Elizusiek Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 a tu "karmienie" Moska(jeszcze troche i Kara "dostanie" mleka:evil_lol:) i kawalek Agresorki :) Quote
edhel Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 z przybranym dzidziusiem :) No rzeczywiście cudowne to zdjęcie :D Uwielbiam jak sa fotki pieska i kotka ;) Ja też mam kicie i mój jeden pies żyje z nią w bardzo dobrej komitywie :loveu: Kicia czasem podchodzi do niego i się łasi ;) Czasem go nawet podrywa :eviltong: hehe. Fajowy widoczek :) A tamto jak wylizuje kociatko to już w ogóle masakra!!! Quote
edhel Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Jakie kochaństwo :loveu: Maluchy są takie słodziuchne :D Ale duże też ;) Gratuluję maleństwa i pozdrawiam:) Quote
Elizusiek Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 edhel napisał(a): No rzeczywiście cudowne to zdjęcie :D Uwielbiam jak sa fotki pieska i kotka ;) Ja też mam kicie i mój jeden pies żyje z nią w bardzo dobrej komitywie :loveu: Kicia czasem podchodzi do niego i się łasi ;) Czasem go nawet podrywa :eviltong: hehe. Fajowy widoczek :) A tamto jak wylizuje kociatko to już w ogóle masakra!!! zawsze myślałam że kotki mruczą jak sie tulą do ludzi a moja Agresorka mruczy tez przy suni :lol: przytula sie i mruczy :-D edhel napisał(a): Jakie kochaństwo :loveu: Maluchy są takie słodziuchne :D Ale duże też ;) Gratuluję maleństwa i pozdrawiam:) dziekuje :lol: i również pozdrawiam :lol: wszystkie pieski,kotki itd. są kochane :loveu: Quote
Elizusiek Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 i jeszcze wszystkie trzy łebki :loveu: Quote
socurek Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Elizusiek napisał(a):i jeszcze wszystkie trzy łebki :loveu: Jaka wesoła gromadka!! To zdjęcie moim zdaniem jest naj, najlepsze!! Uwielbiam dobki ;) Niestety dla mojego koty to uciekająca zabawka i tyle. Quote
Elizusiek Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 socurek napisał(a):Jaka wesoła gromadka!! To zdjęcie moim zdaniem jest naj, najlepsze!! Uwielbiam dobki ;) Niestety dla mojego koty to uciekająca zabawka i tyle. moja toleruje tylko tego własnego wychowanego,za innymi urządza pościgi,zęby na wierzchu,wściekła postawa,a jak już dogoni to staje w odległości 2 metrów i szczeka i na tym sie kończy :evil_lol: Quote
Daisunia Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Elizka masz śliczne psiury :loveu: Pozdrawiam i zpraszamy do nas http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=13335&page=167&highlight=malamucia+galeria Quote
Elizusiek Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Daisunia napisał(a):Elizka masz śliczne psiury :loveu: Pozdrawiam i zpraszamy do nas http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=13335&page=167&highlight=malamucia+galeria dziękujemy i juz idziemy :lol: Quote
Elizusiek Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Mosek dzisiaj pobił rekord w przebyciu odległości na spacerze Zaliczył cały trawniczek przed domem i to kilka razy, ale jak wrócił to od razu padł,tak sie biedaczek zmęczył :lol: Quote
pumcia02 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Elizusiek napisał(a):i jeszcze wszystkie trzy łebki :loveu: przecudowne zdjęcie!!! :loveu: Quote
zuzolandia Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 ........rozkoszne zdjecia ;-) takie przytulasneeeeeeeeeeee ;-) Witanko ;-) .dziekujemy za odwiedzinki w naszej kudłątej galerii ;-) Idem dalej ogladac foteczki slicznej sunieczkiiiiiiii ;-) Quote
zuzolandia Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 .podobny maluszek jest w mojej galeri ;-) to sunieczka od znajomego heheeh .alez podobne sa ...... Pozdrawiamy i na wiecej fotek czekamy !!!!!!!!! Quote
Elizusiek Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 zuzolandia napisał(a): .podobny maluszek jest w mojej galeri ;-) to sunieczka od znajomego heheeh .alez podobne sa ...... też to zauwazyłam,widziałam tego psiaczka :) Quote
niunia32 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 super Gromadka!!! Kara fajna opiekuńcza! Agresorka sliczna a Mose jest boskim maluszkiem... :):) Quote
Elizusiek Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 niunia32 napisał(a):super Gromadka!!! Kara fajna opiekuńcza! Agresorka sliczna a Mose jest boskim maluszkiem... :):) :lol: dziekujemy,Mose jest kochany ale taki rozrabiaka,przynosi mi do pokoju wszystkie skarpetki jakie znajdzie i zdążył wydłubac kawałek listwy przypodłogowej :lol: Quote
Juszes Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 SUPER GALERIA! Slicnze mas zpsinki, bede czesto zaglądac :D Quote
ferraribox Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 :lol: Zapoznałam się z Twoimi ulubieńcami.POZDRAWIAMY!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Elizusiek Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Juszes napisał(a):SUPER GALERIA! Slicnze mas zpsinki, bede czesto zaglądac :D dziekujemy i zapraszamy :lol: Quote
Elizusiek Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 jeszcze dwa zdjęcia Moska,jutro postaram sie zrobic zdjęcia na łonie przyrody Quote
niunia32 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 słodziutki!!!! czekamy na foteczki kolejne Quote
Elizusiek Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 niunia32 napisał(a):słodziutki!!!! czekamy na foteczki kolejne zawsze zapominam wziąć aparat na spacer,jutro sie postaram nie zapomniec i cos cyknąć :lol: Quote
Recommended Posts