asia&smyk Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Ja ze Smykiem być może też chętna, ale to zależy od tego kiedy bedą treningi, bo np. w czwartek na to spotkanie nie dam rady dojechac. Czy w Gdańsku czy w Gdyni to już mi bez różnicy, bo i tak mam dojazd beznadziejny. :evil_lol: Quote
Viz Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Ja mimo wszystko jestem za tym pomysłem i będę go realizować. Nie chciecie, nie macie ochoty - nie angażujcie się. :) Mam nadzieję, że wypali pomysł. Poza tym nie każdy klub powstawał z inwencji trenera. Dziewczyny w Łodzi zorganizowały sobie tor, plac i same się wzajemnie od siebie uczyły, z tym że regularnie na seminaria jeździły. Dla chcącego nic trudnego, a jeśli mogę mieć dostępny tor, częściej niż raz w tygodniu i wtedy kiedy ja będę miała ten czas to jestem za. :) Poza tym jak dla mnie jest to najmniejszy problem... Jeśli ktoś chce trenować z trenerem to niech nie bierze może w tym udziału, bo to nie ma sensu... Ja osobiście trenerem agility w Trójmieście nazwę tylko Magdę, bo p. Przemysława nie znam i nie znam jego metod. Poza tym... mam już zaufanie do Magdy. ;) Dlatego radzę to DOBRZE przemyśleć osobom, które chcą brać w tym udział. Od początku do końca. ;) Nie będzie to najlepiej świadczyło, jeśli w ciągu trwania "projektu" ktoś nagle się przebudzi i stwierdzi, że nie chce jednak brak udziału. Quote
asia&smyk Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Ja jestem pewna, że nie przeszkadzałby mi brak trenera, tym bardziej, że ze Smykiem i tak nie mam co myśleć o zawodach. Do samego pomysłu jestem nastawiona jak najbardziej pozytywnie, tylko że niestety mam ograniczone możliwości, głównie z powodu dojazdu. Tak więc konkretnej decyzji "tak, biore w tym udzial", niestety nie moge teraz podjąć. Natomiast w miare możliwosci chetnie pomoge. ;) Quote
wix Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 no.. ja w kazdym razie moge powiedziec TAK, BIORE W TYM UDZIAL ;) i bede sie starala to w miare mozliwosci jak najbardziej organizowac. Quote
Axusia Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Oki moze byc pod Manhatanem o 16:30 tam tez trafie:P Quote
dog_master Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 A ja mam pewne ploteczki, które rozsieję w czwartek :loveu: Quote
wix Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 moze byc czwartek, mi pasuje ;) postanowilam zrobic jeden dzien odwyku od dlugich spacerkow, a wiec lepiej ze mnie nie bedzie wtedy w domu, pies nie bedzie mnie molestowal z mina 'baw sie ze mna baw baw baw' :diabloti: Quote
Sonika Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Ja tez mówie z pełnym przekonaniem, ze CHCE brac w tym udzial i na pewno się nie wycofam. Jestem zdeterminowana, jak nigdy. :evil_lol: Quote
wix Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 A gdzie sie w koncu spotykamy? Mam nadzieje ze bez psow ;) bo jesli idziemy gadac o agility, to musimy sie skupic na agility, a jesli bedziemy miec psy to bedziemy sie skupiac na psach (przynajmniej ja bo ja jestem nawiedzona :razz: ) , nidyrydy inaczej ;) Quote
Sonika Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Wix, gdybys przeczytala caly temat to bys wiedziala, ze bez psow Manchattan godzina 16.30(tylko nie wszyscy jeszzcze napisali, czy im pasuje) :diabloti: Quote
wix Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 i gdzie sie udajemy? cristal w koncu? :lol: kasia (od morii :) ) tez do nas dojdzie, ale troche pozniej bo konczy o 15.30 szkole, wiec dobrze byloby ustalic gdzie bedziemy :cool3: moze ktos jeszcze? kasia od matyldy? szelk@? nesunia? katsumi? hanik? :D Quote
asia&smyk Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 [QUOTE]moze ktos jeszcze? kasia od matyldy? szelk@? nesunia? katsumi? hanik? [/QUOTE] Ja tak cały czas kombinuje jak by to zrobić, ale chyba nic nie wykombinuje. Lekcje konczę dopiero o 16.10, na dojazd autobusem musze liczyc 1,5-2h, chyba, że udałoby mi sie mame poprosic o podwiezienie, to mogłabym byc gdzies tak na 17. Quote
Viz Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Cieszę się, że chcecie brać w tym udział. [b]Sonika[/b], ja też! :lol: Kasia od Matyldy juz poinformowana :) Ja sie zjawie 16.45 w Cristalu. Może tak być? Quote
Sonika Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 morii, morii, chyba nie kojarze. :confused: Wix, mi się wydaje, ze w koncu na Crisalu zostało. :) Viz, a ktos jeszcze wie, gdzie to jest? bo ja bylam tam wieku temu i nie pamietam dokladnie w ktorym miejscu sie to znajduje.:oops: Szelk@ jesli o 17 to mysle, ze bedzie ok i tak przeciez rozmowy odrazu po wejscu nie zaczniemy. Quote
asia&smyk Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 No to postaram sie byc na 17. ;) I nawet wiem gdzie jest Cristal. :evil_lol: Quote
Viz Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Spóźnij się, nic się nie stanie! :) Hmmm... kto wie gdzie jest Cristal? :razz: Quote
dog_master Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Ja wiem mniej wiecej ;) Kolo Galerii Centrum ;) Okej, ja też gdzies tam trafie [mam nadzieje ;]] -bede ~16:45 gdzies w okolicy ;) w poszukiwaniu osob, ktore wiedza, gdzie to dokladnie ;) Quote
Viz Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Ehh w takim razie przyjdę pod Manhattan, bo nie chcę, abyście błądzili. :eviltong: Quote
dog_master Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 O super :) To ja będę pod Mahattanem ~16:45 ;) Quote
Sonika Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Juz sie poplątałam. W koncu 16.30, czy 16.45 pod Manchattanem? :eviltong: Quote
asia&smyk Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 To może 17 pod Manhatanem? :eviltong: I tak większość osób się spóźni... Quote
sic! Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Ludzie ja kończę pracę o 15 we Wrzeszczu, więc wybaczcie ale czekać dwie godziny nie będę, bo mi się sucz zesiura. Jak już poustalacie co i jak to napiszcie :D Quote
Axusia Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Nie zmienijcie tak miejsca bo sie pogłubimy:P:P wiec jak pod manhatanem?? Quote
Viz Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Kurcze, wstępnie miała być 16.00. Potem się zrobiła 16.15, potem 16.30 a teraz już 17.00? Ludzie, zdecydujcie się! :razz: Quote
Recommended Posts