Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kocurek']albo tak..tylko porosze o numer konta na priw...ze swiftem jeśli znasz a jak nie to sama poszukam w necie.....[/QUOTE]
BPKOPLPW :diabloti: Znam swifty wiekszosc bankow juz :evil_lol:

Aniu, dziekuje, dostalam pw z kontem :)

Posted

nektarynka napisał(a):
Dziś pakuję rzeczy na bazarek do pudła. Już się na tyle mocna czuję. Czy we wtorek mogę je wysłać?

ślij :) będę robić bazarki dla Donalda tak długo aż wszystkie fanty się wyprzedadzą... Chciałam otworzyć bazarek w ten weekend ale się nie wyrobiłam... W tym tygodniu będzie napewno :oops:

Posted

Ewa_88 napisał(a):
Jak wygląda sytuacja Donalda? W sensie czy jest poprawa, co mówią osoby, które się nim zajmują?

Tez o nim mysle...
I ciekawi mnie jak wygladala praca z psem i pozorantem... czy Donald rzeczywiscie atakowal? Czy jedynie straszyl?
Czy moznabyloby go juz powoli oglaszac? Jako psa do strozowania?

Posted

Poczekajmy chwile. Kontakt z hotelem ma Ania, a znowu jest w szpitalu... Maluch jej się bardzo buntuje, a to dopiero początek 6 miesiąca:( jak wyjdzie wysle maila i niech hotel zdecyduje czy można go ogłaszać

Posted

taka ciężka trochę sytuacja. Nie wyrabiam z psiakami, a Anusia musi o fasolke dbać, ech... Oby wszystko bylo dobrze.
mamy kolejną fakturę. na 450 zł. donaldowi brakuje ok 250 zł....

Posted

A ja znowu o kasie... taka moja rola...:(
[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]Stan na 06.05.13: 231[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B],11 zł.

Kochani mam prośbę, czy ktoś mógłby do zalegających pw napisać? ja juz pisałam i mi głupio.

Posted

[quote name='ania68']Jutro przeleję 30 zł. Niestety, mogę tylko tyle. Proszę o nr konta.

Bardzo dziękujemy:)
KONTO FUNDACJI
Amicus Canis Fundacja na Rzecz Zwierząt Skrzywdzonych
ul.Kolbe 2/4
97-200 Tomaszów Maz.
Nr konta 65203000451110000002613570
z dopidkiem "darowizna dla Donalda"

Posted

Donald ma dług [B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]Stan na 08.05.13: - 218[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B],89 zł.
Jeśli dług się utrzyma Donald wróci do schroniska. Niestety nie jestem w stanie sama dokładać do hotelu kolejnego psa.
A fundacja ledwo zipie.

Posted

Rudziu nie masz za co. ja troszkę jestem rozgoryczona, bo Ania w szpitalu, nie jej wina. MUsi o dzidziusia dbać, ale a ja nie daje rady ogarnąć tylu psów zwyczajnie.
Akurat w przypadku Donalda byłam przeciwna wyciąganiu go ze schroniska, a walczę teraz o jego utrzymanie w hotelu:)
nie mam kontaktu z hotelem, a wieści też bym jakieś chciała mieć. I ogólna frustracja dzisiaj.