DONnka Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 [quote name='Lu_Gosiak']wiadomo:):) byla wizyta i Prada moze sie pakowac do domku:):multi::multi:[/QUOTE] A jednak :multi: Tym razem się udało :):):) I to jak :razz: Anett mi mówiła, że to jeden z tych wymarzonych domków, w których psiaki są kochane i rozpieszczane do granic możliwości :):):) [B]Prada[/B], sunieczko, będziesz żyła jak królewna ;) Należy Ci się :) Quote
bubi-rybnik Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 :multi: super super super strasznie się z mamą cieszymy i Wikulik też ;-) pozdrawiamy wszystkich, którzy się przyczynili do nowego domku. Quote
unixena Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 [quote name='Lu_Gosiak']wiadomo:):) byla wizyta i Prada moze sie pakowac do domku:):multi::multi:[/QUOTE] Takie wiesci czyta sie z usmiechem na twarzy i dzikimi podskokami przed kompem .Piekna Prada ma domek !!!! Cudownie .Duzo szczescia sunieczko . [IMG]http://img134.imageshack.us/img134/2269/muziek18ky7.gif[/IMG] Quote
hotel_lilki Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 JUTRO PRZYJEŻDZA PAN PO PRADE. CZEKAMY Z NIECIERPLIWOŚCIA :lol: Quote
anett Posted October 10, 2012 Author Posted October 10, 2012 Prada jedzie do Poznania, do domu z ogrodem; ludzie z wielkim sercem dla zwierząt, kilka miesięcy temu odeszła ukochana owczarka, Państwo przygarnęli znalezionego, wyrzuconego szczeniaka, ale postanowili dać dom jeszcze jakiejś biedzie owczarkowej; Prada będzie miała towarzystwo półrocznego wyrostka; psiaki mieszkają w domu, śpią w łóżku:lol:, do szaleństw mają ogród, oprócz tego spacerki i stały kontakt z człowiekiem:Cool!::Cool!::Cool!: ale ten Poznań jest szczęśliwy dla naszych psiaków!!! ponad tydzień temu do równie rewelacyjnego domu pojechała Tami:lol: Bądź już zawsze szczęśliwa dziewczynko!!!!! Quote
joteska Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 cudownie :multi::multi::multi: Prada będzie teraz żyć jak prawdziwa Prada, bądź szczęśliwa sunieczko:loveu: Quote
burren Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 [quote name='anett']Prada jedzie do Poznania, do domu z ogrodem; ludzie z wielkim sercem dla zwierząt, kilka miesięcy temu odeszła ukochana owczarka, Państwo przygarnęli znalezionego, wyrzuconego szczeniaka, ale postanowili dać dom jeszcze jakiejś biedzie owczarkowej; Prada będzie miała towarzystwo półrocznego wyrostka; psiaki mieszkają w domu, śpią w łóżku:lol:, do szaleństw mają ogród, oprócz tego spacerki i stały kontakt z człowiekiem:Cool!::Cool!::Cool!: ale ten Poznań jest szczęśliwy dla naszych psiaków!!! ponad tydzień temu do równie rewelacyjnego domu pojechała Tami:lol: Bądź już zawsze szczęśliwa dziewczynko!!!!![/QUOTE] SUPER SUPER SUPER !!! :lol::lol::lol: Quote
Martika&Aischa Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 A ja przybiegam z informacją że mam dla Prady 118,50 zł z bazarku a tu takie wspaniałe wieści :multi::multi::multi: Pieniążki na pewno przydadzą się na spłatę długu naszej dziewczynki :) Boże jak się cieszę że maleńka jedzie do domku :loveu: ślijcie dziewczynki numerek konta do wpłat a ja się przeleje ;) A jak pieniążki dolecą proszę pięknie o potwierdzenie na tym bazarku :) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/231817-Rozliczamy-!Ciągle-Dokładamy-Filcaczki-Dodatki-Ciuszki-Szarpaki-14-09-22-00[/URL] Quote
Lu_Gosiak Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 [quote name='Martika@Aischa']A ja przybiegam z informacją że mam dla Prady 118,50 zł z bazarku a tu takie wspaniałe wieści :multi::multi::multi: Pieniążki na pewno przydadzą się na spłatę długu naszej dziewczynki :) Boże jak się cieszę że maleńka jedzie do domku :loveu: ślijcie dziewczynki numerek konta do wpłat a ja się przeleje ;) A jak pieniążki dolecą proszę pięknie o potwierdzenie na tym bazarku :) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/231817-Rozliczamy-!Ciągle-Dokładamy-Filcaczki-Dodatki-Ciuszki-Szarpaki-14-09-22-00[/URL][/QUOTE] wspaniale:):):multi: to Martiko ja moze podam Ci bezpośrednio numer konta do hoteliku na pw - bo mamy zaplacone do 28.09 czyli do dzis zostaje jeszcze do oplacenia 12 dni czyli 120zl ja dopłace Lilce te 1,50 i juz z hotelikiem bedziemy na czysto Quote
