Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

teraz przeczytałam, że Bjuta robi mu allegro...

Asia posyłałam Ci spcjalnie wtedy wszystkie psiaki,którym robie i prosiłam o wskazanie,jeśli są jakieś duble.Jeśli ktoś zglosiłby do allegro, że są 2 takie same aukcje,to i ja miałabym problem i Bjuta.

• Replies 581
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wpadam na 5 sekund na dogo - sorry wyjechałam i musiałam odpuścić dogomanię (ale myślę o was ciągle).
Ja już nie ogłaszam Kamela. Justynko na 413 stronie wątku schroniskowego jest spis wszystkich allegr. Kamelek "jest Twój". Jak wrócę do domu to uaktualnię. Teraz ze 20 moich ogłoszeń wygasło bądź wygaśnie w tym tyg. Wznowię je dopiero w niedzielę - sparawdzając, które z dublujących mam odpuścić (wg tej rozpiski z 413). Wydaje mi się, jednak że już wszystkie dublujące się same "wykończyły" i już takich nie ma. Ale sprawdzę. Trzymajcie się!

Posted

Justyna nie denerwuj mnie..rozmawialam z Bjuta przez dogo bo na ktoryms watku wyniknal ten problem i podalam kontakt do ciebie zebyscie sie skontaktowaly kto robi jakie allegro..z tego co wiem to kontakt byl wiec prosze teraz do mnie nie miec pretensji.nie zycze sobie tego.moze poprostu zanim sie kogos oskarzy wystarczylo sie dogadac z bjuta czy robi allegro jesli mialas watpliwosci albo to gdzies sprawdzic?:shake: to tyle z glupich,niemilych spraw....
Kamelku w gore!!!:roll:

Posted

Śląska fotografka. Robi np. dość nietypowe, b. fajne reportaże z wesel. Justynko, wklej koniecznie te jej fotki Kamela w allegro!!! One są sto razy lepsze od tych szarych poprzednich, a foty to podstawa! :lol:

• 2 weeks later...
Posted

Bjuta napisał(a):
Kamelku, jak wrócę to się za ciebie biorę! Buziaczki staruszku!

Kamelku zrobiłbyś ciotce psikusa i znalazł sobie cudowny domek do tego czasu.....