Jump to content
Dogomania

Prada owczareczka odebrana skrajnie zaniedbana - już we wspaniałym domu:))))))))

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']wiadomo:):)
byla wizyta i Prada moze sie pakowac do domku:):multi::multi:[/QUOTE]

A jednak :multi:
Tym razem się udało :):):)
I to jak :razz:
Anett mi mówiła, że to jeden z tych wymarzonych domków, w których psiaki są kochane i rozpieszczane do granic możliwości :):):)

[B]Prada[/B], sunieczko, będziesz żyła jak królewna ;)
Należy Ci się :)

• Replies 188
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']wiadomo:):)
byla wizyta i Prada moze sie pakowac do domku:):multi::multi:[/QUOTE]
Takie wiesci czyta sie z usmiechem na twarzy i dzikimi podskokami przed kompem .Piekna Prada ma domek !!!! Cudownie .Duzo szczescia sunieczko .

[IMG]http://img134.imageshack.us/img134/2269/muziek18ky7.gif[/IMG]

Posted

Prada jedzie do Poznania, do domu z ogrodem; ludzie z wielkim sercem dla zwierząt, kilka miesięcy temu odeszła ukochana owczarka, Państwo przygarnęli znalezionego, wyrzuconego szczeniaka, ale postanowili dać dom jeszcze jakiejś biedzie owczarkowej;
Prada będzie miała towarzystwo półrocznego wyrostka; psiaki mieszkają w domu, śpią w łóżku:lol:, do szaleństw mają ogród, oprócz tego spacerki i stały kontakt z człowiekiem:Cool!::Cool!::Cool!: ale ten Poznań jest szczęśliwy dla naszych psiaków!!! ponad tydzień temu do równie rewelacyjnego domu pojechała Tami:lol:
Bądź już zawsze szczęśliwa dziewczynko!!!!!

Posted

[quote name='anett']Prada jedzie do Poznania, do domu z ogrodem; ludzie z wielkim sercem dla zwierząt, kilka miesięcy temu odeszła ukochana owczarka, Państwo przygarnęli znalezionego, wyrzuconego szczeniaka, ale postanowili dać dom jeszcze jakiejś biedzie owczarkowej;
Prada będzie miała towarzystwo półrocznego wyrostka; psiaki mieszkają w domu, śpią w łóżku:lol:, do szaleństw mają ogród, oprócz tego spacerki i stały kontakt z człowiekiem:Cool!::Cool!::Cool!: ale ten Poznań jest szczęśliwy dla naszych psiaków!!! ponad tydzień temu do równie rewelacyjnego domu pojechała Tami:lol:
Bądź już zawsze szczęśliwa dziewczynko!!!!![/QUOTE]

SUPER SUPER SUPER !!! :lol::lol::lol:

Posted

A ja przybiegam z informacją że mam dla Prady 118,50 zł z bazarku a tu takie wspaniałe wieści :multi::multi::multi: Pieniążki na pewno przydadzą się na spłatę długu naszej dziewczynki :)
Boże jak się cieszę że maleńka jedzie do domku :loveu:
ślijcie dziewczynki numerek konta do wpłat a ja się przeleje ;)
A jak pieniążki dolecą proszę pięknie o potwierdzenie na tym bazarku :)
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/231817-Rozliczamy-!Ciągle-Dokładamy-Filcaczki-Dodatki-Ciuszki-Szarpaki-14-09-22-00[/URL]

Posted

[quote name='Martika@Aischa']A ja przybiegam z informacją że mam dla Prady 118,50 zł z bazarku a tu takie wspaniałe wieści :multi::multi::multi: Pieniążki na pewno przydadzą się na spłatę długu naszej dziewczynki :)
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/231817-Rozliczamy-!Ciągle-Dokładamy-Filcaczki-Dodatki-Ciuszki-Szarpaki-14-09-22-00[/URL][/QUOTE]

wspaniale:):):multi:
to Martiko ja moze podam Ci bezpośrednio numer konta do hoteliku na pw - bo mamy zaplacone do 28.09 czyli do dzis zostaje jeszcze do oplacenia 12 dni czyli 120zl
ja dopłace Lilce te 1,50 i juz z hotelikiem bedziemy na czysto

