Isabel Posted December 23, 2020 Posted December 23, 2020 To super, że Zuzia będzie miała dom :) Od początku mi się ta kotka podobała, ma taką oryginalną urodę :) Quote
Tyśka) Posted December 30, 2020 Posted December 30, 2020 Dnia 24.12.2020 o 00:02, Isabel napisał: To super, że Zuzia będzie miała dom :) Od początku mi się ta kotka podobała, ma taką oryginalną urodę :) Ja tez się cieszę:) A dzisiaj jest wizyta p/a dla Frani 2, potrzebne kciuki :) Quote
Tyśka) Posted December 30, 2020 Posted December 30, 2020 Kolejne kotki do adopcji:( Zosia, bardzo energiczna, zwariowana, wszędobylska i najbardziej przebojowa kicia u pani Krysi: Wykorzystałam wyróżnienie (do 17.01) po Muffince [*]. https://www.olx.pl/oferta/przeslodka-rozmruczana-kula-energii-kto-pokocha-CID103-IDH3m06.html Quote
Tyśka) Posted December 30, 2020 Posted December 30, 2020 Kolejny Franuś, mruczaste cudeńko :) Oby imię przyniosło i jemu szczęście. Jeszcze olx mu nie zrobiłam, teraz jadę do teściowej, więc mam nadzieję że uda mi się znaleźć chwilę, aby go ogłosić. Quote
Tyśka) Posted December 31, 2020 Posted December 31, 2020 Dnia 30.12.2020 o 10:06, Tyśka) napisał: Ja tez się cieszę:) A dzisiaj jest wizyta p/a dla Frani 2, potrzebne kciuki :) Niestety, Frania okazała się plusikiem i rodzina zrezygnowała z adopcji (w domu jest już kotek) Quote
Isabel Posted December 31, 2020 Posted December 31, 2020 1 godzinę temu, Tyśka) napisał: Niestety, Frania okazała się plusikiem i rodzina zrezygnowała z adopcji (w domu jest już kotek) Wielka szkoda :( Tak to niestety jest z tymi plusikami :( Quote
Tyśka) Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 Dnia 4.12.2020 o 08:18, Tyśka) napisał: Stefan, półroczny półdziki Stefankowi szykuje się sprawdzony domek w Krakowie. Musi tylko zostać wykastrowany, Pani pokryje te koszty :) Potrzebne kciuki. Ogłoszenia jeszcze nie zdejmuję, dopóki nie pojedzie. 2 Quote
Tyśka) Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 Dnia 30.12.2020 o 10:10, Tyśka) napisał: Kolejny Franuś, mruczaste cudeńko :) Oby imię przyniosło i jemu szczęście. Franuś na Kraków: https://www.olx.pl/oferta/kocie-cudo-8msc-franus-cieply-i-towarzyski-rozweseli-komus-zycie-CID103-IDI0B6N.html Czy ktoś mógłby wyróżnić jego ogłoszenie? Czarne mają gorzej :( Quote
Tyśka) Posted January 7, 2021 Posted January 7, 2021 Dnia 18.12.2020 o 09:33, Tyśka) napisał: Kolejna kotka do ogłoszenia, Frania Zdjęcia Frani, znalazłam je na fb i szybko dodałam do ogłoszenia. Mam nadzieję, że jej niesamowita uroda pomoże znaleźć dom, pomimo plusika. 1 Quote
Isabel Posted January 7, 2021 Posted January 7, 2021 Śliczna kotka z tej Frani, kolejne oryginalne umaszczenie :) Quote
bakusiowa Posted January 7, 2021 Posted January 7, 2021 1 godzinę temu, Isabel napisał: Śliczna kotka z tej Frani, kolejne oryginalne umaszczenie :) Bardzo oryginalne. Quote
Tyśka) Posted January 8, 2021 Posted January 8, 2021 16 godzin temu, Isabel napisał: Śliczna kotka z tej Frani, kolejne oryginalne umaszczenie :) 15 godzin temu, bakusiowa napisał: Bardzo oryginalne. I chyba to unikowate umaszczenie przyniosło jej szczęście :) Frania jutro jedzie do DS, do Krakowa. Będzie mieć fachową opiekę, u pani technik wet., więc FIV niestraszny :) Tak się cieszę! Dziękuję, Bakusiowa za wyróżnienie Frani :) Była wczoraj widoczna na olx i się jej udało. 1 Quote
