:: FiGa :: Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 Ja tez czekam :( Ale za moment musze sie zaczac zbierac i juz nie bede mogla byc :( Quote
Korenia Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='Soko']Czy oni sobie żartują :mad:[/QUOTE] Oszukali nas :( Quote
kamilka91 Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 Ja właśnie wróciłam do domu, szybko włączam komputer, załamana, że mnie stream omija... :oops: A tu streama nie ma... :-( Quote
majku33krakow Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 (edited) [quote name='Korenia']Oszukali nas :([/QUOTE] chyba to ich przerosło mysleli e to duża kase będzie z tego, a tu lipa pocałosci. Edited December 10, 2012 by majku33krakow Quote
kajzera Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Nie, nie oszukali :) Coś się stało, nie mam pojęcia co, napiszą na dogo Quote
Soko Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Właśnie, może ktoś się z nimi przez fb kontaktował? Dziewczyny, mam zapisany ich adres, zawsze możemy zrobić nalot :evil_lol: Quote
kajzera Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Mi na skypie napisali, że napiszą na dogo ocb :) Quote
Nuta le Bób Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 (edited) [quote name='kamilka91']No to czekamy na jakieś wieści :)[/QUOTE] Jestem.... Nie bijcie.... Widziałam już w którymś wpisie jakieś szykujące się na nas pałki.... Faktycznie nalot możecie nam zrobić i spuścić bombę, więc uwierzcie nie chcielibyśmy się narażać^^ Jak już pisałam Gosi na Skypie, Dopadły nas problemy rodzinne i to z obu stron O_O. Uwierzcie że nie chcielibyście nas streamujących w tym czasie. Nie byli byśmy sobą. O sobocie pomyślałam dopiero w niedzielę -_____- Myślę że na razie wszystko powoli ogarniamy- w tym tyg. zamierzamy kupić drugiego kompa ( żebym mogła streamować z Krzysiem :) ) W tej chwili napiszę tylko tyle. Jak coś molestujcie nas na fb. I jeśli tylko będzie okazja będziemy mieć włączonego naszego streama, bez odpalonej kamerki ale z aktywnym czatem :D Więcej może tylko Krzyś powiedzieć bo to on jest od spraw technicznych :D Tak przy okazji nawiązując do czyjegoś ( [B]@majku33krakow[/B] ) wpisu dotyczącego tego że oczekiwania nas przerosły bo myśleliśmy że będzie z tego więcej pieniędzy.... ha! To nie dla nas maja być te pieniądze ale dla psów i to od ludzi zależy czy pieniądze będą czy nie. Więc nie nas to przerosło tylko tych oczekujących biernie na same efekty. My tak naprawdę tylko daliśmy ludziom możliwość zarobienia pieniędzy dla zwierząt . Nie zarabiały się bo nie było chętnych. Przecież to ilość widzów decydowała o tym czy to będą duże pieniądze, grosiki czy też "figa z makiem" ( Wybacz Sylwia ahaha) Psiaki to i tak nasza miłość a stream to dla nas zabawa, więc będziemy to ciągnąć- Ale teraz już też nie na szybko. Jak Wszystko się ustabilizuje to dopiero zaczniemy. Po co popełniać te same błędy. A co będzie-zobaczymy. Może kiedyś jacyś ludzie zrozumieją tą akcję ^^ Pozdrawiamyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!! Edited December 12, 2012 by Nuta le Bób Quote