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']wspaniale:):):multi:
to Martiko ja moze podam Ci bezpośrednio numer konta do hoteliku na pw - bo mamy zaplacone do 28.09 czyli do dzis zostaje jeszcze do oplacenia 12 dni czyli 120zl
ja dopłace Lilce te 1,50 i juz z hotelikiem bedziemy na czysto[/QUOTE]

Super :) niech ślicznotka rozpocznie nowy rozdział bez długu :)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Super :) niech ślicznotka rozpocznie nowy rozdział bez długu :)[/QUOTE]

poslane:)
czyli zostaje do spłaty 240zl na OTOZIe

mam nadzieje, ze Prada bedzie sie dobrze zachowywac w domku:):)
powodzenia psiaku!!

Posted

witam wszystkie Panie i Panów
Pragnę poinformować że Prada jest już w domu cała i zdrowa zjadła dobry obiad i aktualnie "ustawia" Miśka .Jest bardzo kochana grzeczna i już nie jest biedna , ma dom , rodzine swój kont do spania dużo miłości i wszytko co psiak powinien mieć .Acha i bedzie żyła nie jak królowa ale jak dwie królowe a co niech ma .Ponadto pragnę podziękować wszystkim osobom , które przyczyniły się do poprawy losu tego biednego psiaka.Pozdrawiam wszystkich pozytywnie zakręconych dogomaniaków .Dziękuję

Posted

[quote name='kaziu28']witam wszystkie Panie i Panów
Pragnę poinformować że Prada jest już w domu cała i zdrowa zjadła dobry obiad i aktualnie "ustawia" Miśka .Jest bardzo kochana grzeczna i już nie jest biedna , ma dom , rodzine swój kont do spania dużo miłości i wszytko co psiak powinien mieć .Acha i bedzie żyła nie jak królowa ale jak dwie królowe a co niech ma .Ponadto pragnę podziękować wszystkim osobom , które przyczyniły się do poprawy losu tego biednego psiaka.Pozdrawiam wszystkich pozytywnie zakręconych dogomaniaków .Dziękuję[/QUOTE]
witamy nowy domek Prady:multi::multi:
jak ja uwielbiam jak nowe domy sie tu loguja i przekazuja wiesci z pierwszej reki

super sie czyta takie wiadomosci - daja kopa do dalszego działania:lol::lol:

Posted

Pragnę poinformować że Prada jest już w domu cała i zdrowa zjadła dobry obiad i aktualnie "ustawia" Miśka .Jest bardzo kochana grzeczna i już nie jest biedna , ma dom , rodzine swój kont do spania dużo miłości i wszytko co psiak powinien mieć .Acha i bedzie żyła nie jak królowa ale jak dwie królowe a co niech ma .Ponadto pragnę podziękować wszystkim osobom , które przyczyniły się do poprawy losu tego biednego psiaka.Pozdrawiam wszystkich pozytywnie zakręconych dogomaniaków .Dziękuję[/QUOTE]

Bądźcie razem mega ale to mega szczęśliwi :loveu:

Posted

"Kaziu28" dużo szczęścia życzę i dziękuję tak od siebie, że ten śliczny psiak znalazł domek, też mamy adoptowaną sunię i była to dobra decyzja, ;-) trzymajcie się cieplutko cała rodzinka + psiaki ;-), buziole w nosek dla Prady no i Miśka ;-)

