Tyśka) Posted January 24, 2021 Posted January 24, 2021 35 minut temu, bakusiowa napisał: Takie własnie zdjęcia robi telefon Krystyny.Tak sobie pomyślałam może ktoś ma niepotrzebną komórkę ale taką co robi w miarę ładne zdjęcia. Zapytam... czy ktoś w domu nie ma. Quote
bakusiowa Posted January 24, 2021 Posted January 24, 2021 9 godzin temu, Tyśka) napisał: Zapytam... czy ktoś w domu nie ma. Ludzie czasem wymieniają na nowsze modele. Quote
Tyśka) Posted January 28, 2021 Posted January 28, 2021 Moge pisać, hurra :) Parę dni temu przeniosłam Rumianka na Katowice i się udało, zadzwoniły dwie zainteresowane adopcją osoby. Dla jednej będzie organizowana wizyta pa, ale juz zostałam poproszona o zdjęcie ogłoszenia Rumianka. Podmieniłam wiec jego ogloszenie na dwie kotki ze stodoly, o których pisałam wyżej. https://www.olx.pl/oferta/towarzyskie-przesliczne-kotki-komu-pomrucza-do-ucha-CID103-IDHns39.html 1 Quote
Tyśka) Posted January 28, 2021 Posted January 28, 2021 2 godziny temu, Tyśka) napisał: Podmieniłam wiec jego ogloszenie na dwie kotki ze stodoly, o których pisałam wyżej. https://www.olx.pl/oferta/towarzyskie-przesliczne-kotki-komu-pomrucza-do-ucha-CID103-IDHns39.html Kotkami zainteresowana jest Pani z Warszawy - chce wziąć kicie w dwupaku :) Zaciskam kciuki za wizytę. 2 Quote
Tyśka) Posted January 30, 2021 Posted January 30, 2021 Dnia 24.01.2021 o 11:33, Tyśka) napisał: Od wczoraj u Pani Krysi są dwie nowe kotki :( Okolo 4miesieczne, mocno przerażone. Jakiś pan przywiózł je prosto ze stodoły. :( Dnia 28.01.2021 o 14:37, Tyśka) napisał: Kotkami zainteresowana jest Pani z Warszawy - chce wziąć kicie w dwupaku :) Zaciskam kciuki za wizytę. Koteczki jadą dzisiaj do DS do Warszawy:) Pomyślę na jakie kotki podmienić. Quote
Tyśka) Posted January 30, 2021 Posted January 30, 2021 3 minuty temu, Isabel napisał: Jaka szybka adopcja! Super!!! :) Bardzo miła niespodzianka. :) Koteczki były dzisiaj u weta, są śliczne i zdrowe. Uff. Rumianek ma wizytę p/a w poniedzialek, ale raczej to formalność. Pani niedawno przygarnęła kotka ze schroniska, a teraz dokarmia koteczkę, ktora ją odwiedza i również po sterylizacji trafi do niej. Rumianek będzie miał kocie towarzystwo:) Potrzebny tylko transport do Katowic. 1 Quote
Tyśka) Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 Wykorzystałam wyróżnienie po Rumianku i koteczkach-siostrzyczkach dla tymczasowiczów guccio: https://www.olx.pl/oferta/towarzyskie-przesliczne-kocurki-komu-pomrucza-do-ucha-CID103-IDHns39.html Quote
Tyśka) Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 Niestety, Gucio nadal jest chory :( Ma pasożyty i koci katar. Na razie daleka droga do wyzdrowienia i poszukiwania domu. Zosia jest pokazywana na olx (na Warszawę i Kraków) oraz na fb - i cisza. :( Quote
bakusiowa Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 2 godziny temu, Tyśka) napisał: Niestety, Gucio nadal jest chory :( Ma pasożyty i koci katar. Na razie daleka droga do wyzdrowienia i poszukiwania domu. Zosia jest pokazywana na olx (na Warszawę i Kraków) oraz na fb - i cisza. :( Cisza bo zdjęcia są niezbyt ładne. Quote
Tyśka) Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 Kasia i Krysia, czyli dwie siostrzyczki od razu poczuły się jak u siebie :) Przyjechały, zwiedziły i... jakby tutaj były od zawsze. Pani jest nimi zachwycona <3 A Zosia ma fatalne zdjęcia, bo i to żywioł jest, ciężko jest ją uchwycić. Quote
bakusiowa Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 13 minut temu, Tyśka) napisał: Kasia i Krysia, czyli dwie siostrzyczki od razu poczuły się jak u siebie :) Przyjechały, zwiedziły i... jakby tutaj były od zawsze. Pani jest nimi zachwycona <3 A Zosia ma fatalne zdjęcia, bo i to żywioł jest, ciężko jest ją uchwycić. Krystynie koniecznie jest potrzebna komórka która robi ładniejsze zdjęcia. Quote
