Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 857
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zaraz tam chomika:evil_lol: Skorek waży co najmniej 4 kg!!! A z czego ta kość, to nie wiem, bo ja kiedyś KrA dostała w prezencie, ja jej w każdym razie nie wykopywałam:eviltong:

Biedny PAłek, biedny:-( ciągle go boli i w dodatku zauważyłam mu na nosie jakąś gulkę czerwoną... nie wiem, czy to też jakieś stłuczenie, czy coś go użarło, czy co... mam nadzieję, że zniknie szybko:shake: W dodatku kaszle prawie jak Skor:shake:

Posted

[quote name='ulvhedinn']Biedna Aksa dreptała dookoła, biadoląc, że jej zabrano posłanko i zabawkę.... ale nie wykorzystała przewagi i nie upominała się siłą:p

Pałek dalej bidny, większość czasu spędza w łóżku, na brzuszku (wygolonym do usg) widać siniak:-( Ale wieczorem łaskawie zjadł kurczaczka- ryż wypłuł; na spacerze robi wszystko co trzeba bez problemów... Po prostu jest obolały, no a dochodzenie do siebie na pewno troche potrwa.[/quote]

Ulv golenie sierści nie jest konieczne alkohol jest świetnym przewodnikiem- wystarczy futerko posmarować alkoholem i juz nie trzeba psa rozbierać.

Pałek wiedziałam że jesteś twarda sztuka.
Będziesz zdrowy

Posted

Tiaaa..... wezmę ja do siebie, ożenię z Pałkiem i będę sprzedawać szczenięta na allegro po 300 zł, jako mini-appenzellery :cool3: będzie na utrzymanie bandy:evil_lol:
A tak poważnie- i tak miała szczęście dziocha, że na Ciebie trafiła... jak sie właścieciel nie znajdzie, to ją poogłaszamy i wyszukamy dobry dom....

Posted

[quote name='ulvhedinn']Tiaaa..... wezmę ja do siebie, ożenię z Pałkiem i będę sprzedawać szczenięta na allegro po 300 zł, jako mini-appenzellery :cool3: będzie na utrzymanie bandy:evil_lol: quote]
To się nazywa mieć głowę do biznesu:megagrin: :megagrin: :megagrin:

Te emotki są dla tego skur.....który kopnął Pałka...Musiał naprawde mocno Go kopnąć i teraz Pałek jest biedny...:-x :-x :-x :chainsaw: :2gunfire: :snipersm: Gdybym miała tylko sposobność też bym durnia kopnęła..W bardzo czułe miejsce...Trzymaj się Pałek..
Justynavege,uratowałaś zycie suni...:klacz::klacz: Na razie jest bezpieczna w schronisku,a potem może uda się znaleźć domek...

Posted

[quote name='ulvhedinn']Tiaaa..... wezmę ja do siebie, ożenię z Pałkiem i będę sprzedawać szczenięta na allegro po 300 zł, jako mini-appenzellery :cool3: będzie na utrzymanie bandy:evil_lol:
A tak poważnie- i tak miała szczęście dziocha, że na Ciebie trafiła... jak sie właścieciel nie znajdzie, to ją poogłaszamy i wyszukamy dobry dom....[/quote]

heheheh oplułam monitor Ulv :evil_lol:
ja myslalam o pomysle innym :)

kurcze zobacz ona troszke z umaszczenia podobna do Złączka ;)

Posted

Żeby nie cioteczki bazarkowe, to byłaby klapa total:shake:
Biedny, malutki Skorek wyraźnie źle znosi upał, który nastał we Wrocku, leży taki biedny i posapuje. Doszłam do wniosku, że on jednak wcale nie widzi:placz: tylko radzi sobie tak dobrze dzięki innym zmysłom...
Dzisiaj jadę po siatkę do sklepu, osiatkuję balkon, bo na razie to nawet wietrzyć porządnie nie mogę.

Posted

No to wiadomo ;) w najgorszy upał wcale go nie wyprowadziłam- umyłam za to podłogę w kuchni.... Skorson się nie krępuje- jak go nie wywalić na dwór, to sika w domu i już:p

Posted

Kropka z Frytką też potrafią nalać . Tylko one leją na dywan :roll:
Kropki od 3 miesięcy nie mogę nauczyć wołania na dwór .
Pewnie z tego powodu wywalili ją z domu .

Posted

Skorson woła- tylko trzeba szybciutko zareagować, jak nie, to sika jak fontanna:evil_lol: ale doszliśmy do porozumienia i korzysta w tym celu tylko z kuchni lub łazienki, a tam łatwo sprzątnąć;)
Dywany- ja juz od dawn anie mam nawet skrawka, przy Aksicy to nie ma sensu... jeszcze muszę kupić linoleum do przdpokoju i cała podłoga będzie zabezpieczona przeciwwilgociowo:eviltong:

Posted

jak jest duży upał i moje ledwie zipią,a mają powód ,bo obaj gęste futrzaki,to wywalam je do łazienki,gdzie jest im chłodniej na płytkach