Posted

[quote name='bubi-rybnik']"Kaziu28" dużo szczęścia życzę i dziękuję tak od siebie, że ten śliczny psiak znalazł domek, też mamy adoptowaną sunię i była to dobra decyzja, ;-) trzymajcie się cieplutko cała rodzinka + psiaki ;-), buziole w nosek dla Prady no i Miśka ;-)[/QUOTE]
noo Wikusi tez sie trafilo jak ślepej kurze:):)

Posted (edited)

[quote name='Martika@Aischa'][B]A ja przybiegam z informacją że mam dla Prady 118,50 zł z bazarku[/B] a tu takie wspaniałe wieści :multi::multi::multi: Pieniążki na pewno przydadzą się na spłatę długu naszej dziewczynki :)
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/231817-Rozliczamy-!Ciągle-Dokładamy-Filcaczki-Dodatki-Ciuszki-Szarpaki-14-09-22-00[/URL][/QUOTE]

[B]Martiko[/B], dziękuję :modla:
Mam u Ciebie dług wdzięczności :razz:

Witamy serdecznie domek Prady :):):)
To my dziękujemy :Rose:
[B]Kaziu28[/B], jakkolwiek by to nie zabrzmiało, to musisz wiedzieć, że ja sobie Ciebie dosłownie wyśniłam dla Prady :razz: ;)
Pisz nam tu o niej dużo i często
A jak jeszcze od czasu do czasu będziesz wklejał jakieś zdjęcia dziewczynki, to już będziemy w siódmym niebie :multi:

Edited by DONnka
Posted

Witamy serdecznie na dogo i gorąco dziękujemy za dom dla Prady:lol::lol::multi:
Mam nadzieję, że pierwsza noc przebiega spokojnie?:lol: a jak psiaki się dogadały?

Martika ogromnie dziękujemy za pomoc!:loveu:

Posted

[quote name='anett']Witamy serdecznie na dogo i gorąco dziękujemy za dom dla Prady:lol::lol::multi:
Mam nadzieję, że pierwsza noc przebiega spokojnie?:lol: a jak psiaki się dogadały?

Martika ogromnie dziękujemy za pomoc!:loveu:[/QUOTE]

Prada dostała nową kołdre do spania był to prezent gwiazdkowy dla Sabuni ale nie przypadł jej do gustu więc leżał w szafie a teraz jak znalazł dla Prady. Zawołałem psy i pokazałem gdzie spi Prada a gdzie Misiek i tak spały do rana bez żadnego problemu każde na swojej kołdrze rozwalone na maksa .Co się tyczy dogadania psów no to z Pradą nie ma żadnego problemu natomiast Misiek wczoraj stale na nią szczekał no i Prada zrobiła z nim porządek dziś już nie szczeka.W nagrodę dzisiaj pięknie wylizała mu ucho, choć mi się wydawało że miał czyste no ale nie jestem ekspertem od higieny . Rano po sniadaniu była drzemka ,a teraz po obiedzie jest siesta oboje spią . Wydaje się że nie ma problemu z dogadaniem sie.

Posted

[quote name='kaziu28']Prada dostała nową kołdre do spania był to prezent gwiazdkowy dla Sabuni ale nie przypadł jej do gustu więc leżał w szafie a teraz jak znalazł dla Prady. Zawołałem psy i pokazałem gdzie spi Prada a gdzie Misiek i tak spały do rana bez żadnego problemu każde na swojej kołdrze rozwalone na maksa .Co się tyczy dogadania psów no to z Pradą nie ma żadnego problemu natomiast Misiek wczoraj stale na nią szczekał no i Prada zrobiła z nim porządek dziś już nie szczeka.W nagrodę dzisiaj pięknie wylizała mu ucho, choć mi się wydawało że miał czyste no ale nie jestem ekspertem od higieny . Rano po sniadaniu była drzemka ,a teraz po obiedzie jest siesta oboje spią . Wydaje się że nie ma problemu z dogadaniem sie.[/QUOTE]

Super wieści :multi:
Dziękujemy :):):)
Oby tak dalej :thumbs: