DORA1020 Posted November 7, 2019 Author Posted November 7, 2019 1 godzinę temu, Elypsa napisał: Witam Rozumiem że wpłaty nadal aktualne? Nie wchodzę na dogo, mam od kilku lat stałe zlecenie na Krystynę i na jeszcze jednego psiaka. Okazało się, że tamten psiak odszedł za TM ( Ralfik) a ja niestety o tym nie wiedziałam i płaciłam dalej, dlatego wolę potwierdzić wpłaty na Krystynę. proszę o info (na wszelki wypadek: [email protected]) Tak, aktualne może uzbieram jakąś kwotę,żeby wpłacic do lecznicy wcześniej tak zrobiłam,wpłaty za 3 m-ce wpłaciłam do lecznicy Quote
DORA1020 Posted November 13, 2019 Author Posted November 13, 2019 Na koncie od Livki 50zl i elypsy 25zł bardzo dziękuję:) pieniądze wpłacę do lecznicy na długi Quote
Tyśka) Posted November 13, 2019 Posted November 13, 2019 Dnia 14.10.2019 o 16:14, sue napisał: Dnia 15.10.2019 o 08:58, DORA1020 napisał: dziekuje sue za wstawienie fotek ten psiak śpi pod drzewem,na ul;icy nie ma możliwości pomocy dzieci go karmią codziennie /od Krystyny biora karmę/ pościeliły kocyk pod drzewem dobre dzieciaki,jednak rodzice juz niekoniecznie,więc psiak śpi pod drzewem może go ktos ogłosic na fb? psiak uwielbia dzieci Psiak jest już zabezpieczony przez PiK i dzisiaj dojechał do TEGO Domu Tymczasowego: Quote
bakusiowa Posted November 13, 2019 Posted November 13, 2019 Na poprzednich zdjęciach jest brązowy. Jest bardzo ładny. Zrobię mu ogłoszenie. Quote
Tyśka) Posted November 13, 2019 Posted November 13, 2019 Dnia 24.10.2019 o 14:21, sue napisał: Czy udało się coś zdziałać z tym psiakiem? On jest troszkę w typie border collie :( Leży mi na sercu... Quote
DORA1020 Posted November 13, 2019 Author Posted November 13, 2019 3 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Psiak jest już zabezpieczony przez PiK i dzisiaj dojechał do TEGO Domu Tymczasowego: Sliczny jest,dobrze,ze juz nie na ulicy Quote
DORA1020 Posted November 13, 2019 Author Posted November 13, 2019 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: Czy udało się coś zdziałać z tym psiakiem? On jest troszkę w typie border collie :( Leży mi na sercu... To nie jest prosta sprawa psiak ma właściciela,ale karmi go sąsiadka i ona miała nadzieję na normalny dom dla niego raz mówił,ze go odda,innym razem,ze nigdy wczoraj dziewczyna,która go karmi zobaczyła,że inwalida,na wózku /właściciel/ okłaga go kijem,a psinka płacze wnieboglosy zgłosiła to do gminy dzisaj pracownica gminy miała tam byc z policja ale nie wiem co z tego wyszło boje sie dzwonic.....nie wiem czy został odebrany i trafił do schronu:( czy nie został odebrany i nadal czeka go smutn los dziewczyny.które go karmia rozmawiały z Murka,zeby po odebraniu trafił do hoteliku wiem,że nie ma miejsc,ale to wyjątkowa sytuacja na chwilę obecna nie wiem nic.................. Quote
Ingrid44 Posted November 13, 2019 Posted November 13, 2019 Biedna psina. On jest prześliczny. Jak by go wykapać to domek by znalazł bardzo szybko. Żeby tylko ten facet go oddał. Jakby co to pomogę w deklaracjach. Quote
mdk8 Posted November 13, 2019 Posted November 13, 2019 11 minut temu, Ingrid44 napisał: Biedna psina. On jest prześliczny. Jak by go wykapać to domek by znalazł bardzo szybko. Żeby tylko ten facet go oddał. Jakby co to pomogę w deklaracjach. za takie traktowanie powinien być mu odebrany interwencyjnie . Quote
Tyśka) Posted November 13, 2019 Posted November 13, 2019 Aż skóra cierpnie na ciele... przez jakie piekło ten pies przechodzi... :( Oby udało się mu pomóc. Quote
DORA1020 Posted November 16, 2019 Author Posted November 16, 2019 Dziękuję sue za wsatwienie fotek:) mogłabyś zmniejszyc fotke czarnej suni? tak jak to ostanie zdjęcie sunie znalezione w lesie...pięć...szukaja domów Quote
Tyśka) Posted November 16, 2019 Posted November 16, 2019 Może Judyta je przyjmie? Czy mają już jakąś miejscówkę? Quote
