Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja ze Smykiem być może też chętna, ale to zależy od tego kiedy bedą treningi, bo np. w czwartek na to spotkanie nie dam rady dojechac. Czy w Gdańsku czy w Gdyni to już mi bez różnicy, bo i tak mam dojazd beznadziejny. :evil_lol:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja mimo wszystko jestem za tym pomysłem i będę go realizować. Nie chciecie, nie macie ochoty - nie angażujcie się. :) Mam nadzieję, że wypali pomysł.

Poza tym nie każdy klub powstawał z inwencji trenera. Dziewczyny w Łodzi zorganizowały sobie tor, plac i same się wzajemnie od siebie uczyły, z tym że regularnie na seminaria jeździły. Dla chcącego nic trudnego, a jeśli mogę mieć dostępny tor, częściej niż raz w tygodniu i wtedy kiedy ja będę miała ten czas to jestem za. :)
Poza tym jak dla mnie jest to najmniejszy problem...
Jeśli ktoś chce trenować z trenerem to niech nie bierze może w tym udziału, bo to nie ma sensu... Ja osobiście trenerem agility w Trójmieście nazwę tylko Magdę, bo p. Przemysława nie znam i nie znam jego metod. Poza tym... mam już zaufanie do Magdy. ;)

Dlatego radzę to DOBRZE przemyśleć osobom, które chcą brać w tym udział. Od początku do końca. ;) Nie będzie to najlepiej świadczyło, jeśli w ciągu trwania "projektu" ktoś nagle się przebudzi i stwierdzi, że nie chce jednak brak udziału.

Posted

Ja jestem pewna, że nie przeszkadzałby mi brak trenera, tym bardziej, że ze Smykiem i tak nie mam co myśleć o zawodach. Do samego pomysłu jestem nastawiona jak najbardziej pozytywnie, tylko że niestety mam ograniczone możliwości, głównie z powodu dojazdu.

Tak więc konkretnej decyzji "tak, biore w tym udzial", niestety nie moge teraz podjąć. Natomiast w miare możliwosci chetnie pomoge. ;)

Posted

no.. ja w kazdym razie moge powiedziec TAK, BIORE W TYM UDZIAL ;) i bede sie starala to w miare mozliwosci jak najbardziej organizowac.

Posted

moze byc czwartek, mi pasuje ;) postanowilam zrobic jeden dzien odwyku od dlugich spacerkow, a wiec lepiej ze mnie nie bedzie wtedy w domu, pies nie bedzie mnie molestowal z mina 'baw sie ze mna baw baw baw' :diabloti:

Posted

A gdzie sie w koncu spotykamy?
Mam nadzieje ze bez psow ;) bo jesli idziemy gadac o agility, to musimy sie skupic na agility, a jesli bedziemy miec psy to bedziemy sie skupiac na psach (przynajmniej ja bo ja jestem nawiedzona :razz: ) , nidyrydy inaczej ;)

Posted

Wix, gdybys przeczytala caly temat to bys wiedziala, ze bez psow Manchattan godzina 16.30(tylko nie wszyscy jeszzcze napisali, czy im pasuje) :diabloti:

Posted

i gdzie sie udajemy? cristal w koncu? :lol:
kasia (od morii :) ) tez do nas dojdzie, ale troche pozniej bo konczy o 15.30 szkole, wiec dobrze byloby ustalic gdzie bedziemy :cool3:

moze ktos jeszcze? kasia od matyldy? szelk@? nesunia? katsumi? hanik? :D

Posted

[QUOTE]moze ktos jeszcze? kasia od matyldy? szelk@? nesunia? katsumi? hanik? [/QUOTE]
Ja tak cały czas kombinuje jak by to zrobić, ale chyba nic nie wykombinuje. Lekcje konczę dopiero o 16.10, na dojazd autobusem musze liczyc 1,5-2h, chyba, że udałoby mi sie mame poprosic o podwiezienie, to mogłabym byc gdzies tak na 17.

Posted

Cieszę się, że chcecie brać w tym udział.

[b]Sonika[/b], ja też! :lol:

Kasia od Matyldy juz poinformowana :)
Ja sie zjawie 16.45 w Cristalu. Może tak być?

Posted

morii, morii, chyba nie kojarze. :confused:
Wix, mi się wydaje, ze w koncu na Crisalu zostało. :)
Viz, a ktos jeszcze wie, gdzie to jest? bo ja bylam tam wieku temu i nie pamietam dokladnie w ktorym miejscu sie to znajduje.:oops:

Szelk@ jesli o 17 to mysle, ze bedzie ok i tak przeciez rozmowy odrazu po wejscu nie zaczniemy.

Posted

Ja wiem mniej wiecej ;) Kolo Galerii Centrum ;)

Okej, ja też gdzies tam trafie [mam nadzieje ;]] -bede ~16:45 gdzies w okolicy ;) w poszukiwaniu osob, ktore wiedza, gdzie to dokladnie ;)

Posted

Ludzie ja kończę pracę o 15 we Wrzeszczu, więc wybaczcie ale czekać dwie godziny nie będę, bo mi się sucz zesiura.
Jak już poustalacie co i jak to napiszcie :D