kaLOlina Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 łóoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo matko zjada mi posty!! beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Quote
BosiaB_86 Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Karola bardzo sie cieszę, że collaczek też wreszcie trafił w odpowiednie ręce i jest szczęśliwy :loveu::loveu::loveu: A to znaczy, że masz dobrą ręke do adopcji... :razz: Najpierw "wychowałaś" wszystkie trzy stfforki ;) a teraz jeden po drugim znalazły kochające domki :multi::multi::multi: Nic tylko brać sie za następne bidulki ;) PS nie przejmuj sie - mi też post wcina :angryy: ehh :shake: Quote
AMIGA Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 KaLOlino - złota rączko adopcyjna - zadań Ci u nas i u Was dostatek:p Quote
Donvitow Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Fajnie.Ładna pogoda. "leć' na spacer. Napewno znajdziesz jąkąś bidę. Quote
kaLOlina Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 ła hahah... ja to musze chyba z zamknietymi oczami latac...choc nie mam jak Gonia az takiego szczescia ze psy same mi do domu wlaza lub pod samochod sie pakuja;) ps chyba mam sposob na dogo-nawala jak sie uzywa opcji-pokaz 1wszy nieprzeczytany...jak sie zrobi 'ostatnia' to wtedy jest lepiej;) chyba... Quote
Rene@Rabik Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 KaLOlina fantastycznie, że Lesiu w nowym domku :multi: :multi: :mult Trafił rewelacyjnie. Wreszcie będzie wychodził codziennie a nie raz na 2 tygodnie .... Quote
kaLOlina Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 :) tez sie ciesze:) bardzo:) bardzo bardzo bardzo:) Quote
AMIGA Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 A ja mam inny sposób - klikam na odpowiedż i pod okienkiem do pisania odpowiedzi jest trochę ostatnich postów:-)) KaLOlino to super, że i collaczek poszedł w godziwe warunki!!! Jakaś nadzieja w serca wstępuje, że są jeszcze dobrzy ludzie :p Quote
elainfo Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 HEJ KALOLINA!!!!!! WIDZE ,ZE U CIEBIE TEZ HAPPY END!!!:loveu: strasznie sie ciesze ,zenasze sznaucki suma sumarum razem w jednakowym czasie znalazły nowy dom;-)) oby tak dalej... oby tak dalej... Quote
Hala Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 Karolina..a zdjecia Micha z nowego domku? :cool3: Quote
kaLOlina Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 hehehe zdjecia beda jak wreszcie uda polaczyc mi sie to co do teraz jest niemozliwe-komputer z internetem z moim aparatem;) Quote
Hala Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 To może Karolina wpadniesz do mnie, to ja to zrobię co? :mad: Bo tu czas na foty już............:razz: Quote
AMIGA Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Tak, tak, my chcemy foty, my chcemy foty Michulka!!! Quote
kaLOlina Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 yyyyyyyy halu :) ja wiesz mam problemy z tymi fotami.. teraz moj krolik jest bardzo chory:( 2razy dziennie jade z nim do weta na nawadnianie...i karmie go gerberkami przez strzykawke...padam...finansowo tez... Quote
BosiaB_86 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Czekamy z niecierpliwością na foteczki Micha :razz: A za twojego króliczka cioteczko Karolinko 3mamy mocno kciuki, żeby wyzdrowiał :kciuki: Quote
Donvitow Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Kurcze pozdrawiam królika i trzymam kciuki za królika po raz pierwszy w życiu./Karola świat się wali/ kurcze co królik mógł złapać/ Chyba nie Quote
kaLOlina Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 ha! moj krolik przechodzi depresje-zdrowiusieniki jak ryba mial chyba wszystkie mozliwe badania jakie sie krolikowi robi... i co?? depresja...anoreksja... i wygoda-tak mu smakuja gerberki ze juz sam ciagnie ze strzykawki...co nie zmienia faktu ze wesolo nie jest-musze malego 'zlamasa' dokarmiac i jezdzic na nawodnienie... a dzis zrobil 1wsza od dawna wielka cuchnaca kupe...na lozku-jak inaczej;) ach te gerberki;) Quote
Hala Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Karolina...Ty mi królikiem oczu nie mydlij.....:mad: Dawaj foty Micha. :razz: Quote
Rene@Rabik Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Hala, co sie tak denerwujesz ? Karolina nie ma teraz mozliwości sprzętowych, żeby je zamieścić ani też zbytnio czasu. Jak będzie mogła to napewno to zrobi. Quote
weszka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Najważniejsze żeby Michu był szczęśliwy i miał cudowne miejsce na ziemi. Na foty poczekamy, a im dłuzej tym nam będą lepiej smakowały ;) Quote
Recommended Posts