Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 948
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pamiętacie tego psiaka co tak sie całował z Moskiem?
To Odi jak był mały i jego pierwsza wizyta u nas :)

A tu Kara jak była chora,miała zapalenie węzła chłonnego,widać na prawym policzku zgrubienie

Posted

Ale cudowne :loveu:
A sierść Kary błyszczy tak że mogłaby reklamować jakiś szampon ^^

Elizusiek napisał(a):
A ja nie lubie grzybów i żadnych potraw z nimi :roll: ale zbierać lubie :lol:

A ja uwielbiam a u nas tylko suszone :(

Posted

.tak te malenstwa sa takieee rozkoszneeeeee ;-) zeby to takie na zawsze chciało zostac ;-) ehheehheeh
oj kofffaniutka no juz dobrze .....wierze wierze.... my tez na griby chodzimy i duzooo nazbieramyy ehheeh..z tym ze ja uwielbiam griby pod kazda postacia .....marynowane pieczone w sałatkch w kotletach w sosie itp....ehehheheeh ......
buziolki!!!!!

Posted

Elizusiek napisał(a):

To następnym razem, jak będziecie mieć taki urodzaj, to ja sie wproszę:evil_lol:

Elizusiek napisał(a):

Śliczna jest:loveu:
A z Odiego był przesłodki maluch:loveu:

Posted

zuzolandia napisał(a):

oj kofffaniutka no juz dobrze .....wierze wierze.... my tez na griby chodzimy i duzooo nazbieramyy ehheeh..z tym ze ja uwielbiam griby pod kazda postacia .....marynowane pieczone w sałatkch w kotletach w sosie itp....ehehheheeh ......
buziolki!!!!!

Dobcia napisał(a):
To następnym razem, jak będziecie mieć taki urodzaj, to ja sie wproszę:evil_lol:

Wtedy bardzo chętnie bym te grzyby Wam oddała,bo jak przyszło je obierać.....:roll: :placz:
Jak tylko będzie urodzaj to zapraszam :lol:

Posted

bGirl napisał(a):
...podajemy łapkę i
pozdrawiamy cieplutko..

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]

my też podajemy wszystkie łapeczki :lol: i pozdrawiamy kochanych kudłaczy :loveu: i ich Pańcie :lol:

Posted

Elizusiek napisał(a):

No to tak jak Ja..tylko że Ja nawet zbierać nie lubię:eviltong:
Cześć Kochana:loveu: Mały bąbel słodziak...mniam:lol:

Posted

Elizusiek napisał(a):
Wtedy bardzo chętnie bym te grzyby Wam oddała,bo jak przyszło je obierać.....:roll: :placz:
Jak tylko będzie urodzaj to zapraszam :lol:

Nie kuś, nie kuś...:cool3: ja mogę obierać i...jeść:loveu:

Witajcie;)

Posted

Dobcia napisał(a):
Nie kuś, nie kuś...:cool3: ja mogę obierać i...jeść:loveu:

Witajcie;)

Wtedy to 5 osób obierało przez trzy dni,po prostu masakra.
Jak tylko będziesz obierać to zapraszam :lol:

Posted

Ale świetne zdjęcie!:evil_lol: I one nie spadły?

Były czasy, gdy mieliśmy kurki, ale to było dawno, a szkoda, bo nie ma to jak własne jajeczko:loveu:

Posted

Dobcia napisał(a):
Ale świetne zdjęcie!:evil_lol: I one nie spadły?

Były czasy, gdy mieliśmy kurki, ale to było dawno, a szkoda, bo nie ma to jak własne jajeczko:loveu:

Wiesz jak to śmiesznie wyglądało jak najpierw siedziły normalnie,w końcu zamknęły oczy i tak powoli jak małym dzieciom nad jedzeniem zaczęły im głowki w dól opadać.Na początku co troche opadła to podnosiły aż w końcu usnęły i głowki opadły :lol: i nie spadły :)

Posted

Dobcia napisał(a):
Cudny widok:loveu:
Uwielbiam takie obrazki, tak słodko się tulą:loveu:

Kotka tak jest do nich przywiązana że nawet Kara jak leży gdzieś na dworze to on idzie do niej,włazi na nią i na niej siedzi.
A na spacer to obowiązkowo idzie z nami,jak tylko zobaczy że Kare ubieram to pierwsza przy futrce.

Posted

Świetną macie tą koteczkę;) Moje kiciów nie lubią...
Ale nasz sąsiad, bardzo miły pan, który niestety już zmarł... miał 3 koty, które zawsze z nim na spacer wychodziły-piękny widok:loveu: