pojawiło się światełko w tunelu :) Najchetniej zaczęłabym od września, bo przy takich temperaturach zmuszanie czarnego doopska do skakania bez dostępu do większego zbiornika z wodą zakrawałoby o znęcanie się :/