Celina12 Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Kocham Skorka...Aksę i Pałka też-wracaj do zdrówka:loveu: Quote
solito Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 [IMG]http://img184.imageshack.us/img184/3906/image016awr3.jpg[/IMG] On jest boski!:loveu: Quote
fona Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Czy on jest wielkości chomika czy ulv wykopała kosc dinozaura? Quote
ulvhedinn Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Zaraz tam chomika:evil_lol: Skorek waży co najmniej 4 kg!!! A z czego ta kość, to nie wiem, bo ja kiedyś KrA dostała w prezencie, ja jej w każdym razie nie wykopywałam:eviltong: Biedny PAłek, biedny:-( ciągle go boli i w dodatku zauważyłam mu na nosie jakąś gulkę czerwoną... nie wiem, czy to też jakieś stłuczenie, czy coś go użarło, czy co... mam nadzieję, że zniknie szybko:shake: W dodatku kaszle prawie jak Skor:shake: Quote
BeataSabra Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 [quote name='ulvhedinn']Biedna Aksa dreptała dookoła, biadoląc, że jej zabrano posłanko i zabawkę.... ale nie wykorzystała przewagi i nie upominała się siłą:p Pałek dalej bidny, większość czasu spędza w łóżku, na brzuszku (wygolonym do usg) widać siniak:-( Ale wieczorem łaskawie zjadł kurczaczka- ryż wypłuł; na spacerze robi wszystko co trzeba bez problemów... Po prostu jest obolały, no a dochodzenie do siebie na pewno troche potrwa.[/quote] Ulv golenie sierści nie jest konieczne alkohol jest świetnym przewodnikiem- wystarczy futerko posmarować alkoholem i juz nie trzeba psa rozbierać. Pałek wiedziałam że jesteś twarda sztuka. Będziesz zdrowy Quote
justynavege Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Tetrycy nie chorujcie ulv i tak ma tyle na glowie........ Quote
ulvhedinn Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Idziemy do apteki po nospę, okazało się że w domu nie mam , a pan doktor kazał dać PAłkowi.... Quote
justynavege Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 :placz: ulv nie masz pomysłu na ta sunię ? [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=66536[/URL] spać nie mogę :placz: Quote
ulvhedinn Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Tiaaa..... wezmę ja do siebie, ożenię z Pałkiem i będę sprzedawać szczenięta na allegro po 300 zł, jako mini-appenzellery :cool3: będzie na utrzymanie bandy:evil_lol: A tak poważnie- i tak miała szczęście dziocha, że na Ciebie trafiła... jak sie właścieciel nie znajdzie, to ją poogłaszamy i wyszukamy dobry dom.... Quote
Evelin Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 [quote name='ulvhedinn']Tiaaa..... wezmę ja do siebie, ożenię z Pałkiem i będę sprzedawać szczenięta na allegro po 300 zł, jako mini-appenzellery :cool3: będzie na utrzymanie bandy:evil_lol: quote] To się nazywa mieć głowę do biznesu:megagrin: :megagrin: :megagrin: Te emotki są dla tego skur.....który kopnął Pałka...Musiał naprawde mocno Go kopnąć i teraz Pałek jest biedny...:-x :-x :-x :chainsaw: :2gunfire: :snipersm: Gdybym miała tylko sposobność też bym durnia kopnęła..W bardzo czułe miejsce...Trzymaj się Pałek.. Justynavege,uratowałaś zycie suni...:klacz::klacz: Na razie jest bezpieczna w schronisku,a potem może uda się znaleźć domek... Quote
justynavege Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 [quote name='ulvhedinn']Tiaaa..... wezmę ja do siebie, ożenię z Pałkiem i będę sprzedawać szczenięta na allegro po 300 zł, jako mini-appenzellery :cool3: będzie na utrzymanie bandy:evil_lol: A tak poważnie- i tak miała szczęście dziocha, że na Ciebie trafiła... jak sie właścieciel nie znajdzie, to ją poogłaszamy i wyszukamy dobry dom....[/quote] heheheh oplułam monitor Ulv :evil_lol: ja myslalam o pomysle innym :) kurcze zobacz ona troszke z umaszczenia podobna do Złączka ;) Quote
yewcia1 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Skorek dalej potrzebuje naszego wsparcia:modla: Bazarek zrobię w tym tygodniu. Dobrze, ze ciotka Beamicha nam pomaga:lol: z bazarkami:lol: Quote
ulvhedinn Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Żeby nie cioteczki bazarkowe, to byłaby klapa total:shake: Biedny, malutki Skorek wyraźnie źle znosi upał, który nastał we Wrocku, leży taki biedny i posapuje. Doszłam do wniosku, że on jednak wcale nie widzi:placz: tylko radzi sobie tak dobrze dzięki innym zmysłom... Dzisiaj jadę po siatkę do sklepu, osiatkuję balkon, bo na razie to nawet wietrzyć porządnie nie mogę. Quote
ulvhedinn Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Pałek nieźle, choć jeszcze nie mamy wyników, za to coraz bardziej niepokoi mnie Skorek... nie wiem, może to serduszko, a może przez upał :shake: Quote
BIANKA1 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Chyba upał i skoki ciśnienia . Moje dosłownie zdychają :shake: Quote
ulvhedinn Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Strasznie jest... tak sie boje, zeby on nie odszedł- w zasadzie Skoruś żyje przecież pożyczonym życiem:-( Quote
BIANKA1 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Nie ma go co męczyć w ten upał na spacerku. Tylko sioo i do domu , żeby się nie zmęczył . Quote
ulvhedinn Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 No to wiadomo ;) w najgorszy upał wcale go nie wyprowadziłam- umyłam za to podłogę w kuchni.... Skorson się nie krępuje- jak go nie wywalić na dwór, to sika w domu i już:p Quote
BIANKA1 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Kropka z Frytką też potrafią nalać . Tylko one leją na dywan :roll: Kropki od 3 miesięcy nie mogę nauczyć wołania na dwór . Pewnie z tego powodu wywalili ją z domu . Quote
ulvhedinn Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Skorson woła- tylko trzeba szybciutko zareagować, jak nie, to sika jak fontanna:evil_lol: ale doszliśmy do porozumienia i korzysta w tym celu tylko z kuchni lub łazienki, a tam łatwo sprzątnąć;) Dywany- ja juz od dawn anie mam nawet skrawka, przy Aksicy to nie ma sensu... jeszcze muszę kupić linoleum do przdpokoju i cała podłoga będzie zabezpieczona przeciwwilgociowo:eviltong: Quote
Poker Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 jak jest duży upał i moje ledwie zipią,a mają powód ,bo obaj gęste futrzaki,to wywalam je do łazienki,gdzie jest im chłodniej na płytkach Quote
yewcia1 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Skorek Ty się chłopie trzymaj zdrowo i nie strasz ULv Quote
Recommended Posts