Tyśka) Posted January 9, 2021 Posted January 9, 2021 Niestety, Franio jednak nie pojechał. Nadal szuka domu :( Rodzina cudowna, ale Pani domu nie zgodziła się na kotka, poprosiła aby szukać mu dalej domu. Nic na siłę, znajdziemy mu dom. Quote
Tyśka) Posted January 9, 2021 Posted January 9, 2021 20 godzin temu, bakusiowa napisał: Tyśka, jak będzie potrzebne jakieś wyróżnienie to daj znać. Czy mogłabym Cię prosić o wyróżnienie dla Frania? Jednak nigdzie nie jedzie, nadal jest bezdomny. https://www.olx.pl/oferta/osmiomiesieczny-franio-kocia-slodycz-i-szczescie-CID103-IDI31GP.html Quote
bakusiowa Posted January 9, 2021 Posted January 9, 2021 3 godziny temu, Tyśka) napisał: Czy mogłabym Cię prosić o wyróżnienie dla Frania? Jednak nigdzie nie jedzie, nadal jest bezdomny. https://www.olx.pl/oferta/osmiomiesieczny-franio-kocia-slodycz-i-szczescie-CID103-IDI31GP.html Wyróżniłam to ogłoszenie ale trzeba przyznać, że zdjęcia są paskudnej jakości. Potrzebne sa koniecznie nowe zdjęcia. Dora, u kogo jest Franio? Quote
Tyśka) Posted January 9, 2021 Posted January 9, 2021 11 minut temu, bakusiowa napisał: Wyróżniłam to ogłoszenie ale trzeba przyznać, że zdjęcia są paskudnej jakości. Potrzebne sa koniecznie nowe zdjęcia. Dora, u kogo jest Franio? Nie będzie lepszych:( Franio jest u pani Krysi :( Quote
bakusiowa Posted January 9, 2021 Posted January 9, 2021 39 minut temu, Tyśka) napisał: Nie będzie lepszych:( Franio jest u pani Krysi :( Zadzwoniłam pod numer podany w ogłoszeniu. Pani Kasia powiedziała, że Franio będzie miał inny dom. U Krystyny natomiast jest taki sam Stefanek i trzeba będzie jego ogłosić. Napiszę do Krystyny aby zrobiła jakieś zdjęcia. Quote
Tyśka) Posted January 10, 2021 Posted January 10, 2021 9 godzin temu, bakusiowa napisał: Zadzwoniłam pod numer podany w ogłoszeniu. Pani Kasia powiedziała, że Franio będzie miał inny dom. U Krystyny natomiast jest taki sam Stefanek i trzeba będzie jego ogłosić. Napiszę do Krystyny aby zrobiła jakieś zdjęcia. Tak, to prawda. Pomysł pojawił się tuż po tym jak tutaj napisalam, że Franio nadal szuka ds. Franio idzie zamiast Stefanka, bo kotki są identyczne i Pani, która chciała Stefanka przystała na to. Stefanka ogłoszenie tez nadal wisi i ustaliłyśmy wczoraj wieczorem z panią Kasią, że Stefanek będzie miał dwa ogloszenia: jako Stefanek i Franio, żeby nie mieszać już, a i to większe szanse, ze ktoś go wypatrzy. Nie pisałam już tutaj tego, bo i tak mąż mowi, że ja dla zwierzaków mam 2/3 etatu... ciągle wiszę na telefonie, coś załatwiam i ciągle ogłaszam. Nie mam czasu, a ta informacja wydała mi się nie aż tak istotna, bo i tak na razie u p. Krysi są cztery kotki do adopcji - pomyślałam, że napisze Wam to dzisiaj albo w wolnej chwili. Przepraszam, jeśli ktoś czuje, że powinnam jednak byla to napisać id razu, ale naprawdę brakuje mi doby. Quote
bakusiowa Posted January 10, 2021 Posted January 10, 2021 Napisałam wczoraj do Krystyny aby zrobiła zdjęcia Stefankowi. Quote
Tyśka) Posted January 10, 2021 Posted January 10, 2021 48 minut temu, bakusiowa napisał: Napisałam wczoraj do Krystyny aby zrobiła zdjęcia Stefankowi. Dziekuje :) Quote
bakusiowa Posted January 10, 2021 Posted January 10, 2021 Takie dostałam jedno zdjęcie Stefanka. Pani Krysia pisze, że to jest kot półdziki, cały czas się przemieszcza albo śpi czy leży z psem albo innym kotem. To by oznaczało, że ciężko jest zrobić zdjęcie. Quote
Tyśka) Posted January 10, 2021 Posted January 10, 2021 39 minut temu, bakusiowa napisał: Takie dostałam jedno zdjęcie Stefanka. Pani Krysia pisze, że to jest kot półdziki, cały czas się przemieszcza albo śpi czy leży z psem albo innym kotem. To by oznaczało, że ciężko jest zrobić zdjęcie. Tez je mam. Wstawialam je na wątek parę stron wcześniej. Mam je też na olx Stefanka: https://www.olx.pl/oferta/osmiomiesieczny-skromny-stefan-czarny-wiec-bezdomny-CID103-IDHraKE.html Quote
bakusiowa Posted January 10, 2021 Posted January 10, 2021 Czyli to znaczy, że nie ma co liczyć na nowe zdjęcia. Quote
