lika Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Igusia napisał(a):Lika jesli zechcesz podac namiary na siebie to Macka wstawi nasza sliczotke na allegro, czy moze wolisz by ktos inny byl w ogloszeniach? Już podałam jej swoje namiary. Teraz cierpliwie czekamy z Delicją na aukcję. :lol: Quote
beam6 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Właśnie - na górze, na pierwszej a nie na końcu kolejki ! Quote
beam6 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Delicja ja Cię proszę, grzecznie proszę, siedź na pierwszej OK? Quote
lika Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Delicja przypomina się wszystkim i ładnie uśmiecha do cioteczki Maćki o aukcję na Allegro. :lol: Quote
Magdarynka Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Delicja na Allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=179039168 Zaraz wrzucę ją jeszcze na niczyje.org Quote
lika Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 [quote name='Magdarynka']Delicja na Allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=179039168 Zaraz wrzucę ją jeszcze na niczyje.org Bardzo dziękuję. Teraz trzeba trzymać kciuki, żeby komuś z allegrowiczów zapadła w serce. Magdarynko! Wielkie dzięki! Quote
lika Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 I jeszcze jedne podziękowania dla Magdarynki - za zamieszczenie Delicji na stronie Stowarzyszenia. Bardzo dziękuję. Quote
lika Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Delicja została przeniesiona do drugiego kojca w schronisku. Wcześniej mieszkała sama, a teraz ma trzy towarzyszki niedoli - łaciatą Duszkę, łagodą Falę i jeszcze jedną sunię, która nie wiem jak się nazywa. Na szczęście budy w kojcu też są cztery, więc każda ma swoją. Delicja strasznie chce zwrócić na siebie uwagę i jak widzi człowieka zaczyna szczekać. Jak już wyjdzie z kojca, robi się taka cichutka i łagodniutka. Sama słodycz. Quote
lika Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 A oto zrobione wczoraj zdjęcia Delicji. Quote
Igusia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Delicje sa taaaaaaaakie pyyyyyyyyyyszne:loveu: Quote
lika Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Aukcja Delicji na Allegro się zakończyła wczoraj, ale przez cały czas jej trwania, nie było ani jednego telefonu w sprawie suni :-( :-( :-( Quote
Magdarynka Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Wznowiłam aukcję: http://allegro.pl/item182726036_mala_delicja_moze_ty_ja_pokochasz_.html Aggie, kontakt do liki znajdziesz w opisie aukcji. Quote
lika Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='Magdarynka']Wznowiłam aukcję: http://allegro.pl/item182726036_mala_delicja_moze_ty_ja_pokochasz_.html Aggie, kontakt do liki znajdziesz w opisie aukcji. Juz z Aggie rozmawiałam. Magdarynka, strasznie Ci dziękuję za wznowienie aukcji Delicji. :loveu: Quote
Aggie Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 tak po cichutku myśle - a nuż nie będzie po piątku potrzebna... :p ale ciiii... pojedziemy zobaczymy..... co tam , obiecałam że pojedziemy do Ostrowii to jedziemy, jak mawiał Pawlak "u mnie słowo droższe pieniędzy" (wyjaśnienie dla młodszych dogomaniaków : z filmu Sami Swoi Sylwestra Chęcińskiego :razz: ) jade te 80 km bo dziewczyna nie ma samochodu i inaczej nigdy by do tak odległego w sumie schronu nie trafiła.... a chce żeby pomóc potrzebującym bardzo... Quote
esperanza Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Aggie bardzo się cieszę, że jedziecie :multi: Quote
Aggie Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 no ja też.. mam pilnować żeby z dwoma nie wyszla... :razz: JA mam pilnować - rozumiecie? :diabloti: Quote
lika Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Aggie, trzymam jutro kciuki, za Waszą wyprawę i życzę znalezienia wymarzonego pieska. A jeśli okaże się nim Delicja to będę się bardzo cieszyć. Powodzenia Dziewczyny! Quote
malagos Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Aggie napisał(a):no ja też.. mam pilnować żeby z dwoma nie wyszla... :razz: JA mam pilnować - rozumiecie? :diabloti: ...ale z trzema moze? :diabloti: Aguś, na watku osrowskim prosiłam, ale powtórzę jeśli bedzicie mogły, zróbcie proszę kilka zdjeć Mopci, to taka kudłata ciemna sunia ze stojacymi uszami, prawie nie wychodzi z budy i ma maleńkie szanse na wyjście ze schronu :-( Jest dzika i nieufna, a nie ma kogos, by ja nieco oswoił. Proszę...Tam teraz rzadko ktos jeździ i nie ma okazji na zdjęcia. Quote
Recommended Posts