Jump to content
Dogomania

"stream dla psiaków" akcja bez zbierania pieniędzy! SĄ PIERWSZE EFEKTY!

Recommended Posts

• Replies 621
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='danyww']No, wiedziałam, że ta pałka:mad:
pomoże. :evil_lol:[/QUOTE]

Haha, pałka jest hitem !!! :D

[quote name='_gos_']proszę doliczyć mojego TŻ - on pracuje po nocy i włączył się wczoraj;-)[/QUOTE]

Czyli mam zaznaczyć Ciebie, czy Ty + TZ na dwoch kompach :D?

Właśnie, jak ktoś ma kogoś spoza dogo, kto tez kanal oglada to niech pisze, dopisze do nicku :)

Posted

Ja wczoraj też byłam, od północy do nie wiem której - aż mój laptop spać nie poszedł. Nick mam EmisiaP, niestety nie da się u mnie oglądać jak gracie, bo strasznie się tnie :( Widziałam tylko fragment z jakimiś zombiakami - pielęgniarkami :P

Podrzuciłam pomysł przyjaciółce prężnie działającej w (pół)światku wegan ;) obiecała rozesłać zwierzolubnym, więc może się trochę oglądalność zwiększy.

Posted

[quote name='Emiś']Ja wczoraj też byłam, od północy do nie wiem której - aż mój laptop spać nie poszedł. Nick mam EmisiaP, niestety nie da się u mnie oglądać jak gracie, bo strasznie się tnie :( Widziałam tylko fragment z jakimiś zombiakami - pielęgniarkami :P

Podrzuciłam pomysł przyjaciółce prężnie działającej w (pół)światku wegan ;) obiecała rozesłać zwierzolubnym, więc może się trochę oglądalność zwiększy.[/QUOTE]

Okej, już zaznaczam :)
Oglądać nie trzeba, byleby śmigał kanał :)
Miejmy nadzieje, ze uda jej sie naklonic jeszcze kogos :)!

[quote name='kajzera']unofficialmanager, to moja przyjaciółka ;) (nie ma konta na dogo)
Dość aktywna, jak było widać wczoraj.[/QUOTE]

No właśnie się zastanawiałam kto to jest hehe :)
Bardzo aktywna, nawet się wczoraj żegnała aż 5 razy :cool3:

Zobaczcie jak teraz lista wygląda :evil_lol::mad:

Posted

[quote name='Kasiass']Haha, pałka jest hitem !!! :D

Czyli mam zaznaczyć Ciebie, czy Ty + TZ na dwoch kompach :D?

[/QUOTE]
Ja na swoim, on na swoim, czyli: 2 sztuki:-)
I byliśmy wczoraj oboje.

Posted

[quote name='choba']Ja na razie byłam codziennie. Zarejestrowałam się (nick bea993), ale jakoś tak się nie odzywałam... :)[/QUOTE]

[quote name='_gos_']Ja na swoim, on na swoim, czyli: 2 sztuki:-)
I byliśmy wczoraj oboje.[/QUOTE]

Zrobione :)

Posted

Zrobiłam jeszcze jeden prosty szybki banerek (choć długo zajęło mi doprowadzenie do tego, żeby tekst był widoczny)
Mały dla tych, którzy już mają co nieco w sygnaturze :)

[IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg684/scaled.php?server=684&filename=banerkn.jpg&res=crop[/IMG]

Jak komuś się podoba (taki tajemniczy ;p) to niech sobie sam podlinkuje

Posted

[quote name='kajzera']Zrobiłam jeszcze jeden prosty szybki banerek (choć długo zajęło mi doprowadzenie do tego, żeby tekst był widoczny)
Mały dla tych, którzy już mają co nieco w sygnaturze :)

[IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg684/scaled.php?server=684&filename=banerkn.jpg&res=crop[/IMG]

Jak komuś się podoba (taki tajemniczy ;p) to niech sobie sam podlinkuje[/QUOTE]

Ooo fajny, taki zachęcający do kliknięcia :D
Dodam sobie drugi, a co mi tam :evil_lol:

Posted

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/231626-stream-dla-psiaków-Pomysł-na-akcję-BEZ-ZBIERANIA-PIENIĘDZY!"][IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg684/scaled.php?server=684&filename=banerkn.jpg&res=crop[/IMG][/URL]

Podlinkowałam :)

odpowiedz z cytatem-> i zaznaczyc i skopiowac;) i wkleic wiadomo gdzie;)

Posted

Ja też sie zapisuję :) Nick ma tigerro06 :) ale tylko włączam i dałam śledzenie, bo nie interesują mnie gierki, ale jak szczytny cel, to czemu nie włączyć w drugiej karcie ;)

Posted

[quote name='milka10']Ja też sie zapisuję :) Nick ma tigerro06 :) ale tylko włączam i dałam śledzenie, bo nie interesują mnie gierki, ale jak szczytny cel, to czemu nie włączyć w drugiej karcie ;)[/QUOTE]

O, widzę, że jesteś :)
To dopisuję Cię do listy oglądajacych :)
milka10 juz od wtorku oglada :D

Posted

[quote name='Litterka']Dzięki.

Zarejestrowałam się, mam włączony czat, ale nie widzę siebie na liście viewers. I nie widzę, żeby ktoś coś pisał na czacie.[/QUOTE]
Zmień przeglądarkę np na Chrome,ja na mozilli też nie widziałam chatu....
A swoją drogą proszę mnie dopisać do listy,mam nick Silence30.....:cool3:

Posted

mam nadzieję ze łącze pozwoli i mój TZ od poniedziałku przez 2 tygodnie też będzie się wlączał na całą noc
PS na Mozilli nie widzę reklam ale czat i grę tak (ktoś je chyba widział) postaram się zmienić przeglądarkę

Posted

Zarejestrowałam się, ale...czy wszystko jest ok? Widzę chat, widzę jak gracie, ale gdzie te reklamy odblokować co i jak/ :niewiem:

edit; wszystko wiem, odpowiedziano mi na chacie :)
Biorę udział, ustawię sobie przypomnienie codziennie o tej 21, żeby nie zapominać ;)

Posted

[quote name='majku33krakow']czyli zarejestrować i zalogować się TRZEBA?(pozniej się zarejestruje),a można coś innego robic na komputerze czy tylko was musze całą noc oglądać?[/QUOTE]

tak, ale na momencie to się dzieje!

Posted

[quote name='majku33krakow']czyli zarejestrować i zalogować się TRZEBA?(pozniej się zarejestruje),a można coś innego robic na komputerze czy tylko was musze całą noc oglądać?[/QUOTE]

Jeśli chcesz pisać na czacie - wymagana jest rejestracja i zalogowanie.
Jeśli chcesz po prostu oglądać, czy zostawić to po prostu włączone w zakładce i wyciszone, nie musisz się rejestrować. Wystarczy, że zostawisz włączone :)