BeataSabra Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 yewcia1 napisał(a):Jaki pożar? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: W piwnicy podobno to nie sprawka Aksy tym razem :evil_lol: Quote
justynavege Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 hmmm Skorek raczej nie podpalil więc chyba to Aksa ;) Quote
ulvhedinn Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 No nie, tym razem to (wyjątkowo) sprawka kogoś innego, a nie moich psów :evil_lol: Jeszcze nie wiem, co z moją piwnicą, śmierdzi jak diabli i nie chciałam włazić... Mam nadzieję, że się zapasowy wózek Aks nie spalił :shake: ani klatki dla potencjalnych ptaszysk... Ale jak widzicie, ja się jakoś nie mogę nudzić nigdy. Co do szpitala, to ja się tam wybieram już z pół roku, ale ciągle odwlekam, bo cóś nowego wypada- a to KrA, a to Skor... no i w końcu będę musiała :roll: Skorkowaty czuje się całkiem nieźle, chociaż dzisiaj to nie tylko on, ale całe towarzystwo pokasływało; ale już wywietrzyłam i jest ok. Kurcze, żeby tak nie było trzeba operować... Quote
yewcia1 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Ulv szybo leczyć psiaki i sama zadbaj o siebie ciotka Quote
modliszka84 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Ulv podaj prosze mi na PW swoj numer konta, bo dzisiaj mi sie konczy ten bazarek i nie wiem gdzie mam kase przelac od kupującego :roll: Quote
yewcia1 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Oj widzę dziura w skarpecie u Uv - trzeba szybko łatać Quote
justynavege Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 no wlasnie tez widzialam ze skarpeta pusta :( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=60617 tu bazarek dla Skorka Quote
ulvhedinn Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Oj, pusta... :shake: A to co mamy w skarbonce znika jak sen złoty :shake: Kto zechce wesprzeć dziadka? Można wpłacać na AFN- Skorek, lub psy ulv, albo na moje konto: Magdalena Łazarska PKO BP 28 1020 5242 0000 2402 0158 3871 Dziękujemy!!!! :lol: Quote
yewcia1 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Prosimy o wsparcie dla Skorka :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: Jak tam zdrowie rudaska? Quote
yewcia1 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Zrobiłam bazarek łączony dla Skorka, Uciechowa i Starachowic - tyle bied jest w potrzebie:-( Ulv co tam u Was? Quote
yewcia1 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 ale ze mnie zakręt:evil_lol: tu link http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=62406 Skoruś prosi o wsparcie Quote
ulvhedinn Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Skorek ma się całkiem dobrze, własnie wróciliśmy od weta, ma brać antybiotyki jeszcze przez tydzień, a potem zobaczymy.... Quote
yewcia1 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Dobrze, ze dziadzo czuje się lepiej. Skorek prosi o wsparcie - wtedy bedzie się mógł leczyć. Quote
ulvhedinn Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Dziadzio, dziadzio.. nie dziadzio, tylko bandyta:mad: Co z tego, że ma to coś w piersi, że ma łapę jak płetwę (pewnie po wypadku), chory kręgosłup, nie widzi, nie ma części zębów, charczy... dziś znów naskoczył na Pałka :mad: dobrze, że złapałam na czas chłopaków, bo jednemu dopiero zlazł strup z tej pustej łepetyny (Skor), a drugiemu jeszcze się dziura w jajoworeczku goi (Pałek)... Stare to, a głupie :shake: Quote
yewcia1 Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Podobno rude to wredne u Skorka się potwierza ale nie u wszystkich psiaków tak jest. Choć rudy Rybak ugryzł Dianę też ruda w łapkę:placz: Ale czarna Karina i czarna sarna załatwiły kicię i to poważnie:placz: Quote
dziuba Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 Skor to koles, jakich malo. Mam wrazenie, jakby mial w sobie jakis nakrecany motorek na sprezynke - postawiony na ziemie drepcze przed siebie jak maly czolg :evil_lol: Nie zdziwie sie, jak przy nastepnej ucieczce tej starej rudej pierdziochy Ulv powie "to byl moment" :) Quote
solito Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 dziuba napisał(a):Skor to koles, jakich malo. Mam wrazenie, jakby mial w sobie jakis nakrecany motorek na sprezynke - postawiony na ziemie drepcze przed siebie jak maly czolg :evil_lol: Nie zdziwie sie, jak przy nastepnej ucieczce tej starej rudej pierdziochy Ulv powie "to byl moment" :) :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :shiny: :shiny: :shiny: :shiny: Quote
dziuba Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 Ulv jak Skor? Zdawaj mi tu raport! Pewnie go zgubiłaś i nie chcesz się przyznać :diabloti: Quote
Neris Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Mam nadzieję, że to COŚ w jego przedpiersiu się zmniejsza... Quote
yewcia1 Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 [quote name='dziuba']Ulv jak Skor? Zdawaj mi tu raport! Pewnie go zgubiłaś i nie chcesz się przyznać :diabloti: Ulv jak tam całe towarzystwo się ma? Quote
ulvhedinn Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Skorek różnie... najpierw było znacznie lepiej, ale wczoraj miał gorszą noc i poranek, dziś znów ciut lepiej... No nic- niech jeszcze pobierze leki i potem go zbadamy. Generalnie jest reakcja na antybiotyk. Za to humor chłopak ma i temperament też wciąż niezły :evil_lol: Wczoraj próbował (po szybkim wchłonięciu swojego papu) dobrać sie do michy PAłka... Żeby chociaż subtelnie podkradał- ale skąd! on po prostu próbował odpędzić właściciela na chama :shake: więc znowu pierze poleciało. A z miski w międzyczasie skorzystała Aks- czyli "gdzie dwóch się bije..." :eviltong: Mimo wszystko mam wrażenie, że nawet bijatyki Skora i Płka robią sie coraz mniej poważne, przeradzając się raczej w przepychanki dwóch zgredów, połączone z burczeniem i utyskiwaniem... Quote
Recommended Posts