DORA1020 Posted January 8, 2021 Author Posted January 8, 2021 4 godziny temu, Tyśka) napisał: I chyba to unikowate umaszczenie przyniosło jej szczęście :) Frania jutro jedzie do DS, do Krakowa. Będzie mieć fachową opiekę, u pani technik wet., więc FIV niestraszny :) Tak się cieszę! Dziękuję, Bakusiowa za wyróżnienie Frani :) Była wczoraj widoczna na olx i się jej udało. I ja też:) Chyba jednak uroda pomogła,ale to dobrze,bo tych kotów u Krystyny jest dużo...w ,potrzebie. Quote
Tyśka) Posted January 8, 2021 Posted January 8, 2021 Dnia 30.12.2020 o 10:10, Tyśka) napisał: Kolejny Franuś, mruczaste cudeńko :) Oby imię przyniosło i jemu szczęście. Jeszcze olx mu nie zrobiłam, teraz jadę do teściowej, więc mam nadzieję że uda mi się znaleźć chwilę, aby go ogłosić. Dnia 6.01.2021 o 18:16, Tyśka) napisał: Franuś na Kraków: https://www.olx.pl/oferta/kocie-cudo-8msc-franus-cieply-i-towarzyski-rozweseli-komus-zycie-CID103-IDI0B6N.html Czy ktoś mógłby wyróżnić jego ogłoszenie? Czarne mają gorzej :( Już wyróżnienie niepotrzebne :) Franio szczęśliwie znalazł domek w okolicach Krakowa, u znajomych p. Kasi, która organizuje pomoc dla kotków p. Krysi. Jedzie również jutro :) MEGAŚNIE. :) 1 Quote
Tyśka) Posted January 8, 2021 Posted January 8, 2021 1 minutę temu, DORA1020 napisał: I ja też:) Chyba jednak uroda pomogła,ale to dobrze,bo tych kotów u Krystyny jest dużo...w ,potrzebie. Oby udało się jak największej gromadce. W grupie siła, cieszą mnie wszystkie adopcje, ale fivków i starszych kotków zwłaszcza :) Quote
bakusiowa Posted January 8, 2021 Posted January 8, 2021 Tyśka, jak będzie potrzebne jakieś wyróżnienie to daj znać. Quote
Tyśka) Posted January 8, 2021 Posted January 8, 2021 14 minut temu, bakusiowa napisał: Tyśka, jak będzie potrzebne jakieś wyróżnienie to daj znać. Na ten moment wszystkie kotki wyróżnione, dziękuję ♡ Z kotków Pani Krysi do adopcji został bezogoniasty Rumianek i szalona 8msc Zosia :) Czekam na zdjęcia kolejnych mruczków do ogłaszania. Frania, Franio - jutro jadą do DS. Stefanek jedzie po kastracji. Quote
bakusiowa Posted January 8, 2021 Posted January 8, 2021 Podobno miał być przestój z kotami w okresie zimowym. Quote
Tyśka) Posted January 9, 2021 Posted January 9, 2021 Kolejny kiciuś do adopcji. 7msc Gucio z działek. Na działce był dzikuskiem, a 6eraz to ogromny pieszczoch i przytulak. Lubi towarzystwo kotków. Quote
Tyśka) Posted January 9, 2021 Posted January 9, 2021 Wykorzystałam wyróżnienie po Frani i podmieniłam na Gucia: https://www.olx.pl/oferta/rozmruczana-kuleczka-milosci-slodki-7msc-gucio-CID103-IDHP7y7.html Wyróżnienie do 17.01, a odświeżenie ogłoszenia odbędzie się w poniedziałek (11.01). Quote
Tyśka) Posted January 9, 2021 Posted January 9, 2021 Aktualne kotki do adopcji :) Wszystkie mają olx wyróżniony do 17.01. Gucio: https://www.olx.pl/oferta/rozmruczana-kuleczka-milosci-slodki-7msc-gucio-CID103-IDHP7y7.html Rumianek: https://www.olx.pl/oferta/rudasek-przystojniaczek-uroczy-wdzieczny-rumianek-CID103-IDHns39.html Zosia: https://www.olx.pl/oferta/przeslodka-rozmruczana-kula-energii-kto-pokocha-CID103-IDH3m06.html I z tego, co przekazała mi pani Kasia, to są ostatnie kotki do ogłaszania i szukania DS. Odpukać...! Reszta kotków (4) u pani Krysi to jej własne, nieadopcyjne: dzikuski, z FIV. I mam nadzieję, że wyadoptujemy tę trójkę i będzie można odetchnąć :) Jest jeszcze do złapania czarny kocurek-dzikusek (nie daje się złapać od roku), ale jak się uda to po kastracji pójdzie też do adopcji. A tak to troszkę kotków ubyło, dziękuję tym, którzy się do tego przyczynili :) Quote
Recommended Posts