Isabel Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 10 godzin temu, bakusiowa napisał: Cisza bo zdjęcia są niezbyt ładne. Faktycznie, na tych zdjęciach Zosia wygląda niezbyt atrakcyjnie, a jest na pewno ładną koteczką. 4 godziny temu, Tyśka) napisał: Kasia i Krysia, czyli dwie siostrzyczki od razu poczuły się jak u siebie :) Przyjechały, zwiedziły i... jakby tutaj były od zawsze. Pani jest nimi zachwycona <3 Super wiadomość!!! :) Quote
DORA1020 Posted February 3, 2021 Author Posted February 3, 2021 Krystyna ma kolejne kociaki dwa znalezione pod stodołą w stanie skrajnego wyczerpania jakaś pani z Lublina przyjechała na wieś i usłyszała rzężenie,to juz nie było miaukanie bo kotki miały tak zajęte gardła,że tylko takie głosy mogły wydobywć mówiła wieśniakom,że jakieś biedaki proszą o pomoc,ale oni...przecież....nic nie słyszeli kotki sa malutkie,maja ok. 3 miesięcy,co stało się z ich mamą,nie wiadomo:( zostały wyleczone,a teraz u Krystyny czekają na dom koteczka biała z kilkoma czarnymi kropkami i kocuerk cZarno-biały życzę tej Pani,która je uratowała dużo zdrowia i samych dobrych dni.......... Quote
DORA1020 Posted February 3, 2021 Author Posted February 3, 2021 człowiek jeszcze funkcjonuje tylko dlatego,że są tacy ludzie Quote
Tyśka) Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 To prawda - wspaniale, że ktoś pochylił się nad losem kotków. Podobno są strasznymi biedami, pisała mi o nich też pani Kasia. Jak tylko wydobrzeją to ruszamy z ogłoszeniami :) Rumianek jutro jedzie do DS w Katowicach - potrzebne kciuki, czeka go długa podróż. 1 Quote
Tyśka) Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 Rumianek od 13.00 jest w nowym domku. Ba razie zaszył się za fotelem i nie chce wyjść, biedak, oby szybko stres minął. Quote
DORA1020 Posted February 5, 2021 Author Posted February 5, 2021 Oby,ten kotek tyle wycierpiał,teraz czas na dobre zycie Quote
Tyśka) Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 Dnia 3.02.2021 o 18:41, DORA1020 napisał: Krystyna ma kolejne kociaki dwa znalezione pod stodołą w stanie skrajnego wyczerpania jakaś pani z Lublina przyjechała na wieś i usłyszała rzężenie,to juz nie było miaukanie bo kotki miały tak zajęte gardła,że tylko takie głosy mogły wydobywć mówiła wieśniakom,że jakieś biedaki proszą o pomoc,ale oni...przecież....nic nie słyszeli kotki sa malutkie,maja ok. 3 miesięcy,co stało się z ich mamą,nie wiadomo:( zostały wyleczone,a teraz u Krystyny czekają na dom koteczka biała z kilkoma czarnymi kropkami i kocuerk cZarno-biały życzę tej Pani,która je uratowała dużo zdrowia i samych dobrych dni.......... Agatka: Jacuś: Powoli ruszamy z ogłoszeniami :) 1 Quote
bakusiowa Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 Śliczności. Przypuszczam, że domki będą stać w kolejce. Quote
Tyśka) Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 Dnia 5.02.2021 o 23:17, bakusiowa napisał: Śliczności. Przypuszczam, że domki będą stać w kolejce. Miejmy nadzieję ;) Pani Kasia udostępnia kociaki na FB, zrobiła im też olx na Kraków. Ja mam na Warszawę: https://www.olx.pl/oferta/sliczne-rozmruczane-kociaki-kocia-slodycz-CID103-IDI8qH9.html Telefonów już kilka było, ale wszyscy chcą tylko Agatkę. A na razie chcemy poszukać im domu w dwupaku. Quote
Tyśka) Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 Dorobiłam jeszcze na Lublin: https://www.olx.pl/oferta/kocie-kuleczki-do-wspolnej-adopcji-rozmruczani-jacek-i-agatka-CID103-IDIrmXV.html Quote
Recommended Posts