Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

__Lara napisał(a):
Olu, a czy można Punkt rozbudować, tj. powiększyć o kolejne kojce?

Ludzie są bez serca, niech się już skończą wakacje :( :( :(

Nie można :( Ponieważ, Punkt jest Punktem i jeżeli zaczną to rozbudowywać to stanie się schroniskiem...
Biurokracja Laro :(

Posted

jeżeli chodzi o kociaki, Starachowice to za daleko żeby przywieźć takiego na tymczas? Jej, bo może namówiłabym rodziców na tymczas... Kiedyś mieliśmy kota już 2 razy, ale jak tak sobie racjonalnie myślę to chyba nawet jeśli - to za daleko..

Posted

stepelkaa napisał(a):
jeżeli chodzi o kociaki, Starachowice to za daleko żeby przywieźć takiego na tymczas? Jej, bo może namówiłabym rodziców na tymczas... Kiedyś mieliśmy kota już 2 razy, ale jak tak sobie racjonalnie myślę to chyba nawet jeśli - to za daleko..

Kurczę no kawałek to jest, ale może by się znalazło transport? :)

Posted

Avilia napisał(a):
Kurczę no kawałek to jest, ale może by się znalazło transport? :)

pogadam pod koniec wakacji. Chociaż ja już to widzę, to gadanie, że żwirek śmierdzi. Ale z drugiej strony dwa koty tymczasowo były i jak już były to nikt nie marudził :) Psa mam, ale kotów nie je :)

Posted

stepelkaa napisał(a):
pogadam pod koniec wakacji. Chociaż ja już to widzę, to gadanie, że żwirek śmierdzi. Ale z drugiej strony dwa koty tymczasowo były i jak już były to nikt nie marudził :) Psa mam, ale kotów nie je :)

Super by było, pogadaj, pogadaj. Transport zawsze się jakiś znajdzie :)

Posted

[FONT=lucida grande]Wyrzuciłbyś na ulicę przyjaciela który spędził z Tobą jakieś 13 lat życia?[/FONT]

[FONT=lucida grande]Tego dziadka tak porzucono. Trafił do schroniska. Niestety jego stan zdrowia zaczął się bardzo pogarszać, przestał jeść (trafił i tak bardzo wychudzony), dodatkowo [/FONT][FONT=lucida grande]zaczęły go masowo obsiadać muchy i komary. Potrzebna mu pilna diagnostyka u weta, nie mogłyśmy dłużej na to patrzeć - zabrałyśmy go do naszego i tak już bardzo przepełnionego zwierzętami domu. Chwilowo koczuje do jutra w kennel klatce naszych kociąt (kociaki dzisiaj nocują w dużym transporterze - help, klatek nam brakuje! U nas to "towar" dosłownie deficytowy...). Jutro jedzie z Klaudią do weterynarza.

PILNIE POSZUKUJEMY DOMU TYMCZASOWEGO, KTÓRY PRZYJMIE GO BEZPŁATNIE! Psiak jest całkowicie bezproblemowy - jemu potrzeba spokoju, miski i krótkich spacerów. Nie szczeka, nie piszczy.

Apelujemy także o wsparcie finansowe - jeżeli nie znajdzie się DT to chcemy go umieścić w hotelu dla psów - ale bez funduszy nie jesteśmy w stanie tego zrobić! Prosimy o pomoc dla tego psiego staruszka?! Czym zawinił?! JAK MOŻNA PORZUCIĆ TAKIEGO STARUSZKA!!!

33 1540 1128 2081 9100 7566 0001
Fundacja "Zwierzęca Arkadia"
ul. Sarenek 10B
43-215 Jankowice
z dopiskiem: staruszek DAMIS

[/FONT]

Posted

Avilia napisał(a):
[FONT=lucida grande]Wyrzuciłbyś na ulicę przyjaciela który spędził z Tobą jakieś 13 lat życia?[/FONT]

[FONT=lucida grande]Tego dziadka tak porzucono. Trafił do schroniska. Niestety jego stan zdrowia zaczął się bardzo pogarszać, przestał jeść (trafił i tak bardzo wychudzony), dodatkowo [/FONT][FONT=lucida grande]zaczęły go masowo obsiadać muchy i komary. Potrzebna mu pilna diagnostyka u weta, nie mogłyśmy dłużej na to patrzeć - zabrałyśmy go do naszego i tak już bardzo przepełnionego zwierzętami domu. Chwilowo koczuje do jutra w kennel klatce naszych kociąt (kociaki dzisiaj nocują w dużym transporterze - help, klatek nam brakuje! U nas to "towar" dosłownie deficytowy...). Jutro jedzie z Klaudią do weterynarza.

PILNIE POSZUKUJEMY DOMU TYMCZASOWEGO, KTÓRY PRZYJMIE GO BEZPŁATNIE! Psiak jest całkowicie bezproblemowy - jemu potrzeba spokoju, miski i krótkich spacerów. Nie szczeka, nie piszczy.

Apelujemy także o wsparcie finansowe - jeżeli nie znajdzie się DT to chcemy go umieścić w hotelu dla psów - ale bez funduszy nie jesteśmy w stanie tego zrobić! Prosimy o pomoc dla tego psiego staruszka?! Czym zawinił?! JAK MOŻNA PORZUCIĆ TAKIEGO STARUSZKA!!!

ul. Sarenek 10B
43-215 Jankowice
z dopiskiem: staruszek DAMIS

[/FONT]

oj nie widzę zdjęcia, teraz jak dałam odp. z cytatem to jest???

Posted

Avilia napisał(a):
Etna, malamutka - bez wątku. Wiele psów nie ma wątków, bo nie wyrabiamy czasowo.
Etna ma wydarzenie na FB, bo tam siłą rzeczy szybciej się wszystko wgrywa: https://www.facebook.com/events/565599283486907/?fref=ts

Kurczę, cały świat przenosi na FB, będę musiała też spróbować tam się zarejestrować. A nie bardzo mi się to uśmiecha...
Acha! A w tej wiadomej sprawie coś się już robi :)

Posted

Isiak napisał(a):
Kurczę, cały świat przenosi na FB, będę musiała też spróbować tam się zarejestrować. A nie bardzo mi się to uśmiecha...
Acha! A w tej wiadomej sprawie coś się już robi :)

Dawaj na "fejsa" :D Dosyć nieźle tam idzie z promocją zwierzaków :)

SUPER! Nie mogę się doczekać żeby ruszyć z tematem po ludziach :)

Posted

Isiak napisał(a):

Już tam jestem - CUUUUUUDA!
Dzięki Isiak!

stepelkaa napisał(a):

Dziękujemy Stepelko :) Jak dojdzie wpłata to oczywiście potwierdzę :)

Posted

[FONT=lucida grande]A żeby nam się za bardzo nie nudziło...[/FONT]

[FONT=lucida grande]Potrzebujemy mleka MIXOL! [/FONT]
[FONT=lucida grande]PILNIE!!![/FONT]
[FONT=lucida grande]Mamy 5 kociąt na wykarmieniu...Może ktoś ma i mógłby nam podarować.[/FONT][FONT=lucida grande]
Kocięta jadą w tym tygodniu na przegląd do weterynarza, potrzebujemy wsparcia.

ul. Sarenek 10B
43-215 Jankowice
z dopiskiem: KWINTET

[/FONT]