Martika&Aischa Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 [quote name='Lu_Gosiak']wspaniale:):):multi: to Martiko ja moze podam Ci bezpośrednio numer konta do hoteliku na pw - bo mamy zaplacone do 28.09 czyli do dzis zostaje jeszcze do oplacenia 12 dni czyli 120zl ja dopłace Lilce te 1,50 i juz z hotelikiem bedziemy na czysto[/QUOTE] Super :) niech ślicznotka rozpocznie nowy rozdział bez długu :) Quote
Lu_Gosiak Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Super :) niech ślicznotka rozpocznie nowy rozdział bez długu :)[/QUOTE] poslane:) czyli zostaje do spłaty 240zl na OTOZIe mam nadzieje, ze Prada bedzie sie dobrze zachowywac w domku:):) powodzenia psiaku!! Quote
DONnka Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 [B]SZEROKIEJ DROGI PRADA[/B] :loveu: :loveu: :loveu: Tak się cieszę :multi: :multi: :multi: Twoja adopcja przywróciła mi wiarę w przeznaczenie :cool3: Quote
kaziu28 Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 witam wszystkie Panie i Panów Pragnę poinformować że Prada jest już w domu cała i zdrowa zjadła dobry obiad i aktualnie "ustawia" Miśka .Jest bardzo kochana grzeczna i już nie jest biedna , ma dom , rodzine swój kont do spania dużo miłości i wszytko co psiak powinien mieć .Acha i bedzie żyła nie jak królowa ale jak dwie królowe a co niech ma .Ponadto pragnę podziękować wszystkim osobom , które przyczyniły się do poprawy losu tego biednego psiaka.Pozdrawiam wszystkich pozytywnie zakręconych dogomaniaków .Dziękuję Quote
Lu_Gosiak Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 [quote name='kaziu28']witam wszystkie Panie i Panów Pragnę poinformować że Prada jest już w domu cała i zdrowa zjadła dobry obiad i aktualnie "ustawia" Miśka .Jest bardzo kochana grzeczna i już nie jest biedna , ma dom , rodzine swój kont do spania dużo miłości i wszytko co psiak powinien mieć .Acha i bedzie żyła nie jak królowa ale jak dwie królowe a co niech ma .Ponadto pragnę podziękować wszystkim osobom , które przyczyniły się do poprawy losu tego biednego psiaka.Pozdrawiam wszystkich pozytywnie zakręconych dogomaniaków .Dziękuję[/QUOTE] witamy nowy domek Prady:multi::multi: jak ja uwielbiam jak nowe domy sie tu loguja i przekazuja wiesci z pierwszej reki super sie czyta takie wiadomosci - daja kopa do dalszego działania:lol::lol: Quote
Martika&Aischa Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 [quote name='kaziu28']witam wszystkie Panie i Panów Pragnę poinformować że Prada jest już w domu cała i zdrowa zjadła dobry obiad i aktualnie "ustawia" Miśka .Jest bardzo kochana grzeczna i już nie jest biedna , ma dom , rodzine swój kont do spania dużo miłości i wszytko co psiak powinien mieć .Acha i bedzie żyła nie jak królowa ale jak dwie królowe a co niech ma .Ponadto pragnę podziękować wszystkim osobom , które przyczyniły się do poprawy losu tego biednego psiaka.Pozdrawiam wszystkich pozytywnie zakręconych dogomaniaków .Dziękuję[/QUOTE] Bądźcie razem mega ale to mega szczęśliwi :loveu: Quote
bubi-rybnik Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 "Kaziu28" dużo szczęścia życzę i dziękuję tak od siebie, że ten śliczny psiak znalazł domek, też mamy adoptowaną sunię i była to dobra decyzja, ;-) trzymajcie się cieplutko cała rodzinka + psiaki ;-), buziole w nosek dla Prady no i Miśka ;-) Quote
Lu_Gosiak Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 [quote name='bubi-rybnik']"Kaziu28" dużo szczęścia życzę i dziękuję tak od siebie, że ten śliczny psiak znalazł domek, też mamy adoptowaną sunię i była to dobra decyzja, ;-) trzymajcie się cieplutko cała rodzinka + psiaki ;-), buziole w nosek dla Prady no i Miśka ;-)[/QUOTE] noo Wikusi tez sie trafilo jak ślepej kurze:):) Quote
