koza89 Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 dziś Cygan zabrał mi smycz Zuzy i prowadzil ją sam:) nie milam aparatu ani tel bo chetnie bym wam pokazala:) Quote
wisela1 Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Wygląda że rezydenci szybciutko przysposobili dziewczynką.... Quote
Nadziejka Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 :loveu:Ciociu koco - miod na nasze serca :buzi: pozdrawiamy calunia rodzinke Jozienkowa:iloveyou: Quote
koza89 Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 powiem wam ze zadziwiająco szybko, a my się w niej zakochaliśmy:loveu: my też sciskamy :* :* Quote
a.piurek Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Wiedźmuniu proszę zmień tytuł, niech będzie optymistyczny:) Quote
tomcug Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Moja Majusia-Znajdusia cieszy się razem z nami. Quote
tomcug Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Moja Majusia-Znajdusia cieszy się ogromnie razem z nami.:loveu: Quote
Nadziejka Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Zgladamy i dzis z pozdrowieniem ogromnym:buzi::bye::wolfie::Dog_run::Dog_run:dla caluniej rodzinki ludeczkowo zwierzunkowej :iloveyou:u cioci kocy Quote
koza89 Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Chce powiedzieć ze Zuźka dziś okupowała moja poduszke i nie było zmiluj, poduszka i już:) a w nocy nawet za szalik robiła:):happy1: :buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi:pozdrawiamyyy :) Quote
a.piurek Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 [quote name='Wiedźma']Mądra dziewczynka...[/QUOTE] Nie darmo jest powiedzenie - "należy się jak psu kanapa". Zgadzam się, z tym, że mądra dziewczynka. Quote
jaanka Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 [quote name='koza89']Chce powiedzieć ze Zuźka dziś okupowała moja poduszke i nie było zmiluj, poduszka i już:) a w nocy nawet za szalik robiła:):happy1: [/QUOTE] I bardzo się cieszę . tak właśnie ma być :) Quote
Wiedźma Posted November 5, 2012 Author Posted November 5, 2012 Bez komentarza :). [URL="http://imageshack.us/photo/my-images/827/napoduszce.jpg/"][IMG]http://img827.imageshack.us/img827/8117/napoduszce.jpg[/IMG][/URL] Quote
Nadziejka Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 [IMG]http://supergify.pl/images/stories/Milosc%20gify/love%287%29.gif[/IMG]slicznosciiiiiiiiiiii:loveu: Quote
koza89 Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Kiedy panna Zuzanna juz sie uprze lerzeć na kurtkach których nikt nie powiesił na wieszaku to tak być musi bo inaczej jest okropnie obrazona:) Quote
piescofajnyjest Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 ale tutaj cudowne wiesci:))) powodzenia Zuza!!! Quote
wisela1 Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='koza89']Kiedy panna Zuzanna juz sie uprze lerzeć na kurtkach których nikt nie powiesił na wieszaku to tak być musi bo inaczej jest okropnie obrazona:)[/QUOTE] I to jest właściwe podejście. Zuzola oczywiście. A tak na serio... Uważam że zwierzaki trzeba rozpieszczać. Źle już miały, a przeciez One tak krótko żyją.... Quote
jaanka Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='wisela1'] A tak na serio... Uważam że zwierzaki trzeba rozpieszczać. Źle już miały, a przeciez One tak krótko żyją....[/QUOTE] Zgadzam się w stu procentach z Wiselą . I przewidywać co mogą dziwnego wymyślić . Moja kilkunastoletnia kotka wczoraj wskoczyła na kuchenkę gazową gdzie gotował sie obiad :-o Na szczęście byłam obok i złapałm za kuper . Nic się nie stało . Mimo rozpieszczania nie pozwalam na chodzenie po blatach i stołach a tu proszę ... Quote
Wiedźma Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 [quote name='koza89']dziś Cygan zabrał mi smycz Zuzy i prowadzil ją sam:) nie milam aparatu ani tel bo chetnie bym wam pokazala:)[/QUOTE] Mam naoczne dowody. Niech mi się tylko uda wstawić filmik - nie uwierzycie! Quote
Nadziejka Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 :loveu::bye::iloveyou:z radoscia zagladamy i sciskamy gromadke kozy:buzi::iloveyou: Quote
Wiedźma Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 Weekend się zaczyna... A może by tak zajazd na okolice Nałęczowa? Quote
Recommended Posts