Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 489
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zgladamy i dzis z pozdrowieniem ogromnym:buzi::bye::wolfie::Dog_run::Dog_run:dla caluniej rodzinki ludeczkowo zwierzunkowej :iloveyou:u cioci kocy

Posted

Chce powiedzieć ze Zuźka dziś okupowała moja poduszke i nie było zmiluj, poduszka i już:)
a w nocy nawet za szalik robiła:):happy1:
:buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi:pozdrawiamyyy :)

Posted

[quote name='koza89']Chce powiedzieć ze Zuźka dziś okupowała moja poduszke i nie było zmiluj, poduszka i już:)
a w nocy nawet za szalik robiła:):happy1:
[/QUOTE]

I bardzo się cieszę . tak właśnie ma być :)

Posted

[quote name='koza89']Kiedy panna Zuzanna juz sie uprze lerzeć na kurtkach których nikt nie powiesił na wieszaku to tak być musi bo inaczej jest okropnie obrazona:)[/QUOTE]

I to jest właściwe podejście. Zuzola oczywiście.
A tak na serio... Uważam że zwierzaki trzeba rozpieszczać. Źle już miały, a przeciez One tak krótko żyją....

Posted

[quote name='wisela1']
A tak na serio... Uważam że zwierzaki trzeba rozpieszczać. Źle już miały, a przeciez One tak krótko żyją....[/QUOTE]

Zgadzam się w stu procentach z Wiselą .
I przewidywać co mogą dziwnego wymyślić . Moja kilkunastoletnia kotka wczoraj wskoczyła na kuchenkę gazową gdzie gotował sie obiad :-o
Na szczęście byłam obok i złapałm za kuper . Nic się nie stało . Mimo rozpieszczania nie pozwalam na chodzenie po blatach i stołach a tu proszę ...

Posted

[quote name='koza89']dziś Cygan zabrał mi smycz Zuzy i prowadzil ją sam:) nie milam aparatu ani tel bo chetnie bym wam pokazala:)[/QUOTE]
Mam naoczne dowody. Niech mi się tylko uda wstawić filmik - nie uwierzycie!