Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agucha007 napisał(a):
spoko, jeśli chcecie to mogę zrobić. Po tym z ciuchami zrobię kolejny ciuchowo-różnościowy, ale zrobię krótką przerwę bo musze zrobić też bazarek dla moich hotelowiczów.

Ja też jeśli mogę i jedna z cioteczek chciała wyslać rzeczy dla Donalda na bazarek. da radę?

Posted

ocelot napisał(a):
Ja też jeśli mogę i jedna z cioteczek chciała wyslać rzeczy dla Donalda na bazarek. da radę?

jasne że da radę :)
mówiłam, że pomogę z opłacaniem Donalda więc tak będzie :)
w szafie mam specjalne półki na fanty bazarkowe :)

Posted

agucha007 napisał(a):
jasne że da radę :)
mówiłam, że pomogę z opłacaniem Donalda więc tak będzie :)
w szafie mam specjalne półki na fanty bazarkowe :)

Hehe też mam oddzielną półkę na bazarkowe rzeczy . Muszę się w końcu za nią zabrać .

Posted

przyszły pieniążki od Kocurek , niestety prowizja została pobrana 5zł :( czyli dla Donalda jest 7,23 zł , przelane na konto fundacji .

Wpływy maj:
mari123 - 5 zł.
basteriLusi - 20 zł.
Ewa_88 - 15 zł.
RudziaBianca - 30 zł.
Istar19 - 15 zł.bela51 - 10 zł.
agucha007 - 10 zł.
Anja2201 - 5 zł.
katarzyna - 20 zł.
Amadorka - 10 zł.
Ania88- 30 zł.

Razem: 170 zł.

Wydatki:
hotel (marzec) - 465 zł.
hotel (kwiecień) - 450 zł.

Stan na 14.05.13: - 88,89 zł.[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]
Aniu czy dobrze rozumiem , że Donald jest na minusie ?[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]

Posted

Kochani ja znowu jestem w kropce.
za 4 dni będzie wystawiona kolejna faktura za Donalda, a Donald jest na minusie.
Podejmowaliśmy wspólnie decyzje o Donaldzie, zadecydujmy więc razem co dalej

Posted

W schronie psiak znowu będzie dziki, nie będzie nikt z nim ćwiczył i cały trud pójdzie na marne. Eutanazja jak dla mnie tylko w przypadku gdy psiak jest ciężko chory i to dla niego opcja na lepszą śmierć.
żadne wyjście nie jest dobre :(

Posted

[quote name='Ewa_88']W schronie psiak znowu będzie dziki, nie będzie nikt z nim ćwiczył i cały trud pójdzie na marne. Eutanazja jak dla mnie tylko w przypadku gdy psiak jest ciężko chory i to dla niego opcja na lepszą śmierć.
żadne wyjście nie jest dobre :([/QUOTE]

Ale któreś chyba musimy wybrać , Donald jest około 100 zł na minusie , za góra 10 dni trzeba będzie zapłacić 465 zł , hotel nie będzie go trzymał za darmo :( , a hotelu zmienić na tańszy nie możemy , bo Donald nadal jest trudnym psem :(

Posted

Rozumiem, ale również eutanazja kosztuje? Strasznie mi szkoda Donalda, śledzę wątek od początku. Ale niestety tak to jest z deklaracjami, najpier każdy chce pomóc, a potem cisza, większość przestaje zaglądać, zapomina o wpłatach :(

Posted

Nie rozważamy eutanazji. to byłoby calkowicie pozbawione logiki. prosimy o wsparcie i szukanie ewentualnych darczyńców.

Aniu tak jak rozmawiałyśmy, wyrównajmy dług Donalda z naszych skromnych fundacyjnych zapasów i niech Donald zbiera od zera a nie minusa.

Posted

jak długo przebywa w tym hotelu i jaka jest opinia behawiorysty? Z tego co wiem to wyprowadzenie takiego psa na prostą może trwać i pół roku.