DONnka Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 (edited) [quote name='Martika@Aischa'][B]A ja przybiegam z informacją że mam dla Prady 118,50 zł z bazarku[/B] a tu takie wspaniałe wieści :multi::multi::multi: Pieniążki na pewno przydadzą się na spłatę długu naszej dziewczynki :) Boże jak się cieszę że maleńka jedzie do domku :loveu: ślijcie dziewczynki numerek konta do wpłat a ja się przeleje ;) A jak pieniążki dolecą proszę pięknie o potwierdzenie na tym bazarku :) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/231817-Rozliczamy-!Ciągle-Dokładamy-Filcaczki-Dodatki-Ciuszki-Szarpaki-14-09-22-00[/URL][/QUOTE] [B]Martiko[/B], dziękuję :modla: Mam u Ciebie dług wdzięczności :razz: [quote name='kaziu28']witam wszystkie Panie i Panów Pragnę poinformować że Prada jest już w domu cała i zdrowa zjadła dobry obiad i aktualnie "ustawia" Miśka .Jest bardzo kochana grzeczna i już nie jest biedna , ma dom , rodzine swój kont do spania dużo miłości i wszytko co psiak powinien mieć .Acha i bedzie żyła nie jak królowa ale jak dwie królowe a co niech ma .Ponadto pragnę podziękować wszystkim osobom , które przyczyniły się do poprawy losu tego biednego psiaka.Pozdrawiam wszystkich pozytywnie zakręconych dogomaniaków .Dziękuję[/QUOTE] Witamy serdecznie domek Prady :):):) To my dziękujemy :Rose: [B]Kaziu28[/B], jakkolwiek by to nie zabrzmiało, to musisz wiedzieć, że ja sobie Ciebie dosłownie wyśniłam dla Prady :razz: ;) Pisz nam tu o niej dużo i często A jak jeszcze od czasu do czasu będziesz wklejał jakieś zdjęcia dziewczynki, to już będziemy w siódmym niebie :multi: Edited October 11, 2012 by DONnka Quote
anett Posted October 12, 2012 Author Posted October 12, 2012 [quote name='kaziu28']witam wszystkie Panie i Panów Pragnę poinformować że Prada jest już w domu cała i zdrowa zjadła dobry obiad i aktualnie "ustawia" Miśka .Jest bardzo kochana grzeczna i już nie jest biedna , ma dom , rodzine swój kont do spania dużo miłości i wszytko co psiak powinien mieć .Acha i bedzie żyła nie jak królowa ale jak dwie królowe a co niech ma .Ponadto pragnę podziękować wszystkim osobom , które przyczyniły się do poprawy losu tego biednego psiaka.Pozdrawiam wszystkich pozytywnie zakręconych dogomaniaków .Dziękuję[/QUOTE] Witamy serdecznie na dogo i gorąco dziękujemy za dom dla Prady:lol::lol::multi: Mam nadzieję, że pierwsza noc przebiega spokojnie?:lol: a jak psiaki się dogadały? Martika ogromnie dziękujemy za pomoc!:loveu: Quote
bela51 Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Bardzo sie ciesze ! Zycze szczescia Pradzie i jej adopcyjnym rodzicom.:lol: Quote
beka Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Gratulacje wspaniałej adopcji :) Praduniu dużo szczescia. Quote
kaziu28 Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 [quote name='anett']Witamy serdecznie na dogo i gorąco dziękujemy za dom dla Prady:lol::lol::multi: Mam nadzieję, że pierwsza noc przebiega spokojnie?:lol: a jak psiaki się dogadały? Martika ogromnie dziękujemy za pomoc!:loveu:[/QUOTE] Prada dostała nową kołdre do spania był to prezent gwiazdkowy dla Sabuni ale nie przypadł jej do gustu więc leżał w szafie a teraz jak znalazł dla Prady. Zawołałem psy i pokazałem gdzie spi Prada a gdzie Misiek i tak spały do rana bez żadnego problemu każde na swojej kołdrze rozwalone na maksa .Co się tyczy dogadania psów no to z Pradą nie ma żadnego problemu natomiast Misiek wczoraj stale na nią szczekał no i Prada zrobiła z nim porządek dziś już nie szczeka.W nagrodę dzisiaj pięknie wylizała mu ucho, choć mi się wydawało że miał czyste no ale nie jestem ekspertem od higieny . Rano po sniadaniu była drzemka ,a teraz po obiedzie jest siesta oboje spią . Wydaje się że nie ma problemu z dogadaniem sie. Quote
DONnka Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 [quote name='kaziu28']Prada dostała nową kołdre do spania był to prezent gwiazdkowy dla Sabuni ale nie przypadł jej do gustu więc leżał w szafie a teraz jak znalazł dla Prady. Zawołałem psy i pokazałem gdzie spi Prada a gdzie Misiek i tak spały do rana bez żadnego problemu każde na swojej kołdrze rozwalone na maksa .Co się tyczy dogadania psów no to z Pradą nie ma żadnego problemu natomiast Misiek wczoraj stale na nią szczekał no i Prada zrobiła z nim porządek dziś już nie szczeka.W nagrodę dzisiaj pięknie wylizała mu ucho, choć mi się wydawało że miał czyste no ale nie jestem ekspertem od higieny . Rano po sniadaniu była drzemka ,a teraz po obiedzie jest siesta oboje spią . Wydaje się że nie ma problemu z dogadaniem sie.[/QUOTE] Super wieści :multi: Dziękujemy :):):) Oby tak dalej :thumbs: Quote
Recommended Posts