pamela555 Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Zapraszamy serdecznie! :) Wystarczy jeden klik: [URL]http://pl.twitch.tv/illusion_hc[/URL] Quote
Korenia Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Co dzisiaj tak wcześnie skończyliście... ja tu po 4 godzinach spędzonych nad zadaniami z inżynierii genetycznej chciałam się rozerwać, a tu offline! Quote
black sheep Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Cholera a mi komp padł! Jestem teraz nieźle upupiona:( Mam nadzieję, że w ogóle uda mi się naprawić... Nic nie wiem co tam u Was słychać;( Quote
Nuta le Bób Posted October 21, 2012 Author Posted October 21, 2012 [quote name='black_sheep']Cholera a mi komp padł! Jestem teraz nieźle upupiona:( Mam nadzieję, że w ogóle uda mi się naprawić... Nic nie wiem co tam u Was słychać;([/QUOTE] Tęsknimy za uowcą... Czekamy aż twój komp się weźmie do kupy :P W tej chwili staramy się jak możemy żeby coś się ruszyło... Quote
black sheep Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Dopiero w połowie tygodnia dostanę dysk zewnętrzny i wezmę się za przywracanie trupa do życia. Teraz restartuje mi się 10 razy na dzień. Ja też tęsknię! Quote
pamela555 Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 [quote name='itanka']u mnie już w tle leci :)[/QUOTE] Dziękujemy :) i zapraszamy co wieczór :) Quote
Martika&Aischa Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 W końcu i ja się załapałam :) więc zasiadam :) Quote
kajzera Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Spóźnię się dzisiaj na stream, bo muszę wyjść teraz. Quote
black sheep Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Moje poczynania w naprawie lapka idą jak krew z nosa i niestety efektów zbytnio nie widać. Zrobiłam (sama...) przywracanie systemu ale to nie pomogło, problem jest wewnętrzny:( Choć jest lepiej:) Już nie zawiesza się co 5 minut. Wczoraj byłam na chwilkę i będę zaglądać ale długo być nie będę mogła. W każdym razie widziałam, że znowu mało osób i bardzo mnie to zmartwiło:( Quote
kajzera Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 My jesteśmy pozytywnej myśli, bo i tak liczba viewersów już wzrosła i utrzymuje się na takim "przyzwoitym" poziomie :) Szkoda tylko, że to nie liczba dogomaniaków, czy innych miłośników psów do których najpierw rozsyłane były wiadomości, a bardzo fajni, zainteresowani akcją gracze. Quote
Emiś Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 A ja chciałam zapytać, czy zmieniły się godziny, w których gracie? Ostatnio z 2 czy 3 razy jak wchodziłam po 12 (wtedy dopiero mam transfer bez limitu), to już Was nie było :( Quote
BORYSboxer Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Ja jestem codziennie,jest naprawdę sympatycznie....a Malwina i Krzysztof to bardzo mili ludzie więc zapraszam kto jeszcze nie był.... Quote
Soko Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 To prawda, na streamie widać więcej graczy Diablo i w ogóle graczy, niż tych wszystkich którzy tak namiętnie podnoszą wątki, bazarki i przesyłają pieniądze.. Godziny streamowania: 20.00-00.00, dzisiaj było do pierwszej, ale wydłużenie czasu poza północ jest ustalane przez nich "na bieżąco" ;) Quote
majku33krakow Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 fajną robotę robicie/robimy,podoba mi się to Quote
majku33krakow Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 ja się włączam do akcji,bomba to jest(mój post mi uciekł tu z wątku,napisałem drugi) Quote
Soko Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 No pewnie, że bomba! Zapraszamy, grosik do grosika.. ;) a raczej: człowiek do człowieka.. i osiągniemy cel :) cieszymy się, że ktoś z dogo się pojawi. Quote
BORYSboxer Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Buuuu,nie mogłam Was wczoraj oglądać bo wszystkie przeglądarki odmówiły mi posłuszeństwa,nie wiem jak długo to potrwa.... Quote
Nuta le Bób Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 [quote name='BORYSboxer']Buuuu,nie mogłam Was wczoraj oglądać bo wszystkie przeglądarki odmówiły mi posłuszeństwa,nie wiem jak długo to potrwa....[/QUOTE] Nie przejmuj się - W końcu któraś zadziała.:D Streścimy później ogłoszenia parafialne. Właśnie wstałam więc myśli mi dopiero 1/10.000.000 mózgu, więc ich teraz nie pamiętam :D Quote
BORYSboxer Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 [quote name='Nuta le Bób']Nie przejmuj się - W końcu któraś zadziała.:D Streścimy później ogłoszenia parafialne. Właśnie wstałam więc myśli mi dopiero 1/10.000.000 mózgu, więc ich teraz nie pamiętam :D[/QUOTE] Próbowałam z trzema,wieczorkiem spróbuję z innymi...miłej soboty Malwinko:bye: Quote
Nuta le Bób Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 Dwie bardzo ważne informacje. Po pierwsze złoto zaczęło się sprzedwać. Druga informacja w linku ! :)[URL="http://www.ppe.pl/news-18777-Akcja_graczy_na_rzecz_zwierzat.html"] http://www.ppe.pl/news-18777-Akcja_graczy_na_rzecz_zwierzat.html[/URL] Quote
Caragh Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 [quote name='Nuta le Bób']Dwie bardzo ważne informacje. Po pierwsze złoto zaczęło się sprzedwać. Druga informacja w linku ! :)[URL="http://www.ppe.pl/news-18777-Akcja_graczy_na_rzecz_zwierzat.html"] http://www.ppe.pl/news-18777-Akcja_graczy_na_rzecz_zwierzat.html[/URL][/QUOTE] Super! O akcji będzie coraz głosniej, to te 15modów wcale nie będzie już tak dużo :evil_lol::evil_lol: Quote
Soko Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 AAA SUKCES!! hihi będę ze szczęścia cały czas na streamie caps lockiem pisac. Ile pozytywnych komentarzy! :) Quote
Recommended Posts