Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

__Lara napisał(a):
Jakie oseski :( :( :( :( :( Czy ludzie serca nie mają????????????

Rozmnożyć umieją...
Podłe babsko, nawet nie dała im dwóch tygodni żeby mogły być przy matce....

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ewu napisał(a):
Rozmnożyć umieją...
Podłe babsko, nawet nie dała im dwóch tygodni żeby mogły być przy matce....

Ciekawe czy to babsko było kiedyś matką :angryy: Jak tak to gratuluję :angryy:

Posted

__Lara napisał(a):
Ciekawe czy to babsko było kiedyś matką :angryy: Jak tak to gratuluję :angryy:

Szkoda nerwów na takich ludzi...

Posted

__Lara napisał(a):
Myślałam o tych maleństwach w nocy :( biedne, bez mamy, w obcym miejscu, co z nimi będzie :(

Lara ja niewiele mogę pomóc bo jestem w Londynie i doskakuję na dogo.
Może załóż wątek imaluchom i porozsyłaj , ja wieczorem też bym rozsyłała.
Kasa na mleczko i szczepienia jest bardzo potrzebna.
Nie mam nawet jak dzwonić bo na komórki kosztuje majątek- roaming wali po kieszeni...
Nie wiem czy dziewczyny wiedzą ,że tu padła oferta potrzymania dzieciaczków przez dwa tygodnie...
Możesz do nich zadzwonić?

Posted

ewu napisał(a):
Lara ja niewiele mogę pomóc bo jestem w Londynie i doskakuję na dogo.
Może załóż wątek imaluchom i porozsyłaj , ja wieczorem też bym rozsyłała.
Kasa na mleczko i szczepienia jest bardzo potrzebna.
Nie mam nawet jak dzwonić bo na komórki kosztuje majątek- roaming wali po kieszeni...
Nie wiem czy dziewczyny wiedzą ,że tu padła oferta potrzymania dzieciaczków przez dwa tygodnie...
Możesz do nich zadzwonić?

2 tygodnie proponuje masa osób i na FB ;/ Za co oczywiście dziękujemy ale zupełnie nas to nie urządza. Chyba, że te DT w Pszczynie lub okolicach by były, bo wieźć szczyle na drugi koniec PL żeby za chwilę znów po nie jechać jest bez sensu :/

Posted

Avilia napisał(a):
2 tygodnie proponuje masa osób i na FB ;/ Za co oczywiście dziękujemy ale zupełnie nas to nie urządza. Chyba, że te DT w Pszczynie lub okolicach by były, bo wieźć szczyle na drugi koniec PL żeby za chwilę znów po nie jechać jest bez sensu :/

A to nie w Wodzisławiu ten dt proponowany przez Szarfę?
Wodzisław to chyba bardzo blisko.
Zadzwońcie co Wam szkodzi...

Posted

[FONT=lucida grande]Za chwilę jedziemy po maluchy do Punktu. Na tydzień - nie dłużej, bo potem wyjeżdża - przyjmie je nasza wolontariuszka [/FONT]Honorata Wasilewska[FONT=lucida grande], która całe szczęście mieszka niedaleko, bo w Bielsku. [/FONT]
[FONT=lucida grande]Ale to jest tylko tydzień czasu, musimy się sprężyć i szukać czegoś bezterminowo - do czasu znalezienia domów.
[/FONT]
Szafra, po tym tygodniu, możesz wtedy któregoś przyjąć na kolejne 2 jeżeli nic nie znajdziemy?

[FONT=lucida grande]Pilnie potrzebne wsparcie w postaci karmy dla maluszków (paszteciki Royal, mleko Mixol) i podkładów w każdej ilości!!![/FONT]

Posted (edited)

[quote name='Avilia'][FONT=lucida grande]
[/FONT]
Szafra, po tym tygodniu, możesz wtedy któregoś przyjąć na kolejne 2 jeżeli nic nie znajdziemy?
Zapytam moją znajomą czy może je zabrać po tym tygodniu.