Tyśka) Posted November 16, 2019 Posted November 16, 2019 Dnia 13.11.2019 o 14:12, Tyś(ka) napisał: Psiak jest już zabezpieczony przez PiK i dzisiaj dojechał do TEGO Domu Tymczasowego: Psiak (dostał imię Lagun) już w DS :) "HIT!! LAGUN W SWOIM WŁASNYM DOMU!!! Poszliśmy po bandzie, Lagun zamieszkał w Lublinie z Panią Ewelina, Panem Kubą i Helenka, która przygotowała dla niego poduszeczki i misie. A także z 2 kotami!!!" Tu jeszcze z DT, z wczoraj: Może poprosić PiK o pomoc przy tym czekoladowym łańcuchowym kudłaczu? Quote
DORA1020 Posted November 17, 2019 Author Posted November 17, 2019 14 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Może poprosić PiK o pomoc przy tym czekoladowym łańcuchowym kudłaczu? Była pracownica gminy i policja ...niczego nie zrobili:( pies ładnie wygląda /ale tylko dlatego,że sąsiadka go karmi/ to miała go nie karmic? I czekac az bedzie skóra i kości? nawet zapytali pijaka czy ma czym w domu palić,bo jest zimno a dla psa niczego nie zrobili a pan inwalida po raz kolejny zbił psa,napeweno robi to często:( tym razem dziewczyny to nagrały niestety dla policji za malo widoczne na tym filmiku może dla kogos kto chcialby pomóc byłoby bardziej widoczne dziewczyny szukaja pomocy napisały do CHSOZ,ale oni maja za dużo interwencji,a za mało rąk do pracy:( może ten PIK by pomógł? chciałybysmy żeby gmina tez poniosła konsekwencje bo to już nie pierwszy raz kiedy nie reagują na cierpienie zwierzaka Quote
DORA1020 Posted November 17, 2019 Author Posted November 17, 2019 Jest kilka osób/ ok.5-6/ które mogą zaświadczyc o cierpieniu zwierzaka tylko kto zechce pomóc? Quote
mdk8 Posted November 17, 2019 Posted November 17, 2019 3 godziny temu, DORA1020 napisał: Była pracownica gminy i policja ...niczego nie zrobili:( pies ładnie wygląda /ale tylko dlatego,że sąsiadka go karmi/ to miała go nie karmic? I czekac az bedzie skóra i kości? nawet zapytali pijaka czy ma czym w domu palić,bo jest zimno a dla psa niczego nie zrobili a pan inwalida po raz kolejny zbił psa,napeweno robi to często:( tym razem dziewczyny to nagrały niestety dla policji za malo widoczne na tym filmiku może dla kogos kto chcialby pomóc byłoby bardziej widoczne dziewczyny szukaja pomocy napisały do CHSOZ,ale oni maja za dużo interwencji,a za mało rąk do pracy:( może ten PIK by pomógł? chciałybysmy żeby gmina tez poniosła konsekwencje bo to już nie pierwszy raz kiedy nie reagują na cierpienie zwierzaka a nie chce oddać psa ? Trzeba zgłaszać na policję cały czas i powiedzieć ,że jak nic z tym nie zrobią to złożycie skargę wyżej. Przecież któregoś dnia dziad go zabije :( Quote
sharka Posted November 17, 2019 Posted November 17, 2019 Dnia 13.11.2019 o 12:27, sharka napisał: W weekend zrobię mały bazarek bazarek: https://www.dogomania.com/forum/topic/350866-zapraszam_klocki-lego-na-dług-majki-i-dług-w-lecznicy_do-2311-g-20/ Quote
DORA1020 Posted November 18, 2019 Author Posted November 18, 2019 20 godzin temu, mdk8 napisał: a nie chce oddać psa ? Trzeba zgłaszać na policję cały czas i powiedzieć ,że jak nic z tym nie zrobią to złożycie skargę wyżej. Przecież któregoś dnia dziad go zabije :( Polcja tam była kilka razy......a pan inwalida nie chce oddac psa,woli sie znęcać Quote
DORA1020 Posted November 18, 2019 Author Posted November 18, 2019 8 godzin temu, sharka napisał: bazarek: https://www.dogomania.com/forum/topic/350866-zapraszam_klocki-lego-na-dług-majki-i-dług-w-lecznicy_do-2311-g-20/ Dziekuje sharka za bazarek:) Quote
mdk8 Posted November 18, 2019 Posted November 18, 2019 9 godzin temu, DORA1020 napisał: Polcja tam była kilka razy......a pan inwalida nie chce oddac psa,woli sie znęcać Macie jakiś plan pomocy tej bidzie ? Quote
DORA1020 Posted November 18, 2019 Author Posted November 18, 2019 33 minuty temu, mdk8 napisał: Macie jakiś plan pomocy tej bidzie ? Nie,dziewczyny,które karmia psiaka wysłały prośbę o pomoc do CHSOZ i do lubelskiego TOZ-u,dołączyły nagranie....i niestety cisza..... nikt nie chce pomóc Quote
Recommended Posts