Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 857
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No nie, tym razem to (wyjątkowo) sprawka kogoś innego, a nie moich psów :evil_lol: Jeszcze nie wiem, co z moją piwnicą, śmierdzi jak diabli i nie chciałam włazić... Mam nadzieję, że się zapasowy wózek Aks nie spalił :shake: ani klatki dla potencjalnych ptaszysk... Ale jak widzicie, ja się jakoś nie mogę nudzić nigdy.

Co do szpitala, to ja się tam wybieram już z pół roku, ale ciągle odwlekam, bo cóś nowego wypada- a to KrA, a to Skor... no i w końcu będę musiała :roll:

Skorkowaty czuje się całkiem nieźle, chociaż dzisiaj to nie tylko on, ale całe towarzystwo pokasływało; ale już wywietrzyłam i jest ok. Kurcze, żeby tak nie było trzeba operować...

Posted

Oj, pusta... :shake: A to co mamy w skarbonce znika jak sen złoty :shake:

Kto zechce wesprzeć dziadka? Można wpłacać na AFN- Skorek, lub psy ulv, albo na moje konto:

Magdalena Łazarska
PKO BP

28 1020 5242 0000 2402 0158 3871

Dziękujemy!!!! :lol:

Posted

Dziadzio, dziadzio.. nie dziadzio, tylko bandyta:mad: Co z tego, że ma to coś w piersi, że ma łapę jak płetwę (pewnie po wypadku), chory kręgosłup, nie widzi, nie ma części zębów, charczy... dziś znów naskoczył na Pałka :mad: dobrze, że złapałam na czas chłopaków, bo jednemu dopiero zlazł strup z tej pustej łepetyny (Skor), a drugiemu jeszcze się dziura w jajoworeczku goi (Pałek)... Stare to, a głupie :shake:

Posted

Podobno rude to wredne u Skorka się potwierza ale nie u wszystkich psiaków tak jest.
Choć rudy Rybak ugryzł Dianę też ruda w łapkę:placz:
Ale czarna Karina i czarna sarna załatwiły kicię i to poważnie:placz:

Posted

Skor to koles, jakich malo. Mam wrazenie, jakby mial w sobie jakis nakrecany motorek na sprezynke - postawiony na ziemie drepcze przed siebie jak maly czolg :evil_lol: Nie zdziwie sie, jak przy nastepnej ucieczce tej starej rudej pierdziochy Ulv powie "to byl moment" :)

Posted

dziuba napisał(a):
Skor to koles, jakich malo. Mam wrazenie, jakby mial w sobie jakis nakrecany motorek na sprezynke - postawiony na ziemie drepcze przed siebie jak maly czolg :evil_lol: Nie zdziwie sie, jak przy nastepnej ucieczce tej starej rudej pierdziochy Ulv powie "to byl moment" :)

:megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :shiny: :shiny: :shiny: :shiny:

Posted

Skorek różnie... najpierw było znacznie lepiej, ale wczoraj miał gorszą noc i poranek, dziś znów ciut lepiej... No nic- niech jeszcze pobierze leki i potem go zbadamy. Generalnie jest reakcja na antybiotyk.

Za to humor chłopak ma i temperament też wciąż niezły :evil_lol: Wczoraj próbował (po szybkim wchłonięciu swojego papu) dobrać sie do michy PAłka... Żeby chociaż subtelnie podkradał- ale skąd! on po prostu próbował odpędzić właściciela na chama :shake: więc znowu pierze poleciało. A z miski w międzyczasie skorzystała Aks- czyli "gdzie dwóch się bije..." :eviltong: Mimo wszystko mam wrażenie, że nawet bijatyki Skora i Płka robią sie coraz mniej poważne, przeradzając się raczej w przepychanki dwóch zgredów, połączone z burczeniem i utyskiwaniem...