Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

postaram sie Małgosiu, mam przed sobą 2 schrony , zestresowaną dziewczynę która chce psiaka i mase próśb na temat i Ostrowii i Krzyczek

postaram się zrobić co w mojej mocy, wybaczycie mi mam nadzieję jesli nie wszystko mi sie uda.. na razie staram się spamietać kto i o co prosił...:p

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niestety... Delicja była też brana pod uwagę ale padło na biedniejszego (jeśli tak można różnicować między schroniskowymi psiakami:-( ) , ale pamietam o niej.. słodziak i bardzo aktywna psinka.....

Posted

Delicja to faktycznie słodziak. I aktywna bardzo. Lubi pobiegać, poszaleć, poskakać. Tylko w schronisku ma małe szanse na adopcję, bo na wieś to wolą większe psy do budy i pilnowania terenu. A jej w zimę było ciężko w budzie, choć miała "jedynkę". Ona łapki ma krótkie i przez cały czas miała brzuch w śniegu. I sierść ma krótką, więc i marzła, biedactwo. Oby nie musiała zostać w schronisku do następnej zimy...

Posted

no może nie... nie dolujmy się - ale ja trzeba promować - mówię po sobie - ona ginie troszkę wśród tych kilku piesków z którymi jest....

Posted

Aggie napisał(a):
no może nie... nie dolujmy się - ale ja trzeba promować - mówię po sobie - ona ginie troszkę wśród tych kilku piesków z którymi jest....

Staram się ją promować, ale na razie bezskutecznie. :-( Jest na stronie Stowarzyszenia, ma allegro cały czas odnawiane, trochę ogłoszeń. Co jeszcze radziłabyś mi zrobić?

• 2 weeks later...
Posted

Nie ma za co - marzę o tym, żeby się zmarnowały i zostały wyrzucone do kosza w momencie znalezienia domku przez Delicję :cool3:

Głosuję za Delicją w konkursie : "Która dziewczyna teraz do cięcia na Tatarku ?" :evil_lol:

Posted

Delicja została adoptowana ze schroniska w ubiegłym tygodniu. Według informacji, którą otrzymałam dziś w schronisku, będzie mieszkała w bloku, w Ostrowii Mazowieckiej ze starszą panią. Bardzo bym chciała, żeby była tam szczęśliwa ...