Edith: Może je wziąć do 11 lipca. Potem obiecała zająć się zwierzakami znajomej, która wyjeżdża na wczasy, więc nie ogarnie wszystkiego.

Edited by szafra
Posted

asiuniab napisał(a):
ewu no nie wierze, i znów życiem zapłaciły psy:(

Psychopatów niestety nie brakuje ;/

Czy ktoś mógłby pomóc bazarkowo? Mamy długi...już dosyć spore ;/
Tu nie zapłacone jeszcze FV.

Posted

asiuniab napisał(a):
Avilia, w tym tygodniu mam się spotkać w sprawie przekazania fantów, chciałabym żeby 1/3 kwoty poszła na Arkadię;

Asiu, byłabym bardzo wdzięczna....

Posted

Maruda666 napisał(a):
Jezeli ktoś porobi zdjęcia fantów, to chętni zrobię bazar - przyjąć fantów na teraz nie dam rady.

Postaram się porobić, coś tam jeszcze mamy.

Czy ja miałam komuś gdzieś jakąś wpłatę potwierdzić? Maruda chyba u Ciebie na bazarku? 70zł?

Posted

Mamy kłopoty finansowe...poważne :(

Nanga, która ma raka i jest w hoteliku ma na koncie - 217,77zł...Ma nieopłacony do końca hotelik za czerwiec, a za chwilę musimy płacić już lipiec, kolejne 300zł...

Goliat który jest w hoteliku ma na koncie 116,05zł...za chwilę płatność za hotel na kwotę 300zł. Nie mamy :(

Na Mambo po parwo wpłynęły tylko 2 wpłaty na łączną kwotę 150zł. A wszyscy wiemy ile kosztuje leczenie parwo :( Za chwilę otrzymamy faktury z lecznicy....

Mamy jeszcze Feliksa po wypadku...też czekamy na fakturę za operację.

No i 6-tka szczeniąt :(

Jest bardzo źle :(

Posted

Avilia napisał(a):
Mamy kłopoty finansowe...poważne :(

Nanga, która ma raka i jest w hoteliku ma na koncie - 217,77zł...Ma nieopłacony do końca hotelik za czerwiec, a za chwilę musimy płacić już lipiec, kolejne 300zł...

Goliat który jest w hoteliku ma na koncie 116,05zł...za chwilę płatność za hotel na kwotę 300zł. Nie mamy :(

Na Mambo po parwo wpłynęły tylko 2 wpłaty na łączną kwotę 150zł. A wszyscy wiemy ile kosztuje leczenie parwo :( Za chwilę otrzymamy faktury z lecznicy....

Mamy jeszcze Feliksa po wypadku...też czekamy na fakturę za operację.

No i 6-tka szczeniąt :(

Jest bardzo źle :(

Napiszę do Selengi z kolejną prośbą o allegro cegiełkowe. :(

Posted

[h=5]No i przyszły wakacje...
I niestety odwieczny problem - wyrzucanie psów, bo przecież kto "normalny" psa na wakacje zabierze? Lepiej pozbyć się problemu.
Punkt nam się zapełnił, pracownicy nie mają już gdzie umieszczać psów. Apelujemy o pomoc, o DOMY TYMCZASOWE! To dla tych psów jedyna szansa.
Prosimy także o wsparcie choć 1 złotowe. Zaczynamy się zadłużać w hotelach i lecznicach.
Co i rusz bijemy się z myślą: "Pomóc czy zapłacić rachunek?" - no i zawsze jest tak, że pomagamy, a resztę (typu opłaty) zostawiamy na potem.
"Potem" nadeszło, a wraz z nim wezwania do zapłaty...

Proszę, pomóżcie nam pomagać!

33 1540 1128 2081 9100 7566 0001
Fundacja "Zwierzęca Arkadia"
ul. Sarenek 10B
43-215 Jankowice

*na zdjęciu jeden z nowych psów. Ten akurat przywieziony z Ćwiklic.
[/h]

[FONT=lucida grande]
[/FONT]