Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Igusia napisał(a):
Lika jesli zechcesz podac namiary na siebie to Macka wstawi nasza sliczotke na allegro, czy moze wolisz by ktos inny byl w ogloszeniach?

Już podałam jej swoje namiary. Teraz cierpliwie czekamy z Delicją na aukcję. :lol:

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Delicja została przeniesiona do drugiego kojca w schronisku. Wcześniej mieszkała sama, a teraz ma trzy towarzyszki niedoli - łaciatą Duszkę, łagodą Falę i jeszcze jedną sunię, która nie wiem jak się nazywa. Na szczęście budy w kojcu też są cztery, więc każda ma swoją. Delicja strasznie chce zwrócić na siebie uwagę i jak widzi człowieka zaczyna szczekać. Jak już wyjdzie z kojca, robi się taka cichutka i łagodniutka. Sama słodycz.

Posted

Aukcja Delicji na Allegro się zakończyła wczoraj, ale przez cały czas jej trwania, nie było ani jednego telefonu w sprawie suni :-( :-( :-(

Posted

tak po cichutku myśle - a nuż nie będzie po piątku potrzebna... :p ale ciiii... pojedziemy zobaczymy..... co tam , obiecałam że pojedziemy do Ostrowii to jedziemy, jak mawiał Pawlak "u mnie słowo droższe pieniędzy" (wyjaśnienie dla młodszych dogomaniaków : z filmu Sami Swoi Sylwestra Chęcińskiego :razz: )
jade te 80 km bo dziewczyna nie ma samochodu i inaczej nigdy by do tak odległego w sumie schronu nie trafiła.... a chce żeby pomóc potrzebującym bardzo...

Posted

Aggie, trzymam jutro kciuki, za Waszą wyprawę i życzę znalezienia wymarzonego pieska. A jeśli okaże się nim Delicja to będę się bardzo cieszyć. Powodzenia Dziewczyny!

Posted

Aggie napisał(a):
no ja też.. mam pilnować żeby z dwoma nie wyszla... :razz: JA mam pilnować - rozumiecie? :diabloti:

...ale z trzema moze? :diabloti:
Aguś, na watku osrowskim prosiłam, ale powtórzę jeśli bedzicie mogły, zróbcie proszę kilka zdjeć Mopci, to taka kudłata ciemna sunia ze stojacymi uszami, prawie nie wychodzi z budy i ma maleńkie szanse na wyjście ze schronu :-( Jest dzika i nieufna, a nie ma kogos, by ja nieco oswoił. Proszę...Tam teraz rzadko ktos jeździ i nie ma okazji na zdjęcia.