Aggie Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 postaram sie Małgosiu, mam przed sobą 2 schrony , zestresowaną dziewczynę która chce psiaka i mase próśb na temat i Ostrowii i Krzyczek postaram się zrobić co w mojej mocy, wybaczycie mi mam nadzieję jesli nie wszystko mi sie uda.. na razie staram się spamietać kto i o co prosił...:p Quote
lika Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 A Delicja nadal czeka na swojego człowieka.... Quote
Aggie Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 niestety... Delicja była też brana pod uwagę ale padło na biedniejszego (jeśli tak można różnicować między schroniskowymi psiakami:-( ) , ale pamietam o niej.. słodziak i bardzo aktywna psinka..... Quote
lika Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Delicja to faktycznie słodziak. I aktywna bardzo. Lubi pobiegać, poszaleć, poskakać. Tylko w schronisku ma małe szanse na adopcję, bo na wieś to wolą większe psy do budy i pilnowania terenu. A jej w zimę było ciężko w budzie, choć miała "jedynkę". Ona łapki ma krótkie i przez cały czas miała brzuch w śniegu. I sierść ma krótką, więc i marzła, biedactwo. Oby nie musiała zostać w schronisku do następnej zimy... Quote
Aggie Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 no może nie... nie dolujmy się - ale ja trzeba promować - mówię po sobie - ona ginie troszkę wśród tych kilku piesków z którymi jest.... Quote
beam6 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Delicja, przecież prosiłam żebyś siedziała na pierwszej :loveu: Quote
lika Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Aggie napisał(a):no może nie... nie dolujmy się - ale ja trzeba promować - mówię po sobie - ona ginie troszkę wśród tych kilku piesków z którymi jest.... Staram się ją promować, ale na razie bezskutecznie. :-( Jest na stronie Stowarzyszenia, ma allegro cały czas odnawiane, trochę ogłoszeń. Co jeszcze radziłabyś mi zrobić? Quote
beam6 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 lika napisał(a):Co jeszcze radziłabyś mi zrobić? Pilnować, żeby nie uciekała z pierwszej :evil_lol: Quote
lika Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 beam6 napisał(a):Pilnować, żeby nie uciekała z pierwszej :evil_lol: Też staram się pilnować. I codziennie podbijać. :lol: Quote
lika Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 U Delicji bez zmian. Nadal szuka domu ... A oto dzisiejsze fotki: Może jednak komuś zapadnie w serce ... Quote
lika Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Bardzo dziękuję Magdarynce i Beam, za kolorowe ulotki Delicji, które przygotowały na Dzień Ziemi. :loveu: Quote
beam6 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Nie ma za co - marzę o tym, żeby się zmarnowały i zostały wyrzucone do kosza w momencie znalezienia domku przez Delicję :cool3: Głosuję za Delicją w konkursie : "Która dziewczyna teraz do cięcia na Tatarku ?" :evil_lol: Quote
lika Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 Delicja została adoptowana ze schroniska w ubiegłym tygodniu. Według informacji, którą otrzymałam dziś w schronisku, będzie mieszkała w bloku, w Ostrowii Mazowieckiej ze starszą panią. Bardzo bym chciała, żeby była tam szczęśliwa ... Quote
Recommended Posts