Tyśka) Posted January 10, 2021 Posted January 10, 2021 5 minut temu, bakusiowa napisał: Czyli to znaczy, że nie ma co liczyć na nowe zdjęcia. Chyba nie :( Szkoda. Quote
Tyśka) Posted January 11, 2021 Posted January 11, 2021 Franio, który ma DS postefankowy, właśnie jest w drodze do swojej rodziny. :) A o Stefanka było bardzo sympatyczne zapytanie, dziewczyna już zamówiła wyprawkę. Jutro wizyta:) Potrzebne kciuki. 1 Quote
DORA1020 Posted January 11, 2021 Author Posted January 11, 2021 Zdjęcie ładne,czasami jedno dobre zdjęcie wystarczy kiedys chciałam znależć dom czarnemu od Krystyny,ale dostałam okropne zdjęcie,więc ogłosiłam z innym i się udało znależć dom,a ludzie nigdy się nie pokapowali,że to nie ten kotek ja też będę miała czarnego do adopcji,jak będzie wyleczony,więc gdyby jakis dobry domek się trafił,a czarnulki od Krystyny znalazły dom,to mam czarnego do adopcji,a i ala123 szuka juz kilka miesięcy dla czarnych kocurków domu Quote
Tyśka) Posted January 11, 2021 Posted January 11, 2021 Kocurkom od ala123 zrobiłam już jakiś czas temu ogłoszenia :( Cisza, może ludzie nie chcą czarnego dwupaku, nie wiem. Trzymam kciuki za Stefanka, bo on nie jest przebojowy. Oby szybko skradł serce młodej pani - oczywiście, o ile wizyta pa wypadnie pozytywnie. Quote
Tyśka) Posted January 12, 2021 Posted January 12, 2021 Stefanek się przeprowadza. :) Domek super, Pani ma już jednego kota, byłego dzikusa, którego oswoiła. Stefanek po kastracji frunie w ramiona swojej Pani. Jak się cieszę! :) To jeszcze poproszę o domek dla Zosi i Rumianka. 2 Quote
DORA1020 Posted January 20, 2021 Author Posted January 20, 2021 Na konto wpłynęło od Livki 50zł Bardzo dziękuję:) Pieniądze zostaną przeznaczone na karmę. Quote
Tyśka) Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 Dnia 9.01.2021 o 09:59, Tyśka) napisał: Kolejny kiciuś do adopcji. 7msc Gucio z działek. Na działce był dzikuskiem, a 6eraz to ogromny pieszczoch i przytulak. Lubi towarzystwo kotków. Niestety, Gucio się pochorował i zostałam poproszona o zdjęcie ogloszeń do czasu aż nie wyzdrowieje... zdrowiej, kiciusiu ;( Quote
DORA1020 Posted January 22, 2021 Author Posted January 22, 2021 4 godziny temu, Tyśka) napisał: Niestety, Gucio się pochorował i zostałam poproszona o zdjęcie ogloszeń do czasu aż nie wyzdrowieje... zdrowiej, kiciusiu ;( Zdrowiej śliczny kiciusiu Quote
Tyśka) Posted January 24, 2021 Posted January 24, 2021 Niestety, o Rumianka nikt nie pyta... Ludzie nie chcą kotka z amputowanym ogonkiem? :( Za stary? Nie rozumiem... przeniosłam kotka z Krakowa do Katowic: https://www.olx.pl/oferta/rudasek-przystojniaczek-rumianek-lek-na-cale-zlo-swiata-CID103-IDHns39.html Quote
bakusiowa Posted January 24, 2021 Posted January 24, 2021 1 godzinę temu, Tyśka) napisał: Niestety, o Rumianka nikt nie pyta... Ludzie nie chcą kotka z amputowanym ogonkiem? :( Za stary? Nie rozumiem... przeniosłam kotka z Krakowa do Katowic: https://www.olx.pl/oferta/rudasek-przystojniaczek-rumianek-lek-na-cale-zlo-swiata-CID103-IDHns39.html Biedny. Może jednak znajdzie swojego amatora.Ciekawe czy nie ma chociaż kawałeczka ogonka. Na zdjęciach akurat nie widać tyłu. Quote
Tyśka) Posted January 24, 2021 Posted January 24, 2021 43 minuty temu, bakusiowa napisał: Biedny. Może jednak znajdzie swojego amatora.Ciekawe czy nie ma chociaż kawałeczka ogonka. Na zdjęciach akurat nie widać tyłu. Niestety, Rumianek nie ma dobrych zdjec. Była jedna Pani zainteresowana adopcją Rumianka, ale ma psiaki... a Rumianek musial mieć mocno przykre doświadczenia z psami i ich panicznie się boi. Od wczoraj u Pani Krysi są dwie nowe kotki :( Okolo 4miesieczne, mocno przerażone. Jakiś pan przywiózł je prosto ze stodoły. :( Quote
bakusiowa Posted January 24, 2021 Posted January 24, 2021 1 godzinę temu, Tyśka) napisał: Niestety, Rumianek nie ma dobrych zdjec. Takie własnie zdjęcia robi telefon Krystyny.Tak sobie pomyślałam może ktoś ma niepotrzebną komórkę ale taką co robi w miarę ładne zdjęcia. Quote
Recommended Posts