majku33krakow Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 [quote name='Nuta le Bób']Jestem.... Nie bijcie.... Widziałam już w którymś wpisie jakieś szykujące się na nas pałki.... Faktycznie nalot możecie nam zrobić i spuścić bombę, więc uwierzcie nie chcielibyśmy się narażać^^ Jak już pisałam Gosi na Skypie, Dopadły nas problemy rodzinne i to z obu stron O_O. Uwierzcie że nie chcielibyście nas streamujących w tym czasie. Nie byli byśmy sobą. O sobocie pomyślałam dopiero w niedzielę -_____- Myślę że na razie wszystko powoli ogarniamy- w tym tyg. zamierzamy kupić drugiego kompa ( żebym mogła streamować z Krzysiem :) ) W tej chwili napiszę tylko tyle. Jak coś molestujcie nas na fb. I jeśli tylko będzie okazja będziemy mieć włączonego naszego streama, bez odpalonej kamerki ale z aktywnym czatem :D Więcej może tylko Krzyś powiedzieć bo to on jest od spraw technicznych :D Tak przy okazji nawiązując do czyjegoś ( [B]@majku33krakow[/B] ) wpisu dotyczącego tego że oczekiwania nas przerosły bo myśleliśmy że będzie z tego więcej pieniędzy.... ha! To nie dla nas maja być te pieniądze ale dla psów i to od ludzi zależy czy pieniądze będą czy nie. Więc nie nas to przerosło tylko tych oczekujących biernie na same efekty. My tak naprawdę tylko daliśmy ludziom możliwość zarobienia pieniędzy dla zwierząt . Nie zarabiały się bo nie było chętnych. Przecież to ilość widzów decydowała o tym czy to będą duże pieniądze, grosiki czy też "figa z makiem" ( Wybacz Sylwia ahaha) Psiaki to i tak nasza miłość a stream to dla nas zabawa, więc będziemy to ciągnąć- Ale teraz już też nie na szybko. Jak Wszystko się ustabilizuje to dopiero zaczniemy. Po co popełniać te same błędy. A co będzie-zobaczymy. Może kiedyś jacyś ludzie zrozumieją tą akcję ^^ Pozdrawiamyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!![/QUOTE] myślałem że was to przerosło bo na efekty musicie czekać,ale jesli to zabawa to fajnie,jesteście fajnymi ciepłymi ludźmi.fajnie współpracujecie ze sobą. Quote
BORYSboxer Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 No to trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie problemów.... Pozdrawiam:p Quote
pamela555 Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 Czekamy kochani :) Piszecie, że macie problemy, więc mam nadzieję że się wszystko ułoży :* Quote
kamilka91 Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 Taak, na pewno wszystko będzie dobrze :calus: Trzymajcie się, czekamy na Was ;) Quote
:: FiGa :: Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 Pozdrawiamy ciepluuuuuuuutko :calus: Uporajcie sie ze sprawami rodzinnymi :mad: i wroccie jak bedziecie gotowi, tesknimy :oops: P.S. Wybaczam :evilbat: Quote
kajzera Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Mam nadzieję, że po nowym roku się wszystko rozwiąże i wrócicie na wizje! Quote
Saththa Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 No to Oby w Nowym Roku Był znowu poczatek przygody streamowej;) Quote
Morfek Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 [quote name='Nuta le Bób']grosiki czy też "figa z makiem" [/QUOTE] A jakikolwiek grosik na potrzebujące psiaki już jest, czy tylko "figa z makiem"? Quote
Carrie i Tequila Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 mija kolejny miesiąc... dalej zero informacji... coś kiepsko to widzę. Quote
stzw Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Użytkownik NUTA LE BÓB był ostatnio aktywny na dogo 28 stycznia 2013 czyli w zeszłym tygodniu... Quote
black sheep Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 [quote name='Morfek']A jakikolwiek grosik na potrzebujące psiaki już jest, czy tylko "figa z makiem"?[/QUOTE] Jakbyś był na streamie to byś wiedział/a! Quote
Morfek Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 [B]black_sheep, [/B]tytuł wątku to " [h=1][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/231626-stream-dla-psiak%C3%B3w-akcja-bez-zbierania-pieni%C4%99dzy%21-S%C4%84-PIERWSZE-EFEKTY%21"]"stream dla psiaków" akcja bez zbierania pieniędzy! SĄ PIERWSZE EFEKTY![/URL]"[/h]więc pytam o te efekty. Chyba, że to tajna akcja tylko dla wtajemniczonych stream-erów to przepraszam... Quote
Recommended Posts